- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Yaptım evi terk ettim yaşasınlar şimdi abi kardeş yeğen..yapamayacaginiz şeylerle eşlerinizi tehtid etmeyin
Yaptım evi terk ettim yaşasınlar şimdi abi kardeş yeğen..
Eşinizle tartışmamız, ultimatomunuz ve evi terk edişiniz fevri. Eltinizin çocuğu can pazarlığındayken triplere girip evliliğinizi mahfetmişsiniz. Çok haksız gördüm sizi. Eşinize nazlanarak da bir şeyler yaptirabilirdiniz şahsen eşim sizin yaptığınızı bana yapsa güle güle derim evlilik bu iyi günde kötü günde...Yaptım evi terk ettim yaşasınlar şimdi abi kardeş yeğen..
Kaynanaya kayinbabaya kızıp eş yuva mi birakilirmisValla gozu karartmissiniz helal. Simdi kim kime essek gibi bakicakmis gorsunler...
Kaynanaya kayinbabaya kızıp eş yuva mi birakilirmis
Eşinizle tartışmamız, ultimatomunuz ve evi terk edişiniz fevri. Eltinizin çocuğu can pazarlığındayken triplere girip evliliğinizi mahfetmişsiniz. Çok haksız gördüm sizi. Eşinize nazlanarak da bir şeyler yaptirabilirdiniz şahsen eşim sizin yaptığınızı bana yapsa güle güle derim evlilik bu iyi günde kötü günde...
A a olur mu?Evlendiğinden beri kaynıyla yaşamak zorunda kalmış. O askere gidince de bu kaynı ve kızı gelmiş, 7 ay kalmışlar. 2.5 yıldır kocasıyla baş başa yaşayamıyor. Tepkisi bana pek fevri gelmedi. 2.5 yıllık bir sürecin sonucu.
Aaaa ben bu kadar detaylı olayı bilmiyordum. Bayan isyan etmekte gerçekten haklıymış.Evlendiğinden beri kaynıyla yaşamak zorunda kalmış. O askere gidince de bu kaynı ve kızı gelmiş, 7 ay kalmışlar. 2.5 yıldır kocasıyla baş başa yaşayamıyor. Tepkisi bana pek fevri gelmedi. 2.5 yıllık bir sürecin sonucu.
Kaynanaya kayinbabaya kızıp eş yuva mi birakilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?