İyi değilim..

Affedersin ama eşşek gibi bakması gereken asıl kv ve kb çünkü kaynin senin çocuğun değil onlarin çocuğu terbiyesizler.
Esinde benimki gibi ökuzmus kusura bakmayın ama enazindan abi evinde yat diyebilir.

Yaptım evi terk ettim yaşasınlar şimdi abi kardeş yeğen..
Eşinizle tartışmamız, ultimatomunuz ve evi terk edişiniz fevri. Eltinizin çocuğu can pazarlığındayken triplere girip evliliğinizi mahfetmişsiniz. Çok haksız gördüm sizi. Eşinize nazlanarak da bir şeyler yaptirabilirdiniz şahsen eşim sizin yaptığınızı bana yapsa güle güle derim evlilik bu iyi günde kötü günde...

Yaptım evi terk ettim yaşasınlar şimdi abi kardeş yeğen..

Geçici olarak mı terk ettiniz? Eğer ayrılacaksanız, ayrı ev açmamak zaten boşanma sebebi. Bu olaydan önce de başka kaynınızla yaşamak zorunda bırakılmışsınız zaten. Çocuk ufak olduğu için size verilir. Kendiniz ve çocuk için nafaka isteyebilirsiniz. Ayrılmayı düşünüyorsanız bir avukata danışın.

Benim sorun edeceğim tek mesele kayınpederinin eşşek gibi bakacak demesi ve kaynımın ev içindeki onun kölesiymişsiniz gibi davranışları olurdu. Bunlar dışında tabiki yemeğini yesin içsin diye düşünürdüm. Ama sadece uyumak için arada birde olsa evine geçebilir. Aramız iyiyse bana kötülükleri yoksa laf çarpıp kötü davranmadıkları sürece ben problem etmezdim.

Kaynanaya kayinbabaya kızıp eş yuva mi birakilirmis

Yahu saka mi bu? Kadin 1 sene kaynina bakmis, arkasindan baska kayni ile cocugu gelmis 7 aydir onlara bakiyor ne zaman gidecekleri belli degil. Ustune diger kayni askerden gelince o da eklenecek. Senin de tum sulalen senelerce evine dolussa gor bak kocan nasil isyan ediyor

Küçük kaynıyla da yaşamak zorunda kalmış. O askere gidince de bu kaynı ve kızı gelmiş, 7 ay kalmışlar. 2.5 yıldır kocasıyla doğru düzgün baş başa yaşayamıyor. Tepkisi bana pek fevri gelmedi. 2.5 yıllık bir sürecin sonucu.

A a olur mu?
İdare etmeli,
Kadın dediğin idare eder!
Sen herkesi düşünürsün, herkes kendini
Ama yinede idare edersin!!!
Neden,
Çünkü evlilik kutsal bir müessesedir...

Aaaa ben bu kadar detaylı olayı bilmiyordum. Bayan isyan etmekte gerçekten haklıymış.
Allah yardımcınız olsunn

Ben eltiye de sasirdim ne demek 10 sene kaynima bakacagim, kv ile kp madem koydeki hayvanlar nedeniyle sehre gelemiyorlar satsinlar koydeki hayvanlari alsinlar sehirden bir ev. Kisin otursunlar ogullarinin basinda. Millet alismis gelini kole gibi gormeye

Eşin kardeşine git diyemezki ..ben olsam sabrederdim ortada hastalık var ..ama kv ile konuşurdum eşek gibi bakmak ne demek ben istesem bakmam sırf vicnanım için bakıyorum diye

Okurken sinirlerim bozuldu gerçekten. Tamam ortada hastalık var ama ne munasebet bana emirler yağdırarak konuşacak... Konu sahibi eminim yenilen iki kap yemek değil derdi. Eşine boşanmayla tehdit etme öncelikle onlar biraz daha düz mantıkla ilerliyor. Tatlı dille yaklas belki işe yarar.

eşinin hatası,
eşşek kadar adamı eve sokup, karısını da hizmetine sunan adama, adam demem ben, olsa olsa bowling labutudur o
adam da sapık mıdır nedir, utanmıyor mu evinizde kalmaya?
benim kaynım da gelir arada kalır 1-2 gece, ama adam bizi rahatsız etmemek için elinden geleni yapar, akşam yemek yapma dışarı çıkalım der, gelince çay koyar, meyve soyar, ona rağmen ben bikaç günden fazla kalmasını asla istemezdim. ağzıyla kuş tutsa da benim için bir yabancı, ne işi var evimde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…