- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.541
- 798
sanırım bunları yapabilirim.benim korkumQUOTE="MINAECE, post: 36767433, member: 608502"]İyi kayınvalide benim kayınvaldem bence kendide bazı seyler yasamıs zamanında kaynanasıyla onun için aynılarını kendi gelinine yapmıyo yani bana o cok çekmiş zamanında çünkü arkadaş gibi davranıyo bana be benim kaynanam aslında annem ben ona bu sekilde hitap ediyorum gençle genç olabilen bi yapıya sahip bizimkisi anne kız iliskisi gibi yeri geliyo geziyoruz yeri geliyo dertlesiyoruz oynuyoruz beraber yemek yapıyoruz isim olunca cocuklarıma bakar gelip bi programım varsa günüm falan erken gelir bana yardım eder arada birbirimize kahvaltıya gideriz ne biliyim bisürü sey hersey karsılıklıdır bence ben ona nasıl davranıyosam oda bana öyle davranıyo yani iyi bi iliskin olsun istiyosan gelininle sende sana nasıl davranmasını istiyosan ona osekilde davranmalısın sekerim
yok ben de öyle vıcık vıcık,yüz göz olmuş ilişkileri sevmem.ama işte ya beni yanlış anlarsa diyorum.hani soğuk,mesafeli bir kaynanam var diye anlatmasın herkese.zira karşı tarfta öyle bir izlenim oluşturmuşum.çünkü ben annesi ve ailesiyle sizli konşuyorum.mesela,annesi bana nasılsın dediğinde iyiyim szi nasılsınız dedim?aynı şekilde ablası nasılsın dedi,ben de teşekkürler siz nasılsınız dedim.acaba ayıp mı ettim diey düşünüyorum.ama benim yapım böyle ben herkese hanımlı ,beyli,sizli,bizli konuşurum.işte yanlış anlaşılırım diye çekiniyorum.[/QUOTE]
Bence çok iyi yapıyorsunuz. Yapım böyle yanlış anlaşılma olmasın kızım diye tatlı tatlı anlatırsanız anlayacaktır..