- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Boş verin. Her insanın hayata ve insanlara bakış açısı farklı oluyor, siz her zaman güler yüzlü davranın, selam verin .. Allah’ın selamını almıyorsa karşı taraf, sorun onun insafsızlığından.. bazen böyleleri denk geliyor işte, takmıyorum. Selamıma ve güler yüzlü olmaya devam ediyorum. Canı sıkkındır diyorum geçiyorum. Ama devamlı selamımı almayan’a selam vermiyorum mesela ; demek ki selam ne demek bilmiyor . Uğraşmaya gerek yok diyor geçiyorum. İyi niyetine devam etMerhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
Dil olarak kibarsınız ama ruhunuz kaba. Ben çalışmıyorum ama bu insan ne zorluklarla çalışıyor gülümseyecek selamlaşacak hali bile yok diye düşünmek ruhsal bir zariflik kibarlıktır o sizde yokHayatı sevmek değil insana değer vermez ve karşılık görmek.. ama anlıyorum insanlar duygusuz bense fazla umursuyorum insanları benşm sorunum bu zaten fazla kibar olduğum içinde hep saftirik insan muammelesi görüyorum bu hayatın neyini seviyim
Size cevap vermediklerinde sizin bahsettiğinşz “kibarlık” ı yapabilşyosanız bravo sizeDil olarak kibarsınız ama ruhunuz kaba. Ben çalışmıyorum ama bu insan ne zorluklarla çalışıyor gülümseyecek selamlaşacak hali bile yok diye düşünmek ruhsal bir zariflik kibarlıktır o sizde yok
Evet aslında sürekli aynı kişide denk geldiğimde böyle düşünüyorum ve o kişilere bende demiyorum artık..Boş verin. Her insanın hayata ve insanlara bakış açısı farklı oluyor, siz her zaman güler yüzlü davranın, selam verin .. Allah’ın selamını almıyorsa karşı taraf, sorun onun insafsızlığından.. bazen böyleleri denk geliyor işte, takmıyorum. Selamıma ve güler yüzlü olmaya devam ediyorum. Canı sıkkındır diyorum geçiyorum. Ama devamlı selamımı almayan’a selam vermiyorum mesela ; demek ki selam ne demek bilmiyor . Uğraşmaya gerek yok diyor geçiyorum. İyi niyetine devam et
Öyle tabikide ,kibar insanlar görmek mutluluk vericiSaygı bence bu değil. Bence bir toplumda insanın hak ettiği şekilde yaşaması, insan onurunun baz alınması o halka yapılacak en büyük saygı göstergesidir. Tam tersi ise en büyük saygısızlık medeniyetsizliktir. Ülkemizde yeter ki suç oranları düşsün, kimse birbirine hakaret küfür etmesin, iş yerinde ayak kaydırma mobbing olmasın, eğitim seviyemiz yükselsin, kimse çevreyi kirletmesin, insanlar birbirine trafikte yolda falan saldırmasın da varsın olsun iyi günler demesinler. Ben cidden razıyım. Birileri iyi günler deyince hiçbir şey düzelmiyor.
Merhaba konu sahibiMerhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
Sizin gibilerde kendini böyle tatmin ediyorÇok kırıldım cevap yazmadınız.İyi günler.
Demek ki insanlar meşgul olabiliyor.İlk mesajınızı okuduğumda naif olduğunuzu düşünmüştüm.Şimdi bencil.Bende merhaba derim,iyi günler derim ama bunu karşılıksız yaparım.Ama siz egonuz zedelendiği için istiyormuşsunuz.Sizin gibilerde kendini böyle tatmin ediyorçok yazık
Neden herkes yanlış anladı dediğimi mutluluk beklemiyorumki kim mutlu ki zaten. Mutlulukla alakası yok saygı göstermek için insanların birbirine nezaketli davranması için hergün gördüğüm kişilerden bahsediyorum kasıtlı yapılandan.Bim, şok gibi yerlerde kasalara dikkat ettiyseniz sandalye bile yoktur. Buralara iş basvurusu yapmis birisi olarak soyleyeyim oturmak diye bir fiil soz konusu degil. Dusunsenize sabahtan aksama kadar oturacak bir sandalyeyi size cok görüyorlar. Insan nasil mutlu olabilir ki
yok canım ben naif değilim siz naifsiniz dalga geçmek için konuma gelmişsiniz sizden daha naif olabilir miyim hiçDemek ki insanlar meşgul olabiliyor.İlk mesajınızı okuduğumda naif olduğunuzu düşünmüştüm.Şimdi bencil.Bende merhaba derim,iyi günler derim ama bunu karşılıksız yaparım.Ama siz egonuz zedelendiği için istiyormuşsunuz.
Bundan sonra karşılık almak için kafasına silah dayayın o zaman.Başka yolu yok.yok canım ben naif değilim siz naifsiniz dalga geçmek için konuma gelmişsiniz sizden daha naif olabilir miyim hiç
Böyle bir durumda hiç kendimi sorgulamadım açıkçası zira seninle ne ilgisi olabilir ki? Kendi iç dünyalarında vardır bir sıkıntıları. Evet kimi işini severek yapmıyor zaten hayalinde ki işi yapan kaç kişidir bu ülkede? Doğal olarak ekstra bir stres oluyor. Ben her zaman güler yüzlü davranır iyi günler dilerim. Karşılık vermemesi önemli değil. Ha tersleyip, saçma sapan triplere girenler oluyor o ayrı.Merhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
Haklısınız anlamak istedikleri gibi anlıyolar birde içlerindeki öfkeyi burdaki tanımadıkları insanlara boşaltıyo gibiler kavga çıkarıp edip rahatlıyolar sanırım benimde artık cevap yazmamam gerek onlarayerinizde olsam konuyu kapattırırım çok boş yapan var, konu çok farklı yerlere de gidiyor, insanlar anladığını anlamamakta direniyor vs vs P purpleflower35
Fazla takılmayın,bende iyi günler dilerim çoğu zaman karşılık beklemem yürür giderim .Bu benim aldığım gorguyle alakalı kimi dalgindir,kimi umursamaz,kimi utangaç ben olduğum gibiyim başkasının davranışına göre bu huyundan vazgeçmem.Merhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?