- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Aramaz öyle bir sey icin cook da cekingen biri.Oğlu annesini aramıyorsa gelinin suçu ne ben anlamadım. Ayrıca bu işlerin parayla işi yok. Benim kv her ay istemesek bile Bi bahane bulur para gönderir. Ama gel gör ki dili yılan dili. Manevi olarak aranızın iyi olmadığı insanları paraya boğarsanız bile böyle göstermelik Bi saygıyı anca bulursunuz. Yoksa anlattığınız sartlarda en azından 1 oğlunun bu evi de annemler aldı Bi çağıralım yemeğe demesi lazımdı. Rollerimizi karıştırmayın. İyi Bi komşu kötü Bi kv olabilir. Kv nin iyiliğinden eminseniz bu hikayede kötü arıyorsanız bence oğulları. Gelinlere suç bulamadım. Ayrıca her şey davetle değil benim kv arayıp müsaitsen size gelcez der yani. Arasın bakalım gelin ne diyecek?
Bakın, kimse yoğurdum ekşi demiyor, tencere pis diyor. Oğulları melekmiş meğer el kızına çatmadan vah vah. Değişmeselermiş, bu kadar uydum akıllı olmaları oğullarının sorunu.Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederiz.Ogullari hedef gostermis cogu kisi evet haklilar ama bu ogullar evlenmeden önce böyle ilgisiz,saygısız degilmis.Ben eskilerini bilmiyorum ama kendisi öyle dedi ve evlendikten sonra degistiklerini söyledi.O da ister istemez kv lik vasfina vurmus bu davranislarini.Tabii ben onu komsu olarak biliyorum ama inanin her iliskilerine ,hic bir seye karismadigina sahidim.Sanirim bu kadinlar klubunde cikip da kv mi cok seviyorum, aramiz cok iyi uzun yillar oldu ,esim de durumlari cok güzel idare eder diyecek bir kadin yok
Hayır birde istemediğimiz halde iyilik yapıp bebelerine ben bu iyiliği yaptım karın nankör derler. hıçkırıklara aglayip nolur Allah ini seversen bana iyilik yapma dediğim günleri bilirimBakın, kimse yoğurdum ekşi demiyor, tencere pis diyor. Oğulları melekmiş meğer el kızına çatmadan vah vah. Değişmeselermiş, bu kadar uydum akıllı olmaları oğullarının sorunu.
O kadar güzel bir yorum ki.Bakın, kimse yoğurdum ekşi demiyor, tencere pis diyor. Oğulları melekmiş meğer el kızına çatmadan vah vah. Değişmeselermiş, bu kadar uydum akıllı olmaları oğullarının sorunu.
Doğru düzgün erkek evlat yetiştirseler zaten onların iyiliğine lüzum kalmayacak o kadar, paşamların önüne herşeyi hazır koymuşlar, adamlar mücadele nedir bilmiyor, kıymet bilmiyor. Herkes ne ediyorsa evladına ediyor, oğluna evler arabalar alıp gelinden hizmet hürmet beklemek ne bileyim. Zaten çoğunlukla evlenmeden evvel alınıyor ki, boşanırsa mal paylaşımına girmesin. Eee geline ne o vakit, alınandan satılandan.Hayır birde istemediğimiz halde iyilik yapıp bebelerine ben bu iyiliği yaptım karın nankör derler. hıçkırıklara aglayip nolur Allah ini seversen bana iyilik yapma dediğim günleri bilirim
Evet önemli bir noktaya degindiniz kim ne ekerse onu biçer. Elin kızına nazlanmak için neler yapıyorlar şu zihniyet bir bitmedi gitti... kimse durup dururken sevdiği adamin anasına mesafe koymuyor var bir şeyler de ondan bu davranışlar.Doğru düzgün erkek evlat yetiştirseler zaten onların iyiliğine lüzum kalmayacak o kadar, paşamların önüne herşeyi hazır koymuşlar, adamlar mücadele nedir bilmiyor, kıymet bilmiyor. Herkes ne ediyorsa evladına ediyor, oğluna evler arabalar alıp gelinden hizmet hürmet beklemek ne bileyim. Zaten çoğunlukla evlenmeden evvel alınıyor ki, boşanırsa mal paylaşımına girmesin. Eee geline ne o vakit, alınandan satılandan.
