Emin olun beterlerine katlandım. Ben orucluyken kendilerine zorla öğle yemeği hazirlatmalarindan tutun da bizim sofrada ekmegimiz yokken kredi cektirmelerine kadar. Ama yüzlerine güldüm odamda kocama anlattım doğruyu gösterdim adam ettim. Şimdi prenses gibiyim. Hiç kocama bırakır giderim demedim biz evliyiz aileyiz anne babalarımız bizden onde değil dedim.Bu durum kizmaktan biraz oteye gecmis sanki, bence basindan bi okuyun hem siz olsaniz katlanir miydiniz?
Ben onların yaptığını haklı görmüyorum bu sitede boşan evi terket dediklerim de oldu ama bu konuda ev terk etmeden de çözülürKüçük kaynıyla da yaşamak zorunda kalmış. O askere gidince de bu kaynı ve kızı gelmiş, 7 ay kalmışlar. 2.5 yıldır kocasıyla doğru düzgün baş başa yaşayamıyor. Tepkisi bana pek fevri gelmedi. 2.5 yıllık bir sürecin sonucu.
Ben onların yaptığını haklı görmüyorum bu sitede boşan evi terket dediklerim de oldu ama bu konuda ev terk etmeden de çözülür
Ağzına sağlıkKaynın az yiyip ev tutsun.
Hadsiz saygısız.
Allah razı olsun evini açtın diyeceğine ettiği lafa bak!
Terbiyesiz herif!
Abisinin çocuğu hasta ve hastanede kalıyor bu ayrıntıyı atlıyor musunuzNasıl? Küçük kaynına 1 yıl, büyük kaynı ve kızına 7 ay bakmış. Eşine durumu açtığında eşi yan apartmanda evi olan abisini kasdederek "ben abime git diyemem" demiş. "Küçük kaynım da gelince 6 kişi nasıl yaşarız" dediğinde kocası "yapacak bir şey yok" demiş. Adam laftan anlamıyor. Daha ne yapmalıydı?
Çocuğu hasta hastanede ama halinden memnun . Hiç üzüntülü değilAbisinin çocuğu hasta ve hastanede kalıyor bu ayrıntıyı atlıyor musunuz
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
Abisinin çocuğu hasta ve hastanede kalıyor bu ayrıntıyı atlıyor musunuz
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?