İyi günler demek

Kişiye göre değişiyor bu tarz durumlar bence kişisel algılamayın. Kimisi dalgın oluyor duymayabiliyor kimisi de önemsemeyip cevap vermiyor.

Boş verin. Her insanın hayata ve insanlara bakış açısı farklı oluyor, siz her zaman güler yüzlü davranın, selam verin .. Allah’ın selamını almıyorsa karşı taraf, sorun onun insafsızlığından.. bazen böyleleri denk geliyor işte, takmıyorum. Selamıma ve güler yüzlü olmaya devam ediyorum. Canı sıkkındır diyorum geçiyorum. Ama devamlı selamımı almayan’a selam vermiyorum mesela ; demek ki selam ne demek bilmiyor . Uğraşmaya gerek yok diyor geçiyorum. İyi niyetine devam et

Dil olarak kibarsınız ama ruhunuz kaba. Ben çalışmıyorum ama bu insan ne zorluklarla çalışıyor gülümseyecek selamlaşacak hali bile yok diye düşünmek ruhsal bir zariflik kibarlıktır o sizde yok

Dil olarak kibarsınız ama ruhunuz kaba. Ben çalışmıyorum ama bu insan ne zorluklarla çalışıyor gülümseyecek selamlaşacak hali bile yok diye düşünmek ruhsal bir zariflik kibarlıktır o sizde yok
Size cevap vermediklerinde sizin bahsettiğinşz “kibarlık” ı yapabilşyosanız bravo size ama inanmıyorum..

Evet aslında sürekli aynı kişide denk geldiğimde böyle düşünüyorum ve o kişilere bende demiyorum artık..

Öyle tabikide ,kibar insanlar görmek mutluluk verici

Ben de herkese selam veririm. Kolay gelsin iyi gunler derim.
Ama karsidaki kisi de gunde yuzlerce kisiyl muhattap oluyor. Herkese karsilik veremez.
Doktor gunde 100 hasta bakiyor, haliyle mecali kalmiyor.
Kasiyer 1000 kisiyle muhattap oluyor, takati kalmiyor.
Zaten mutsuz bir ulkeyiz. Kimsede yasama sevinci yok.
Amerika'da alisveris merkezine girince guvenlik gorevlileri hemen hosgeldiniz der. Kasiyer bugun nasilsiniz diye sorar. Herkes guleryuzludur. Bizim toplumda bu zor.
Kisisel algilamayin..

Merhaba konu sahibi

Bim, şok gibi yerlerde kasalara dikkat ettiyseniz sandalye bile yoktur. Buralara iş basvurusu yapmis birisi olarak soyleyeyim oturmak diye bir fiil soz konusu degil. Dusunsenize sabahtan aksama kadar oturacak bir sandalyeyi size cok görüyorlar. Insan nasil mutlu olabilir ki

Sizin gibilerde kendini böyle tatmin ediyor çok yazık
Demek ki insanlar meşgul olabiliyor.İlk mesajınızı okuduğumda naif olduğunuzu düşünmüştüm.Şimdi bencil.Bende merhaba derim,iyi günler derim ama bunu karşılıksız yaparım.Ama siz egonuz zedelendiği için istiyormuşsunuz.

Neden herkes yanlış anladı dediğimi mutluluk beklemiyorumki kim mutlu ki zaten. Mutlulukla alakası yok saygı göstermek için insanların birbirine nezaketli davranması için hergün gördüğüm kişilerden bahsediyorum kasıtlı yapılandan.

yok canım ben naif değilim siz naifsiniz dalga geçmek için konuma gelmişsiniz sizden daha naif olabilir miyim hiç

Gene sana cevap vermiyorlar. Bize genelde ofuldayıp pofurduyorlar .
Bugün markette bir bayan market arabasıyla üstüme üstüme geldi.
Genelde kasiyerler sinirli oluyor. Hele hastanedeki çalışanlar. Doktorlar daha güler yüzlü.
Kişisel algılayıp takılma , çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları.

Böyle bir durumda hiç kendimi sorgulamadım açıkçası zira seninle ne ilgisi olabilir ki? Kendi iç dünyalarında vardır bir sıkıntıları. Evet kimi işini severek yapmıyor zaten hayalinde ki işi yapan kaç kişidir bu ülkede? Doğal olarak ekstra bir stres oluyor. Ben her zaman güler yüzlü davranır iyi günler dilerim. Karşılık vermemesi önemli değil. Ha tersleyip, saçma sapan triplere girenler oluyor o ayrı.

yerinizde olsam konuyu kapattırırım çok boş yapan var, konu çok farklı yerlere de gidiyor, insanlar anladığını anlamamakta direniyor vs vs P purpleflower35
Haklısınız anlamak istedikleri gibi anlıyolar birde içlerindeki öfkeyi burdaki tanımadıkları insanlara boşaltıyo gibiler kavga çıkarıp edip rahatlıyolar sanırım benimde artık cevap yazmamam gerek onlara

Fazla takılmayın,bende iyi günler dilerim çoğu zaman karşılık beklemem yürür giderim .Bu benim aldığım gorguyle alakalı kimi dalgindir,kimi umursamaz,kimi utangaç ben olduğum gibiyim başkasının davranışına göre bu huyundan vazgeçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…