iyi ki bitti diyen var mi??

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Arkadaslar eski sevgilisi icin coook aglayip dua eden ama kavusamayan sonunda da simdi daha mutluyum cunku hayatimda daha iyi biri var diyen var mi??

Arkadaslar eski sevgilisi icin coook aglayip dua eden ama kavusamayan sonunda da simdi daha mutluyum cunku hayatimda daha iyi biri var diyen var mi??

işte oo beniiiiiim :1: malın tekiymişim ya saçma sapan kişilikler için o kadar ağlamışım, şimdi bir buçuk yıllık bi ilişki içinde altın çağımı yaşıyorum şükürler olsuuuun :46:

ben varım :) 3 senelik bi beraberliğim vardı guseldı hersey çok seviyodum onun da benı sevdgını bılıyodum daha sonra araya mesafeler girdi yurutemedık aramadı sormadı ilgılenmedı ve bıtırdım cok sevmeme rağmen çok ağladım cok üzüldüm ama 1,5 sene sonra cok gusel bı beraberlıgım oldu sımdı 6 senedır beraberiz ve cok mutluyum çok sevıyorum ve kesınlıkle daha ii biri her yönüyle

Ben iyi ki bitti diyorum eskisi için.
Çok ta olmadı oysaki biteli ama şimdi başka biri için kalbim atıyor.
Yenisi de çok şahane olmuyor yani.
-Aşk biter. Yenisi gelir eskisinden beter..

beeennnnnn :3: Allah'a çok dua ediyorum iyi ki bitmiş gitmiş..
şimdi çok ama çooookk mutluyum..
sevdiğim ve çok sevildiğim hayatımm var.. :16:

Kesinlikle iyi ki bitmiş yalvardım ağladım dualar ettim ama iyi ki bitmiş şimdi çok mutluyum severken katlanmam dediğin şeylere katlanırsın aslnda uyumsuz olduğnuzu bilirsin ama seversin işte ama bitti ve şimdi çok mutluyumm gelen gideni aratmadıı :)

olsun diye kendimi paraladığım fakat bir türlü yürümeyen ilişkim iyi bitmiş diyorum ben de. iyi ki bitmiş ki O' na yer açılmış :16:

Kesinlikle iyi ki bitmiş diyorum :) İlk zamanlar onun gibisi yok olmaz diyordum ama şimdi karşıma biri çıktı ve Allahıma çok şükür çok güzel anlaşıyoruz :) :nazar: Bi ara umutsuzluğa bile kapılmıştım artık kimse olmayacak herhalde diyordum ama umudumuzu kesmemiz lazım bunu anladım :)

Back
X