- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Aynen ikiside birbirine çok benziyor kayinvalidem bana bugün dedi tiyatro yap onlara dedi bende çok durustum nasıl yapicam bilmiyorumElti eltinun gemisi yurumez diye bilirim :)) merhab merhba kal gene, cok can ciger olma, esinle ol memlekette yada kaynananla vs madem onlarla iyisin yani baksana küsüyorlar ediorlar diorsun belliki sikntili tipler sen cizgini koru derim
Büyük eltim ile aramız iyiydi ben evlenene kadar sonra çok değişti. Keşke onunla yine eskisi gibi olabilsek ama sanmıyorum artık güvenim sarsıldı çok ve yanar döner biriymis...O laf kuma gemisi yürür elti gemisi yürüzmez:)idi.sen olduğun gibi davran xanım.onlardan sıcaklık sezersen karşılığını verirsin.iyi davranmazlarsada muhattap olmamaya çalış
Elti eltinim gemisi yurumez diye bilirim :)) merhab merhba kal gene, cok can ciger olma, esinle ol memlekette yada kaynananla vs madem onlarla iyisin yani baksana küsüyorlar ediorlar diorsun belliki sikntili tipler sen cizgini koru derim
Oledir belki ama ben hep ole duydum etrafımdan o yuzden, bak sende de bunu ogrenmis oldum sevgilerle :)O laf kuma gemisi yürür elti gemisi yürüzmez:)idi.sen olduğun gibi davran xanım.onlardan sıcaklık sezersen karşılığını verirsin.iyi davranmazlarsada muhattap olmamaya çalış
Canım ya inan mesafe candır.ne yüzgöz ol.ne de can ciğer samimi ol.Büyük eltim ile aramız iyiydi ben evlenene kadar sonra çok değişti. Keşke onunla yine eskisi gibi olabilsek ama sanmıyorum artık güvenim sarsıldı çok ve yanar döner biriymis...
20 günlüğüne gidicez 10 gün kadar tatil yapicaz esim annesi ben annem gezicez birkaç gün görmek istediğimiz yerlere gidicez geri kalan 7-8 gün babam kardeşim de katılacak turistik yerlere gidicez. 10 gün kadar orada olucaz sadece. Biraz zor geçecek ben duygularimi yoğun yaşıyorum inşallah olay çıkmazÇok samimi olma, vıcık vıcık olurlar hemen.
uzak da durma, tepki alırsın şımarık derler.
Dengeyi bul duruma göre hareket et ve hiçbirşeye karışma.
Dişini sıkıp uyumlu olmaya çalış. :)
En güzeli bu.
Estağfurullah canım sevgilerleOledir belki ama ben hep ole duydum etrafımdan o yuzden, bak sende de bunu ogrenmis oldum sevgilerle :)
Ev alicaz Allah nasip ederse gidince. Kıskançlıktan üstüme gelip kavga ettirirler diye korkuyorum ama inşallah olay çıkmaz. ...Canım ya inan mesafe candır.ne yüzgöz ol.ne de can ciğer samimi ol.
Hayırlı olsun inşallah eviniz.sukunetini koru canım tatlı dil her zaman iyidirEv alicaz Allah nasip ederse gidince. Kıskançlıktan üstüme gelip kavga ettirirler diye korkuyorum ama inşallah olay çıkmaz. ...
Teşekkür ederim canım haklısın bir şekilde sakin kalmalıyımHayırlı olsun inşallah eviniz.sukunetini koru canım tatlı dil her zaman iyidir
Olabildiğince dengenizi koruyun. Dayanamayacağınız durumlarda ortamdan uzaklaşın. Tartışıp hiç yüz göz olmayın. İşi biraz deliliğe vurun; ters durumlara gülüp geçin. Tatilinizi mahvetmeyin.20 günlüğüne gidicez 10 gün kadar tatil yapicaz esim annesi ben annem gezicez birkaç gün görmek istediğimiz yerlere gidicez geri kalan 7-8 gün babam kardeşim de katılacak turistik yerlere gidicez. 10 gün kadar orada olucaz sadece. Biraz zor geçecek ben duygularimi yoğun yaşıyorum inşallah olay çıkmaz
Haklısınız ailemi çok özledim onlar yüzünden kendimi ve ailemi üzmek istemiyorum tavsiyeniz için çok teşekkür ederimOlabildiğince dengenizi koruyun. Dayanamayacağınız durumlarda ortamdan uzaklaşın. Tartışıp hiç yüz göz olmayın. İşi biraz deliliğe vurun; ters durumlara gülüp geçin. Tatilinizi mahvetmeyin.
Elti konusu bu ara en sevdiğim.
Kesin diğer eltilerde kayınvalidenle aynı şehirdedir. Sen dışardasındır. Bunlarda oh o rahat biz çekiyoruz burda gibilerinden düşünüp huzursuzluk yaratıyolardır.
Siz ince düşüncelisinizdir, size yapılan herşeyide görürsünüz ama sizede söz geçiyordur yapma kızım boşver kızım sen iyi ol kızımdır. Genelde anneler söyler bunu
Tatiliniz burnunuzdan gelir. Ortamda negatif elektrik sesleri duyulur. Ama yinede bişey diyemezsiniz.
Tutturdum mu?
Tuttuysa mesafe candır
Ben canım yandığı zaman sakin kalamıyor um onun dışında tutturdunuz gerçekten durum bu. Sakin kalabilmenin yolu nedir? Burda yazılan mantıklı bulduğum şeyleri gittiğim zaman uygulayacağım....
Gerçekten en iyisini yapıyorsunuz bunu denicemSen kendin sakin kalamıyacağını düşünüyorsunda eşini ve diğer aile üyelerini özellikle kayınvalide ve kayınpederini seviyorsan arıza çıkarmazsın. Kendimden biliyorum
Ben canım yandığında değilde sevdiğim birinin canı yandığında sakin kalamıyorum. Şuana kadarda öyle birşey olmadı çok şükür.
Şimdilik şöyle yapıyorum. Eşime odaklanıyorum, tatilime odaklanıyorum. Yiyip, içip geziyorum. Salak salak şeyler söylesede gülüp cevap verip sakinliğimi hiç bozmuyorum çünkü nasıl olsa 10 gün sonra araya kmler girecek. Ve o yada onlar benim oradaki mutluluğumu görüp daha fazla kuduracaklar. Sanırım bu düşüncede çok ayrı hoşuma gidiyorSonra ne halleri varsa görsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?