İyi kv de Sevilmez mi ?

Benim eski kaynanam bulunduğumuz mahallede çok sevilen popüler bir kadındı şimdi gitsem herkese sorsam çok iyidir ne gelinlerini ne damatlarını üzer kırar her şeylerine koşar derler ama buyrun konularımı okuyun . Dışarıdan gördüğünüzle içerisi bir olmuyor . Tatlı dille oğluna zehri sokan nice kaynana gördü bu gözler. Oğullar bir kıymete biniyor kuma geldik sanki Ay yine attı cinlerim

Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederiz.Ogullari hedef gostermis cogu kisi evet haklilar ama bu ogullar evlenmeden önce böyle ilgisiz,saygısız degilmis.Ben eskilerini bilmiyorum ama kendisi öyle dedi ve evlendikten sonra degistiklerini söyledi.O da ister istemez kv lik vasfina vurmus bu davranislarini.Tabii ben onu komsu olarak biliyorum ama inanin her iliskilerine ,hic bir seye karismadigina sahidim.Sanirim bu kadinlar klubunde cikip da kv mi cok seviyorum, aramiz cok iyi uzun yillar oldu ,esim de durumlari cok güzel idare eder diyecek bir kadin yok

Aramaz öyle bir sey icin cook da cekingen biri.

Hani hep diyoruz ya mesafe mesafe mesafe. Gelinler de evliliklerinde huzurlu olmak için mesafeli davranıyorlar anladığım kadarıyla. İşe de yaramış bu bir kısır döngü bence. Mıç mıç olsan her şeye karışırlar iyice yüz göz olunur. Mesafeli olsan anne baba yaranmak için yollarına gül serer tabiri caizse. Ortasını bulmak lazım. Burada gelinlerin suçu yok, bunca şey yapılmasa bile oğulların annelerinin arayıp sorması gerekirdi.

Bakın, kimse yoğurdum ekşi demiyor, tencere pis diyor. Oğulları melekmiş meğer el kızına çatmadan vah vah. Değişmeselermiş, bu kadar uydum akıllı olmaları oğullarının sorunu.

Bakın, kimse yoğurdum ekşi demiyor, tencere pis diyor. Oğulları melekmiş meğer el kızına çatmadan vah vah. Değişmeselermiş, bu kadar uydum akıllı olmaları oğullarının sorunu.
Hayır birde istemediğimiz halde iyilik yapıp bebelerine ben bu iyiliği yaptım karın nankör derler. hıçkırıklara aglayip nolur Allah ini seversen bana iyilik yapma dediğim günleri bilirim

O kadar güzel bir yorum ki.
Kendi oğulları melaike imiş gelinler bozmuşlar...Ee bozulmasalarmiş.

Şu durumda sorunu gelinde gören kayinvalide iyi Kayinvalide değildir,net.

Hayır birde istemediğimiz halde iyilik yapıp bebelerine ben bu iyiliği yaptım karın nankör derler. hıçkırıklara aglayip nolur Allah ini seversen bana iyilik yapma dediğim günleri bilirim
Doğru düzgün erkek evlat yetiştirseler zaten onların iyiliğine lüzum kalmayacak o kadar, paşamların önüne herşeyi hazır koymuşlar, adamlar mücadele nedir bilmiyor, kıymet bilmiyor. Herkes ne ediyorsa evladına ediyor, oğluna evler arabalar alıp gelinden hizmet hürmet beklemek ne bileyim. Zaten çoğunlukla evlenmeden evvel alınıyor ki, boşanırsa mal paylaşımına girmesin. Eee geline ne o vakit, alınandan satılandan.

Evet önemli bir noktaya degindiniz kim ne ekerse onu biçer. Elin kızına nazlanmak için neler yapıyorlar şu zihniyet bir bitmedi gitti... kimse durup dururken sevdiği adamin anasına mesafe koymuyor var bir şeyler de ondan bu davranışlar.

Evet ben de dedim, cok yaptiniz yapmayin bu kadar dedim.Mesela ben kv m den maddi manevi hic bi sey görmedigim icin kendisi ister istemez bana melek görünüyor ve gelini olsaydım böyle yapmazdim moduna giriyorum.Cok fedakarlik yapmak bu konunun tek suclusu.Gelinin mi doguracak,bırak dogursun sana mi güvendi dedim ,olsun diyo biz yapalim da ne lazimsa diyo halen yazik........

