İyi değilim..

Ortada hasta bi cocuk var o annenin yerine kendini koy mesafeli ol kayninla fazla yuz verme ins saglicakla bir an once hastaneden cikarlar sen keyfine bak

Kizlar bosanma bu kadar kolay mi 20li 30 lu yaslarda esinden ayrilmak ikinciyi alsan baska sorunlarla karsilacaksin sen insanlarla arana meaafeyi koy yuzun yumusak anladigim kadariyla gec degil hic bir sey icin mesafeni koy olayi akisina birak dedigim gibi hasta cocuk var eltinde hastanede kalmaktan bikmistir eminim bunu ogrwten kaynan gil zaten sen o kaynina rahatligi vermissin o da oyle davraniyo

Kayınvalidenle konuş istersen o konuşsun oğluyla
Bir kap yemek yollarım ama hergün evimde olmuyor de ben olsam bende istemem 2-3 hafta tamamda okadar ay bana da zor gelir

Bu durum kizmaktan biraz oteye gecmis sanki, bence basindan bi okuyun hem siz olsaniz katlanir miydiniz?
Emin olun beterlerine katlandım. Ben orucluyken kendilerine zorla öğle yemeği hazirlatmalarindan tutun da bizim sofrada ekmegimiz yokken kredi cektirmelerine kadar. Ama yüzlerine güldüm odamda kocama anlattım doğruyu gösterdim adam ettim. Şimdi prenses gibiyim. Hiç kocama bırakır giderim demedim biz evliyiz aileyiz anne babalarımız bizden onde değil dedim.

Ben ailelerin zor gunlerde hep destek olmasi taraftariyim. Fakat sizin ki biraz cizmeyi asmis durumda. Koca koca adamlara bakma zorunda degilsin. Yiyip icip gitsin evinde yatsin.

Eger birseyleri goze alamiyorsan madem sesini cikarma bosuna huzurunu bozma.

Ben onların yaptığını haklı görmüyorum bu sitede boşan evi terket dediklerim de oldu ama bu konuda ev terk etmeden de çözülür

Ben onların yaptığını haklı görmüyorum bu sitede boşan evi terket dediklerim de oldu ama bu konuda ev terk etmeden de çözülür

Nasıl? Küçük kaynına 1 yıl, büyük kaynı ve kızına 7 ay bakmış. Eşine durumu açtığında eşi yan apartmanda evi olan abisini kasdederek "ben abime git diyemem" demiş. "Küçük kaynım da gelince 6 kişi nasıl yaşarız" dediğinde kocası "yapacak bir şey yok" demiş. Adam laftan anlamıyor. Daha ne yapmalıydı?

Abisinin çocuğu hasta ve hastanede kalıyor bu ayrıntıyı atlıyor musunuz

Allah o cocugu insallah biran önce sagligina kavusturur, bir anne icin en aci durumu yasiyor. Sizin isinizde kolay deyil. Üstelik hizmet etmek size düsmez. Kendi hizmetini kendi yapsin bir zahmet siz mecbur deyilsiniz. Ortada ailevi bir konu var bir cocugun cani söz konusu ve bunu sizin pstünüze yikmamalilar. Herkes toplanip el birligiyle yardimci olsun bir isin ucundan tutsunlar. Zaten yan apartmanda yasiyorlarmis. Bir gün siz bir tencere yemek yapip götürün bir gün kv deniz yapsin götürsün ev temizliyine kv deniz haftada bir gidip temizlesin veya temizlik yapilmasi icin bir bayan ayarlansin. Kendi evlerinde yatip kalksinlar. Kv deniz gitsin orda kalsin veya kv denizin yanina gitsinler sizde haftada iki sefer yemek yapip götürün yardimci olmak icin ama tüm sorumlulugu sizin üstlenmenizi sizden beklemeleri güzel deyil. Esinizin size söylediyi sözde güzel deyil, kp inizin söylediyi hic dogru deyil. Asil evladina ve torununa bakmakta hükümlplpgü ona düser zira. Allah sizinde o vocugunda yardimcisi olsun. Zor bkr durum.

Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.

Ya gitsin evinde kalsın. Ben de başka şehirden falan geldiler kalıyolar sandım. Yan apartmandaymış. Kp eşek gibi baksın. Senin sorumluluğunda değil bu. Babasının sorumluluğunda. Ya arkadaş ne kadar saçma sapan şeyler oluyo cidden ya. Bu millet acayip beleşçi.

