iyi degilim mutsuzum

Karaktersiz hakaret değil ki,sen de onun bir özelliğini söylemişsin.
Yazık değil mi sana da yavruna da.Sevginin saygının olmadığı ev yuva değildirki.

Merhabalar 7 yillik evliyim 4 yasinda bir kizim var, problem esimin hakaretleri beni asagılamasi sürekli bana salak beyinsiz gibi laflari psikolojik olarak bittim bana hakaret etme üzülüyorum diyorum, ben hakaret etmiyorum senin bir özelliğini söylüyorum diyor anneligime laf ediyor annelik yapamiyormuşum hanimlik yapamiyormuşum en sonunda bugun cildirdim bende ona karaktersiz dedim oldumu birbirimize surekli hakaret edelim oldumu dedim sen bana ben sana nasil oluyormus dedim, cok daha agir laflar söyledi seninle evlendigime pismanim cocukta yaptik ayrilamiyorumda dedi cok gücüme gitti saatlerce ağladım birakip gitmeyi düşündüm kizim icin yapamadim kotu durumdayim bu satirlari bile aglayarak yaziyorum bu arada daha 27 yasindayim kendi memleketimizdede degiliz esimin gorevi geregi baska sehirdeyiz yani burda kimsem yok sanirim biraz morale ihtiyacim var
girdiğin zaman bana özel mesja atar mısın aynı durumdayım seninle konuşmaya ihtiyacım vra ya da benim giibi olan biriyle fikir alışverişine

Çocuk için boşanmalısınız.
Ne yapsın çocuk annenin durmadan hakaret yediği sevgisiz ve saygısız bir ortamda?

Merhaba:

Kocanız sizin ile saygısız konuşuyor ve ilgisiz davranıyorsa bunun sebebi sizmisiniz? veya sizin bilmediğini başka bir sebepler mi var. Evlilik yüce bir makamdır. Sonuçta bir aile olmak için herkes kendi benliğini geçmişini bırakarak yeni bir hayata adapte olmaya çalışmaktadır. Eşinizi bir dinleyin, onu anlamaya çalışın bu davranışların sebebi nedir, belki bir sorunu vardır. Siz birinize hakaret etmek için evlenmediniz ki bunu ona idrak ettirin. Allah yardımcınız olsun

Back
X