Evet ben de dedim, cok yaptiniz yapmayin bu kadar dedim.Mesela ben kv m den maddi manevi hic bi sey görmedigim icin kendisi ister istemez bana melek görünüyor ve gelini olsaydım böyle yapmazdim moduna giriyorum.Cok fedakarlik yapmak bu konunun tek suclusu.Gelinin mi doguracak,bırak dogursun sana mi güvendi dedim ,olsun diyo biz yapalim da ne lazimsa diyo halen yazik........Doğru düzgün erkek evlat yetiştirseler zaten onların iyiliğine lüzum kalmayacak o kadar, paşamların önüne herşeyi hazır koymuşlar, adamlar mücadele nedir bilmiyor, kıymet bilmiyor. Herkes ne ediyorsa evladına ediyor, oğluna evler arabalar alıp gelinden hizmet hürmet beklemek ne bileyim. Zaten çoğunlukla evlenmeden evvel alınıyor ki, boşanırsa mal paylaşımına girmesin. Eee geline ne o vakit, alınandan satılandan.
Benim dedigim de bu aslinda kendisine ,evlat iste kiyilmiyor diyo......Komşunuz kıymetli olmak istiyorsa değirmenin suyunu az kıssın. Bak nasıl kuzu oluyor oğluşları, tıpış tıpış geliyor.
Size kendimden örnek vereyim. Ben bir seyleri düşünüp eşimi yaptırmaya zorlamasam aynı şekilde dusunulurdu sanırım. Eşime göre annesine babasına yapacağı her şey gereksiz veya onlar istemez vs.O kucuk bir örnekti.Jest gibi düşünün nasil diyeyim,o kadar iyiligi görüyorsunuz insan kedi olsa bi seyler yapmak ister yani ne bileyimAnneler gününde bile bir hediye aldiklarini ,cicek vs görmedim.Sadece gec vakit telefon ederler.Yani annesiniz ve sayilmak istemez misiniz bunca fedakarliga az da olsa...Sanirim burda bi kac kisinin yazdigi gibi ,iş oglanlarda bitiyor.
Evet,erkekler maalesef organizasyon yetenekleri kıt canlilar ama var öyle arada cikiyor vizyonu genis erkekler,ben de gipta ediyorum.Her seyi biz dusunmek zorundayiz yani ,pehSize kendimden örnek vereyim. Ben bir seyleri düşünüp eşimi yaptırmaya zorlamasam aynı şekilde dusunulurdu sanırım. Eşime göre annesine babasına yapacağı her şey gereksiz veya onlar istemez vs.
Anneler günü hediyesini ben düşünürüm haftalar öncesinden. Yada babasının gözünü kistigini hissettim TV izlerken, randevu ayarladım, dedim babanı alıp gidiyorsun.
Simdi size sorum, ben dışarıdan bir insan olarak bunları düşünmek zorunda mıyım? Düşünmesem kötü bir insan olmazdım, çünkü benim sorumluluğum değil.
Evet, hangi tarafı dinlerseniz hak veriyorsunuz. Benim düşüncem artık, bazı durumlarda gerçekten, kendi şartlarında düşününce haklı oluyorlar iki taraf da.Böyle durumlarda hangi tarafı dinlerseniz o taraf haklıdır
Kendi çocukları arama alışkanlığı yapmamışlar bence gelinlerden önce bunu düşünmeli
Benim Kayınvalidem iyidir anlaşırım oğlu aramaz hergün ben ararım bir gün aramasam hemen merak eder arar bir sıkıntı mı var diye
Hı illaki tartışmamız oluyor eşimin bile haberi olmadan olayı hallediyoruz hatta geçen gün görüntülü konuşurken Kayınbabam da vardı bir konuda kırıldığımı belli ettim bence böyle olmamalı dedim anladılar
Kusurabakma dediler düşünemedik
Bence her iki taraf da saygı da kusur etmezse ilişkiler güzel ilerliyor
Ama bazı insanlara yapan yaranıyor bu da bir gerçek
Kendi evladına kıyılmıyor ama elin evladına laf söylemek kolay oluyor değil mi? Gelin çağırmadı, gelin gülmedi, bardak bile kaldırmadı, oğlumun huyunu değiştirdi, soğuttu... Kıymasın yine evladına istemiyorsa ama her şeyi de gelinden bilmesinler. Ettikleri her şey oğulları içindi, karşılığını onlardan beklesinler, görmüyorlarsa onlardan bilsinler.Benim dedigim de bu aslinda kendisine ,evlat iste kiyilmiyor diyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?