iyi değilim:(((((

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
ben yeni nişanlandım evlenip ailemden ayrılacağım için üzgünüm ağlamak istesem ağlayamıyorum duygularım içime akıyo sanki normalde çokda duygusaldım birde tek kızım annemle babamın arası pek iyi değil aynı odada bile oturmazlar diğer kardeşimde ünivde okuyo şehir dışında annem bensiz o evde tek başına ne yapıcak o kadar çok içim yanıyor ki....akşam olunca annemele çay demler içerdik ben işten gelince herşeyimizi baylaşırdık annemin tek kalmasına dayanamam ANNEM bana sürekli beni bırakıp gidicen mi diyo arada ağladığını görüyorum aman anne sende ne gitmesi diyorum ben hep burdayım diyorum...sürekli gelicem diyorum zaten aynı ilçe sınırları içindeyiz ANNE BABALARIN YANLIŞLARI HEP ÇOCUKLARI MAHVEDİYO:'(kafam çok karştı napıcam bilmiyorum çokk ÜZgün ve çaresizim dua ediyorum....:(((((

ben yeni nişanlandım evlenip ailemden ayrılacağım için üzgünüm ağlamak istesem ağlayamıyorum duygularım içime akıyo sanki normalde çokda duygusaldım birde tek kızım annemle babamın arası pek iyi değil aynı odada bile oturmazlar diğer kardeşimde ünivde okuyo şehir dışında annem bensiz o evde tek başına ne yapıcak o kadar çok içim yanıyor ki....akşam olunca annemele çay demler içerdik ben işten gelince herşeyimizi baylaşırdık annemin tek kalmasına dayanamam ANNEM bana sürekli beni bırakıp gidicen mi diyo arada ağladığını görüyorum aman anne sende ne gitmesi diyorum ben hep burdayım diyorum...sürekli gelicem diyorum zaten aynı ilçe sınırları içindeyiz ANNE BABALARIN YANLIŞLARI HEP ÇOCUKLARI MAHVEDİYO:'(kafam çok karştı napıcam bilmiyorum çokk ÜZgün ve çaresizim dua ediyorum....:(((((

ilk başlarda bende snein gibi olmuştum annemde çok kötü olmuştu bende tek çocuğum , bizde aynı şehirdeyiz özellikle ilk zamanlar sık sık gittim ziyaretlerine onları bana çağırdım derken düzen birşekilde oturuyo, sende ilk başlar anneni çok yanlız bırakma sık sık git ziyaretine bazen eşinle bazen de yanlız git ki onu bırakmadığını anlasın , işte hepimiz bi şekilde düzenimizi kuruyoruz doğanın kanunu annende sende zamanla alışıcaksınız en kötü ayrılıklar böyle olsun

Merhaba buraya ilk mesajım cepten yazıyorum.Tatlı ya da yemeklere 400 ya vedud okuyup dua edin anne babanız sevgiyle bağlansın bunu her aksam yapın inanın faydası olacak bu yorumum umarım yerinde olmustur yeniyim ve benim devamlı sığınıp fayda gördüğüm esmalardan biridir gözünüz arkada kalmayacaktır evlenince inanın.

Kesinlikle öyle
Bazı çocuklar sorun çıkarır aile hep onla uğraşır
Bazen de anne baba sorun çıkartır, çocuk çocuk olmaktan çıkar onların ebeveyni haline gelir.

Çok zor bir durum
İlk zamanlar daha da zor ama zamanla herşeye alıştığı gibi buna da alışıyor insanoğlu
Belki de sen gidince edi ve büdü olduklarını daha da idrak ederler

Sen bunları dert etme
Ama ağlamak istersen de içine atma, geç odana ağla kimseye göstermek istemezsen gözyaşlarını. Ağla ve rahatla
İlişkine bak, iyi gözlemle..
Bir ömür bekar kalıp onların başını bekleyemezdin zaten, hayırlısı olsun
Ömür boyu mutluluklar

