İşte bunu kendisi düşünmüyor. Eşime söyle diyorum söylemiyor abim kırılır gücenir diyebende başka şehirden gelmiş sandım , ee niye sizde kalıyor madem ,
yemeğini zıkkımlansın evine geçsin ,
Kızı da kaynım olmadan yapamıyor babam nerde babam gelsin falan. Böyle birbirlerine tutkun bir aile ama kötü güne gelince geline yüklendilerAllah sifa versin ogluna.
Kayniniz evine gitse de siz ona aksam bir tas yemek goturseniz daha iyi olmaz mi?11 yasindaki kizi sizde kalabilir sorun olacagini zannetmem ama kaynina bakmak zorunda degilsin.
Eşimin söylediğide çok ağrıma gitti resmen abisini tercih ettiOnlara bakmak size değil Kv 'ye düşer ama kimsenin bir şey yapacağını sanmam. Siz şimdi annenizin evine giderseniz zor durumda yardımcı olmayan kötü gelin olacaksanız ve büyük ihtimal evliliğiniz bitecek. Gitmeseniz bir de diğer kayın gelecekmiş ona da bakacaksın tabi ki diyecekler.Bu aile il işiniz zor gerçekten.Allah yardımcınız olsun
Arkadaşım siz zaten daha önce de diper kayınla yasıyormussunuz. O askere gitmiş.Kızı da kaynım olmadan yapamıyor babam nerde babam gelsin falan. Böyle birbirlerine tutkun bir aile ama kötü güne gelince geline yüklendiler
Gitmesine gideceğim. Ayrılmayı göze aldım fakat annemlerin maddi durum pek iyi değil eşimin durumu iyi olduğu için çocuğu alabileceğini düşünüyorumArkadaşım siz zaten daha önce de diper kayınla yasıyormussunuz. O askere gitmiş.
Bu aile komün yasamaya alısık galiba, siz ya bu deveyi güdeceksiniz ya da...
Eşim bana para vermez sadece ne istersem alır getirir 400 lira param var bir köşede para istediğim zaman var ya niye istiyorsun diyor o derece pintilikte var yaniboyle bir durumda gidersen haklı iken haksız duruma düşersin
herşeyi o kocan olacak öküzü bile allaha havale et rabbim sana mukafatını verir ,
bu arada kendi çapında birikim yap canım hayat bu hayırlısı diyen bir kocaya karşı temkınlı olman lazım
ee tamam madem öyle akşam eve geçsinler ne alaka yani agırlıgınızı koyamamssınz tamam cocukları hasta olabilir amaKızı var 11 yaşında okula gidiyor ödevleri çamaşırları yemeği bana yüklediler anlayacağın..
İnan başka hiç bir sorunumuz yok maddi açıdan olsun manevi açıdan olsun. 2.5 yıllık evliyiz bu konu harici pek tartışmadık ufak tefek atışmalar harici.Tek sorunumuz bu diyebilirimKaynının yaptığı ayıp ama idare edeceksin. Bu durum yüzünden ayrılıp çocuğunu babasız büyütmek istermisin? Allaha dua et ve olaya iyi tarafından bak. Yaptığın iyilik sana çok sevap kazandıracak ve cennetin kapısını aralayacak. Hepimizin bu dünyada imtihanı var. Seninki de bu belki de. Evet benim için yazması kolay ama yapacak bir şey yok. Eşinle sorununuz sadece buysa asla boşanılmaz.
Babamın huyu bu patavatsız biliyorsun diyor.Yani normalde hic diyecegim bir sey degil ama sabredin bence de. Cunku anne babanizin yanindaki maddi durumu zor hayata gecmeyi goze alamiyorsunuz ustelik cocugunuz var ve oraya gitmeniz demek yuvayi terk etmek demek. Diger taraftan esiniz size destek olmuyor zaten o halinizden anlasaydi kp, kv veya kayniniz size karsi bu kadar anlayissiz olmazdi, olamazdi, birde diger kayninizda geliyor. Kalici cozum bence cocugun iyilesip herkesin evine donmesi. Yani madem gidemiyorsunuz o zaman durumu kabullenin. Kp'in o telefonda soylediginden esinizin haberi var mi? Varsa o ne diyor bu lafa?
Babamın huyu bu patavatsız biliyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?