- 25 Ekim 2018
- 3.845
- 6.926
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
ona da kötü gelin denk gelmiş demekkiMerhaba herkese,başlıktaki kv ben degilim cok sevdigim komsu ablam.iki oglu var evli.Bir de kizi var daha kucuk o okuyor.Oğullarini okuttular,düğünlerini yaptilar,evlerini aldilar,arabalarini aldilar ogullarina.Komsum gercekten cok iyi bir insan ,eşi de öyle.Maddi ,manevi yanlarinda oldular cocuklarinin her daim ben sahitim.Evlerine tabiri yerindeyse destursuz girmediler,karismadilar.Komsum torunlari icin de cok buyuk fedakarliklar yapti,lohusaliklarinda evini acti, bakti etti gelinlerini.Hatta hastane ücretlerine varana dek ödedi.Halen cocuklarinin en ufak bir sıkıntılarinda arkalarindalar.iki oglu da severek evlendi vs.iyi ,güzel diyeceksiniz buraya kadar da ,kendisi onlardan birakin ayni seyleri ,bir yemek daveti bile görmedi.Bir tane gelini dahi buyrun bu gece bize yemege gelin diye davet bile etmezler.Ayda bir eşleri ile 1saat ugrarlar komsuma o da belki! Yerler icerler,bir tane bardak kaldirmadan giderler evlerine. Hep hizmet etti komsum onlara oysa.Bazen diyorum ona,benim senin gibi bir kv m olsaydi,evime geldiginde nereye otutturacagimi sasirirdim diye...cocuklari dert,sikinti oldugu zaman arar ,normalde ,iyi günde aramaz.Cok üzülüyor kendisi ,neden ikisi de böyle oldu diye...sizce komsum nerde hata yapmis olabilir? Hep kötü kv ler elestiriliyor burda,iyi kv olunca da sevilmiyor bu kv ler.Bu kv lerin kaderi mi? Komsum icin soruyorum,siz ne dersiniz? Okuyucam ona yorumlari.Cok tesekkurler simdiden.
Yemin ederimki degilimKayınvalide sen misin?
Mesela benim kv demde öyleydi görünce dedikki ne kadar naif sessiz sakin bi kadın sessizlerden korkacan derler ya o laf çok doğru hiç beklemediğim anlarda bana öyle laflar soktuki taa seneler önce kendisi ne yaşadıysa aynısını yaşamamı istedi diğer eltilerim anlattılar yıllarca onlara yapılanları ağzım açık kaldı evlenmeden önce anlatsalar inanmazdım ama içine girince baş başa kalınca ne olduğunu gösterdi tanımak gerekiyor. Hem gelinlerine bi sorun bakalım ne diyeceklerMerhaba herkese,başlıktaki kv ben degilim cok sevdigim komsu ablam.iki oglu var evli.Bir de kizi var daha kucuk o okuyor.Oğullarini okuttular,düğünlerini yaptilar,evlerini aldilar,arabalarini aldilar ogullarina.Komsum gercekten cok iyi bir insan ,eşi de öyle.Maddi ,manevi yanlarinda oldular cocuklarinin her daim ben sahitim.Evlerine tabiri yerindeyse destursuz girmediler,karismadilar.Komsum torunlari icin de cok buyuk fedakarliklar yapti,lohusaliklarinda evini acti, bakti etti gelinlerini.Hatta hastane ücretlerine varana dek ödedi.Halen cocuklarinin en ufak bir sıkıntılarinda arkalarindalar.iki oglu da severek evlendi vs.iyi ,güzel diyeceksiniz buraya kadar da ,kendisi onlardan birakin ayni seyleri ,bir yemek daveti bile görmedi.Bir tane gelini dahi buyrun bu gece bize yemege gelin diye davet bile etmezler.Ayda bir eşleri ile 1saat ugrarlar komsuma o da belki! Yerler icerler,bir tane bardak kaldirmadan giderler evlerine. Hep hizmet etti komsum onlara oysa.Bazen diyorum ona,benim senin gibi bir kv m olsaydi,evime geldiginde nereye otutturacagimi sasirirdim diye...cocuklari dert,sikinti oldugu zaman arar ,normalde ,iyi günde aramaz.Cok üzülüyor kendisi ,neden ikisi de böyle oldu diye...sizce komsum nerde hata yapmis olabilir? Hep kötü kv ler elestiriliyor burda,iyi kv olunca da sevilmiyor bu kv ler.Bu kv lerin kaderi mi? Komsum icin soruyorum,siz ne dersiniz? Okuyucam ona yorumlari.Cok tesekkurler simdiden.
Cok haklisinizOlaya gelin olarak neden baktınız ki, gelinlerden önce oğullarında iş yok bence.
Oğulları arayıp soramiyor, daha sık gelemiyor mu ailesinin yanına?
Anne babasını evine davet etmiyor, edemiyorlarsa yine ilk önce onların ayıbı.
O kucuk bir örnekti.Jest gibi düşünün nasil diyeyim,o kadar iyiligi görüyorsunuz insan kedi olsa bi seyler yapmak ister yani ne bileyimİlişkilerinin iç yüzünü bilemezsiniz. Ayrıca eve yemeğe davet etmediler diye kötü gelin mi oluyorlar? Çocuklarının annelerini arama alışkanlığı yoksa gelinler ne yapsın? Komşunuz kendi evlatlarından görmediklerini gelinlerden beklemekle hata ediyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?