ben yeni nişanlandım evlenip ailemden ayrılacağım için üzgünüm ağlamak istesem ağlayamıyorum duygularım içime akıyo sanki normalde çokda duygusaldım birde tek kızım annemle babamın arası pek iyi değil aynı odada bile oturmazlar diğer kardeşimde ünivde okuyo şehir dışında annem bensiz o evde tek başına ne yapıcak o kadar çok içim yanıyor ki....akşam olunca annemele çay demler içerdik ben işten gelince herşeyimizi baylaşırdık annemin tek kalmasına dayanamam ANNEM bana sürekli beni bırakıp gidicen mi diyo arada ağladığını görüyorum aman anne sende ne gitmesi diyorum ben hep burdayım diyorum...sürekli gelicem diyorum zaten aynı ilçe sınırları içindeyiz ANNE BABALARIN YANLIŞLARI HEP ÇOCUKLARI MAHVEDİYO:'(kafam çok karştı napıcam bilmiyorum çokk ÜZgün ve çaresizim dua ediyorum....((((
Merhaba buraya ilk mesajım cepten yazıyorum.Tatlı ya da yemeklere 400 ya vedud okuyup dua edin anne babanız sevgiyle bağlansın bunu her aksam yapın inanın faydası olacak bu yorumum umarım yerinde olmustur yeniyim ve benim devamlı sığınıp fayda gördüğüm esmalardan biridir gözünüz arkada kalmayacaktır evlenince inanın.
Merhaba buraya ilk mesajım cepten yazıyorum.Tatlı ya da yemeklere 400 ya vedud okuyup dua edin anne babanız sevgiyle bağlansın bunu her aksam yapın inanın faydası olacak bu yorumum umarım yerinde olmustur yeniyim ve benim devamlı sığınıp fayda gördüğüm esmalardan biridir gözünüz arkada kalmayacaktır evlenince inanın.
Kesinlikle öyle
Bazı çocuklar sorun çıkarır aile hep onla uğraşır
Bazen de anne baba sorun çıkartır, çocuk çocuk olmaktan çıkar onların ebeveyni haline gelir.
Çok zor bir durum
İlk zamanlar daha da zor ama zamanla herşeye alıştığı gibi buna da alışıyor insanoğlu
Belki de sen gidince edi ve büdü olduklarını daha da idrak ederler
Sen bunları dert etme
Ama ağlamak istersen de içine atma, geç odana ağla kimseye göstermek istemezsen gözyaşlarını. Ağla ve rahatla
İlişkine bak, iyi gözlemle..
Bir ömür bekar kalıp onların başını bekleyemezdin zaten, hayırlısı olsun
Ömür boyu mutluluklar
ben yeni nişanlandım evlenip ailemden ayrılacağım için üzgünüm ağlamak istesem ağlayamıyorum duygularım içime akıyo sanki normalde çokda duygusaldım birde tek kızım annemle babamın arası pek iyi değil aynı odada bile oturmazlar diğer kardeşimde ünivde okuyo şehir dışında annem bensiz o evde tek başına ne yapıcak o kadar çok içim yanıyor ki....akşam olunca annemele çay demler içerdik ben işten gelince herşeyimizi baylaşırdık annemin tek kalmasına dayanamam ANNEM bana sürekli beni bırakıp gidicen mi diyo arada ağladığını görüyorum aman anne sende ne gitmesi diyorum ben hep burdayım diyorum...sürekli gelicem diyorum zaten aynı ilçe sınırları içindeyiz ANNE BABALARIN YANLIŞLARI HEP ÇOCUKLARI MAHVEDİYO:'(kafam çok karştı napıcam bilmiyorum çokk ÜZgün ve çaresizim dua ediyorum....((((
Senin yaşadıklarını her genç kız yaşıyor benimde en çok bu ara yoğun yaşadığım duygular bunlar..Benimde düğünüme çok az zaman kaldı sen yine şanlısın ailen ile aynı şehirdeymişsin ben 12 saatlik yola gidiyorum..Ve gittiğim yerde ise ne ailem var ne akrabam ne dostum hiçkimse sadece eşim var...Bende çok üzülüyorum bana da koyuyor birde kafama takılmaya başlayan diğer mevzu ise benim düğünümden 1 hafta sonra kardeşimde yurt dışına Belçikaya okumaya gidiyor...Senin demen gibi benim annem babamda yalnız babam sabah işe gidip akşam geliyor annem bütün gün evde yokluğumuza alışması çok zor olacak...Biryandan kendime teselli ediyorum her kıza nasip olmaz telli duvaklı gelin olmak diyorum..Benimde kendime ait yuvam olucak diyorum..Bende Rabbim nasip ettiyse anne olucam diyorum...Birde şimdi bütün imkanlar çoğaldı tek sığındığım telefon ve internet akşamları artık ailem ile görüşürüm diyerek teselli veriyorum...Ama sen yine benden daha şanslısın...Evde ki işlerini bitirir annene gidersin o sana gelir keşke benimde böyle bir şansım olsa ah ah başka ne isterim ki...Üzülme sende hayatını kuruyorsun evinin dişi kuşu olucaksın..Dediğim gibi herkese nasip olmaz bu duygular bu anlar...
zor canım ZORRR ama inş çokkkk mutlu olursun ve hep İYİKİ DERSİN....:)))))
canım benim çok sağol tşkr ederim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?