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum, annemle babam siyah ve beyaz gibidir, hiç mi aynı fikirde olmazlar, hep bir çatışma içindelerdi şimdiye kadar..
Bende yeni evlendim sayılır, 18 yaşında da erkek kardeşim var senin gibi evin tek kızıyım, annemle de arkadaş gibiydik..
Kilişe olacak ama hayat bu bir düzen var ve biz buna ister istemez uyuyoruz, sende canını sıkma fazla elinden geldiğince annenle telefonda görüşürsün fırsat buldukca hep ziyaret edersin, gurbet ele gitmiyorsun ya

Merhaba buraya ilk mesajım cepten yazıyorum.Tatlı ya da yemeklere 400 ya vedud okuyup dua edin anne babanız sevgiyle bağlansın bunu her aksam yapın inanın faydası olacak bu yorumum umarım yerinde olmustur yeniyim ve benim devamlı sığınıp fayda gördüğüm esmalardan biridir gözünüz arkada kalmayacaktır evlenince inanın.

Benim annemlerde aynı seninki gibiydi annemlerle aramda 2 saat mesafe var ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum. Evlendikten sonra birşekilde herşey düzene girmeye çalışıyor. Yudum bu dediğin dua mı? 400 defa mı okumak gerekiyor gerçekten işe yarıyor mu? Yarıyorsa hemen yapayım aklım daha fazla onlarda kalmasın

eninde sonunda evleneceksin aynı şehirde olacaksın. bizler gibi ailesinden çok uzakta olanları düşün. ailemle aramda 12 saatlik yol var 6 ayda bir gidiyorum:((
anneni kurslara yönlendir olumlu sonuçlar veriyor...

Ya vedud rabbimizin 99 isminden biridir 400 defa da okuyabilirsin 100 defa da hatta sayı tutmadan da okunur çalışırken otobüste yolda içinden bile sayısızca okuyabilirsin fakat iki kişinin muhabbeti için tatlı ya da yemeklere okumak çok faydalıdır eğer 100 tane ilk etapta zor ve zaman musait degil ise 100 okuyun inanın tesiri çok büyük bu esmaları eşlerinize de okuyabilirsiniz arkadaşlar.Esmalarla ilgili mucizeleri bilmeyen herkesin öğrenmesini dilerim guvenilir site ve yazarların kitaplarından faydalanın aileniz huzur bulsun insallah.Allah şahidimdir ki en ufak bir şüpheniz olmasın.Ben naçizane bu kadarını yazabildim ilk mesajlarım bunlar hoşgörün lütfen.

Çok pardon 400 tane zor gelirse yazacağıma 100 yazmışım.Bir de bilmeyen arkadaşlar varsa parmak tesbihler var digital üç tl fiyatı onunla kolayca çekebilirler.Bu mesajlar konusunda umarım uyarı almam niyetim sadece ailelerin huzur bulması çünkü ben çok acı bir çocukluk geçirdim bu da benim tüm hayatıma hala yansımakta esmaları tanıdıktan sonra maddi manevi mucizeler yaşadım konu sahibi kardesim ve herkes faydalansın isterim.

inş canım benim doğru diyosun en iyisi hakikatimizde olan ALLAH esmalarına sığınmak....

Kesinlikle öyle
Bazı çocuklar sorun çıkarır aile hep onla uğraşır
Bazen de anne baba sorun çıkartır, çocuk çocuk olmaktan çıkar onların ebeveyni haline gelir.

Çok zor bir durum
İlk zamanlar daha da zor ama zamanla herşeye alıştığı gibi buna da alışıyor insanoğlu
Belki de sen gidince edi ve büdü olduklarını daha da idrak ederler

Sen bunları dert etme
Ama ağlamak istersen de içine atma, geç odana ağla kimseye göstermek istemezsen gözyaşlarını. Ağla ve rahatla
İlişkine bak, iyi gözlemle..
Bir ömür bekar kalıp onların başını bekleyemezdin zaten, hayırlısı olsun
Ömür boyu mutluluklar

canım benim çok sağol tşkr ederim..:)

Gercekten de aileyi, özellikle de anneyi birakip gitme düsüncesi cok kötü.
Yillarca tek siginagimiz olan anneyi geride birakip bambaska bir hayata baslamak düsüncesi cok kötü.
Ama sonucta er ya da gec olacak bir sey bu. Evleneceksin ayri evde yasamaya baslayacaksin sorumluluklarin artacak, cocuklarin olacak sorumluluklarin daha da artacak.
Her bayanin yasadigi seyler bunlar. O yuzden simdiden boyle uzulmeyi birak ve anneni de motive et. O da zamaninda kendi ailesinden ayrilip evlenmedi mi sonucta? Simdi uzuluyor olabilir ama zamanla seni anlayacaktir canim.

