Bu erkek ailelerinin % 90i saygisiz, terbiyesiz ve hadsizler.gelin bunlar icin köle. Madem kapatti tekrar arasaydin lafını deseydin.esine de acayip uyuz oldum biraz burnu surtsun bence.Daha önceden burada bir konu açmıştım kaynım ve 11 yaşındaki kızı bizde kalıyor diye. Eltim hastanede oğlu kanser hastası oğlunun yanında kalıyor hastanede bunun içinde kaynım ve kızı bizde kalıyorlardı. 1 aylığına eltim çıktı hastaneden ama çocuğun kan değerleri düşünce tekrar yattı lar 2 gün önce . Ama artık kaynımın hareketlerine katlanamadığımı farkettim. Ayrıca kendi evimde rahat etmek istiyorum artık. Tesettürlüyüm yatana kadar başımda başörtüyle geziyorum. İstekleri bitmiyor kaynımın. Çay getir şunu getir bunu getir. Dün kv. Telefonda konusuyorduk 4 5 ay daha idare et çocuğun ilaçları o zamana biter heralde tahminimce dedi arkasından kp. Arkadan bağırıyor eşşek gibi bakacak mecbur diye. Tam lafımı söyleyecekken kv. Telefonu kapattı. Bende bugün eşime patladım yeter artık evlerine gitsin kalsınlar ben dayanamıyorum dedim. Ben abime evine git kal diyemem dedi. Ozaman beni kaybedersin dedim hayırlısı olsun dedi çok zoruma gitti napıcağımı bilmiyorum küçük bebeğim var. Anneme durumu anlattım başkası için yuvanı bozma diyor. Çok kötüyüm şaşkınım fikirlerinize ihtiyacım var?
e o zaman Merve kalsın sizde sadece, o da evine gitsinKayınvalideyle konuşmuş kaynım ben kalmak istemiyorumda sırf merve için kalıyorum onun ihtiyaçları için yoksa ben kendime bakarım demiş. Bunu bana kv. Söylüyor.
kocan pinti, sana para vermiyor, seni kayınlarınla oturmaya mecbur ediyor, bekar olan da evlenene kadar sende kalacak belli.İnan başka hiç bir sorunumuz yok maddi açıdan olsun manevi açıdan olsun. 2.5 yıllık evliyiz bu konu harici pek tartışmadık ufak tefek atışmalar harici.Tek sorunumuz bu diyebilirim
Gitmesine gideceğim. Ayrılmayı göze aldım fakat annemlerin maddi durum pek iyi değil eşimin durumu iyi olduğu için çocuğu alabileceğini düşünüyorum
adam buradan hiç perişanmış gibi gelmedi.. ayrıca keşke bir baba olarak kendi kızına kendi evlerinde baksa..onun perişan ailesi için bir süre duruma katlanılabilirdi.
E size ihtiyaç yokki3 kardeş aynı işi yapıyorlar biri eksik olsa iş aksıyor böyle söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?