• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Değilim

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Başlıkta da belirttiğim gibi iyi değilim..bu konuyu kimle paylaşırım ya da kafama taktigim kadar var mı bilemiyorum..dün geceden beri elim ayağım ateş içinde..kendimi iyi hissetmiyorum.sorun eşim dün bana birlikte olmak istediğini söyledi ve her zamanki gibi ilk hareketleri benden bekledi.beb de sinirledim.cunku dikkat ediyorum evlilik hayatımız boyunca ilk benden bekliyor abartmiyorum bu ilk gün bile boyleydi. Ben d itiraz ettim ve benimde bazı beklentilerim olduğunu söyledim.kendince açıklama yapmaya çalıştı.ben hep sorun çıkarıyorsun vs bin da ne varmış bilmem ne.sen hep aynı şeyleri yapıyorsun..açık açık yazmak istemiyorum ama işte şu çok hoşuma gider ama sen yapamıyorsun dedi. Yaşamayan birinin bileceği bişey değil dediğim gibi açık yazmak istemedim.sen kimle yasadinda onu biliyorsun dedim.basladi gerizekalı vs.bekarken yaşadığımi kastettim dedi.ama ben tabi soklardayim bugun hiç iyi değilim.lutfen birşeyler yazin

Gerçekten öküzlük yapmış.Önce karısının gönlünü yapmayı öğrensin,sonra kendi keyfini düşünsün

Çok üstü kapalı yazdığınız için sorunu tam anlayamadım, cinsellik yaşamayanın bilmeyeceği bişey değil
Özellikle erkekler için öncelikle filmler var ordan görebiliyorlar, ayrıca iç güdü denen şeyde insanı bilmese bile yönlendirebiliyor.

Yaaa işte toplum böyle cinsellik erkek içindir, kadın yaslı da olsa kocasını memnun etmeli, koca isterse red etmek günah, erkek bekarken yapar ama kadın yaparsa yoll..dur mantığıyla hareket ederse erkekte kadını yatakta nefsini doyuracak öylesine bir mahluk olarak görür. Sanki erkeği memnun etmek yasal vazifemiz bu ne ya????

Valla kadının tatmini daha zordur ve önce kadın tatmin edilir. Ön sevişme erkekten çok kadını hazırlamak içindir.

Kocana söyle biraz adam olsun, karısını hoşnut etmeyi öğrensin. Kediler gibi ne öyle direk olaya girmek...

Bencil erkek zordur. Hele konu cinsellikse daha da zordur...
Konuşa konuşa yola getirebilirsiniz umarım..
Ama aranızdaki büyüğü bozmuşsunuz gibi geldi bana.
Çünkü ilişki yaşamaya başladığınızda hemen senin aklında acaba o başlatacak mı veya benim hoşuma giden şeyleri bu sefer yapacak mı bakalım gibi düşünceler yer alıcak.
Sonra alacağınız zevkte zevk haline gelmeyecek.
Karşılıklı oturun konuşun bu şekilde karı koca ilişkisinin olmaması gerektiğini anlatın eşinize bastıra bastıra.

önce sen demeyi öğrenin, onu yönlendirin, sizden önce orgazm olursa sizi de tatmin etmeden olayı bitirmesine izin vermeyin, bundan sonra siz bencil olun.
ayrıca sorunuz çok yanlış olmuş,
siz ondan x bişey istediğinizde mutlaka başkalarıyla yaşamış mı oluyorsunuz, içgüdü diye bişey var.