şuanda böyle hissetmen normal..
herkeste olur bu evlenmeden önce..
hem çok uzağada gitmiyomuşsun...
zamanla alışıp bi düzen kuracaksın mutlaka merak etme...

Senin yaşadıklarını her genç kız yaşıyor benimde en çok bu ara yoğun yaşadığım duygular bunlar..Benimde düğünüme çok az zaman kaldı sen yine şanlısın ailen ile aynı şehirdeymişsin ben 12 saatlik yola gidiyorum.. :14:Ve gittiğim yerde ise ne ailem var ne akrabam ne dostum hiçkimse sadece eşim var...Bende çok üzülüyorum bana da koyuyor birde kafama takılmaya başlayan diğer mevzu ise benim düğünümden 1 hafta sonra kardeşimde yurt dışına Belçikaya okumaya gidiyor...Senin demen gibi benim annem babamda yalnız babam sabah işe gidip akşam geliyor annem bütün gün evde yokluğumuza alışması çok zor olacak...Biryandan kendime teselli ediyorum her kıza nasip olmaz telli duvaklı gelin olmak diyorum..Benimde kendime ait yuvam olucak diyorum..Bende Rabbim nasip ettiyse anne olucam diyorum...Birde şimdi bütün imkanlar çoğaldı tek sığındığım telefon ve internet akşamları artık ailem ile görüşürüm diyerek teselli veriyorum...Ama sen yine benden daha şanslısın...Evde ki işlerini bitirir annene gidersin o sana gelir keşke benimde böyle bir şansım olsa ah ah başka ne isterim ki...Üzülme sende hayatını kuruyorsun evinin dişi kuşu olucaksın..Dediğim gibi herkese nasip olmaz bu duygular bu anlar...:50:

Senin yaşadıklarını her genç kız yaşıyor benimde en çok bu ara yoğun yaşadığım duygular bunlar..Benimde düğünüme çok az zaman kaldı sen yine şanlısın ailen ile aynı şehirdeymişsin ben 12 saatlik yola gidiyorum.. :14:Ve gittiğim yerde ise ne ailem var ne akrabam ne dostum hiçkimse sadece eşim var...Bende çok üzülüyorum bana da koyuyor birde kafama takılmaya başlayan diğer mevzu ise benim düğünümden 1 hafta sonra kardeşimde yurt dışına Belçikaya okumaya gidiyor...Senin demen gibi benim annem babamda yalnız babam sabah işe gidip akşam geliyor annem bütün gün evde yokluğumuza alışması çok zor olacak...Biryandan kendime teselli ediyorum her kıza nasip olmaz telli duvaklı gelin olmak diyorum..Benimde kendime ait yuvam olucak diyorum..Bende Rabbim nasip ettiyse anne olucam diyorum...Birde şimdi bütün imkanlar çoğaldı tek sığındığım telefon ve internet akşamları artık ailem ile görüşürüm diyerek teselli veriyorum...Ama sen yine benden daha şanslısın...Evde ki işlerini bitirir annene gidersin o sana gelir keşke benimde böyle bir şansım olsa ah ah başka ne isterim ki...Üzülme sende hayatını kuruyorsun evinin dişi kuşu olucaksın..Dediğim gibi herkese nasip olmaz bu duygular bu anlar...:50:

zor canım ZORRR ama inş çokkkk mutlu olursun ve hep İYİKİ DERSİN....:)))))

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Sanırım benim annemde böyle olacak. Tek ben varım çünkü.
Eğer yakınsan sürekli görmeye gidebilirsin. Zamanla alışırsın inşallah.
Ama en zoru annenin alışması olur diye düşünüyorum. Evde bir başına. Baban var ama aynı odada bile bulunmuyorlar.
En azından sevdiğin adamla aynı çatı altında olmak annenin durumundan daha iyi.

Back
X