Şu an gerçekten karmakarışık bir durumdayım eşimi çok seviyordum o da beni seviyor sanıyordum çünkü her istediğimi yapıyordu. Ama şu zamanlarda abisini tercih edince beni gerçekten sevmediğini anladım. Şu an tek derdim kızım. Daha 15 aylık ve sürekli baba baba diye geziyor içim çok acıyor.

Bosver yasasinlar kolaydi kadinin yaptigi temizlik, yemek olmadan yasamak. Maksimum 2 ay veriyorum kaynanana ana gel bize bak demeleri icin. Kocana da de, senin sulalene bakmaktan cocugumla ilgilenemiyorum simdi sanki bizi cok dusunuyormussun gibi konusma diye. Benimki makul bir istek evlerinde otursunlar yemege gelsinler sadece diye ekle. Asla geri adim atma

Kocam evi gecindirmek zorunda diye, kardeslerim issiz kalsa onlarin evini de mi gecindirmek zorunda? Ama kadiniz ya kocamizin sulalesinin temizligini idisini bidisini esek gibi yapmak zorundayiz. Yok boyle bir sacmalik. 1 ay olur 2 ay olur daha fazlasi bosanma sebebi bana gore.

kayınvalidene eşin söylesin ,eşim geceleri tuvalete gidecek duşa gidecek ,tam tekmil giyinmek artık zor oluyor ,geceleri evlerine gitsinler diye, oda oğluna akıl versin kaynın akıl edmeiyorsa .gerçi akıl edememek değilde bilerek yapıyor.siz yakında olmasaydınız ne yapacaklardı.ben anlamıyorum ayaklarının üzerinde durmak yerine başkalarını ezerek yaşayan insanları.kene gibi oluyor bazı insanlar.
yazdıktan sonra gördüm evi terk etmişsiniz.kayınpederin kayınvalidenin fikriyle yetişen bir erkekten zaten daha farklı bir davranış beklemek hayalperestlik olurdu heralde.Allah yardımcın olsun.birbirlerine yetecek kapasitedelermiş o zaman o evi abisyle terketseydi madem baksaydı abisine onun evinde.ortada gerçekten zor durumda kalmışlık yok.tamam eşi oğlu hastanede olabilir.kendisi eşine destek olacağı yerde size çay getir onu getir diye keyif yapıyor beyfendi evde.kızına bakarsın ama koskoca adam bakıma muhtaç falan değil.

Son düzenleme:
Abisinin çocuğu hasta ve hastanede kalıyor bu ayrıntıyı atlıyor musunuz

Abisinin çocuğunun hasta olmasıyla ne ilgisi var? Siz dediniz ki "evden gitmesine gerek yoktu, konuşarak halledebilirdi". Ben de dedim ki "konuşarak hallolmamış, daha ne yapabilirdi?" Şimdi de diyorsunuz ki çocuk hastaymış. Konuşarak halledebilirdi, gitmesine gerek yoktu fikrinizden vaz mı geçtiniz? Artık "çekmeli" demeye mi başladınız? Konuşarak olmuyormus, ne yapsın?

Ayrıca çocuğu hasta diye 7 ay ufak bebeği olan genç çiftin evinde kalmak zorunda değil. Hep beraber aynı evde yaşamak zorunda değiller. Yan apartmanda evi var, kendi evinde oturup yemek ve ev işlerinde yardımlarını rica edebilir. Konu sahibi de bunu önermiş zaten. Ama eşi bunu da kabul etmemiş.

Ataerkil yapıda yetişmiş iki erkek nasıl çevirecekler evi? Yemek, çamaşır, ütü, temizlik, ilkokula giden çocuğun ödevi, temizliği vs nasıl yapacaklar? Bardağa çay koymaya üşenen insanlar. Bir de çalışıyorlar yani. Bir de yavrumdan ayırdın demiş. Bıraksanız bakabilecekti sanki.

Aslında keşke siz gitmeseydiniz de onları evden gönderseydiniz. Çocuğunuzla o evde yaşamaya hakkınız var. Gitsinler abisinin evinde sırt sırta versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…