Çok üstü kapalı yazdığınız için sorunu tam anlayamadım, cinsellik yaşamayanın bilmeyeceği bişey değil
Özellikle erkekler için öncelikle filmler var ordan görebiliyorlar, ayrıca iç güdü denen şeyde insanı bilmese bile yönlendirebiliyor.
arkadaşım söyle söyleyin bir pozisyondan bahsetti

birlikte olmak istediğini söyledi ama ilk hareketleri benden bekledi kısmını pek anlamadım, zaten beraber olmak istediğini söyleyerek ilk adımı o atmış olmuyor mu... belki de ilişki spontane gelişse daha iyi olur bunları ifade etmelisin bence
ama yazdıklarında asıl dikkatimi çeken hakaret etmesi, yani isteklerine giden yol muhtemelen hakaret etmekten geçmiyor, önce bunu öğrensin

Yaaa işte toplum böyle cinsellik erkek içindir, kadın yaslı da olsa kocasını memnun etmeli, koca isterse red etmek günah, erkek bekarken yapar ama kadın yaparsa yoll..dur mantığıyla hareket ederse erkekte kadını yatakta nefsini doyuracak öylesine bir mahluk olarak görür. Sanki erkeği memnun etmek yasal vazifemiz bu ne ya????

Valla kadının tatmini daha zordur ve önce kadın tatmin edilir. Ön sevişme erkekten çok kadını hazırlamak içindir.

Kocana söyle biraz adam olsun, karısını hoşnut etmeyi öğrensin. Kediler gibi ne öyle direk olaya girmek...
Var ya sinirim bozuldu gülüyorum resmen:)))) cok iyiydi bu yaa:)

Bu erkekler işi bilmiyor anacım.

Lan sığır, önce kadına sonra kendine çalışacaksın. Onuda mı biz söyleyelim.

Elin ayağın yanmasın seninde boş yere kendine edersin.

Açık açık söyledi yaptığı için bildiğini güya evlenmeden öncesini kastetmis bekarken

birlikte olmak istediğini söyledi ama ilk hareketleri benden bekledi kısmını pek anlamadım, zaten beraber olmak istediğini söyleyerek ilk adımı o atmış olmuyor mu... belki de ilişki spontane gelişse daha iyi olur bunları ifade etmelisin bence
ama yazdıklarında asıl dikkatimi çeken hakaret etmesi, yani isteklerine giden yol muhtemelen hakaret etmekten geçmiyor, önce bunu öğrensin
Ben çok üstü kapalı yazdığım için herhalde pek anlatamadim.yatakta hep bencillik yapıyor demek istedim

Ben çok üstü kapalı yazdığım için herhalde pek anlatamadim.yatakta hep bencillik yapıyor demek istedim

eee canım o zaman ben açık konuşayım istediğini o sana vermeden sen de ona istediklerini verme, sen de ben bunları bekliyorum istiyorum diye belli et, çünkü erkek fıtratı, önce o istediklerini alırsa cem yılmazın dediği gibi döner kı.ını yatar yani

O sizden bir şeyler bekledi
Siz ben bilmiyorum dediniz

Ee öğret o zaman deseydiniz

Ölü gibi yatıp, öf ne zaman bitçek diye beklemek
Çok memur kafası değil mi?
Mesaim bitsin, dinleneyim

Filmlerden etkileniyordur tabiki de.Erkekler hal ve hareketleriyle çok belli ediyorlar.Bu konuda çok bencil çoğu erkek.Güzelce konuşursanız belki anlayışla karşılar.Arayı çok soğutmaya gerek yok bunun için çoğu öyle çünkü.

karşılıklı yanlış anlama olmu, ,siz de ağır konuşmuşsunuz. Ben mutlu et ki o da senii mutlu etsin kafasındayım, hem yatakta hem ayakta. taleplerini dinleyip olabiletesi varsa yapmak,istekleri de cazibeli bir şekilde söylemek kafi.

Ben olsam diğer ilişki de adımı ondan beklemekle kalmam :):rapci:
Jigoluluk yapmasını istErim. Deneme yanılma , etki tepki yaparım. Muhtemelen hoşuna gitmeyecektir...
Demekki bende aynı duyguları hissediyorum , derim şok etkisi yaparım. Daha dikkatli olması içinde tatlı tatlı konuşurum...
:sopa:

Back
X