Size kendimden örnek vereyim. Ben bir seyleri düşünüp eşimi yaptırmaya zorlamasam aynı şekilde dusunulurdu sanırım. Eşime göre annesine babasına yapacağı her şey gereksiz veya onlar istemez vs.
Anneler günü hediyesini ben düşünürüm haftalar öncesinden. Yada babasının gözünü kistigini hissettim TV izlerken, randevu ayarladım, dedim babanı alıp gidiyorsun.
Simdi size sorum, ben dışarıdan bir insan olarak bunları düşünmek zorunda mıyım? Düşünmesem kötü bir insan olmazdım, çünkü benim sorumluluğum değil.

Ikili iliskilerde hic birsey gozuktugu gibi degildir.
Benim cok yakinimda neredeyse sizin anlattiginiz gibi hatta daha fena, her aksam yemeklerini orda yer. Bir cocuga bakiyor diye digerine tek basina hic bir yardim olmadan bakmak zorunda birakilir, bu ifade gelinin ifadesi onunkide torunmus ama kvninki can degil.
Yaklasik 15 yildir ne gelinin ne kizinin evine 1 kahveye gitmemistir disari yemege bile gitmemistir
Amaa bence cok eksileride var, bunu yasarken gorebiliyoruz benim canim ama farkediliyor.
Gelin yada kv yada gorumce kim neyi neden yapiyor bilemeyiz
Ayrica bu kdr olumlu bir ortamda bence kendi cocuklarinin eksigi var

Bazi insanlar cok verici olduklarinda karsilarindaki insanlar tarafindan cok sevilip deger goreceklerini dusunuyorlar ama genellikle sonuç tam tersi oluyor. Gunumuzde insanlar nedense fazla fedakar, verici kisilere saygi duymuyorlar malesef.

Anne bile olsan iyiligin de, fedakarligin da her seyin bir siniri olmali. Asiri verici insanlar genellikle bir sure sonra kullanilmislik, onemsenmemislik, degersizlik duygulariyla savasmak zorunda kaliyorlar, tipki komsunuz gibi.
Her seyin fazlasi zarar.

Ben de her konuda insanlara yardim etmeyi severdim, imkanimi zorlayip elimden geleni yapardim ama sonra fark ettim ki fazla verici olmak iliskilerin dengesini bozuyor. Bu huyumdan vazgectim yakin cevremdeki insanlarin bile bana karsi olan tavirlari olumlu yonde değişti. Gunumuz insanina fazla iyilik yaramiyor yani

Evet,erkekler maalesef organizasyon yetenekleri kıt canlilar ama var öyle arada cikiyor vizyonu genis erkekler,ben de gipta ediyorum.Her seyi biz dusunmek zorundayiz yani ,peh

İceride ne oldugunu, ne yasandigini bilemezsiniz. Hersey para vermekle olmuyor. Benim kv kp bize hiç para harcamadilar, evimde, evliligimde paralari hic gecmedi, eşimin işleri bozuldugunda maddi zordayken bile dogru durust destek gormedik. Aksine kendine birseyler aldirip sozde odeyecegim diyip bize kitlemeye calismisligi var.

Parasi eksik kalsin sadece en başta bana insan gibi davransaydi, kendinden sogutmasaydi aramizdaki ilişki başka olurdu. Ha parayla da saygi kazanilmiyor, sadece para harciyor olmak kimseyi iyi yapmaz yazdiginiz hersey parayla ilgili. Komsuluk baska, kvlik baska.

Evet, hangi tarafı dinlerseniz hak veriyorsunuz. Benim düşüncem artık, bazı durumlarda gerçekten, kendi şartlarında düşününce haklı oluyorlar iki taraf da.

Benim dedigim de bu aslinda kendisine ,evlat iste kiyilmiyor diyo......
Kendi evladına kıyılmıyor ama elin evladına laf söylemek kolay oluyor değil mi? Gelin çağırmadı, gelin gülmedi, bardak bile kaldırmadı, oğlumun huyunu değiştirdi, soğuttu... Kıymasın yine evladına istemiyorsa ama her şeyi de gelinden bilmesinler. Ettikleri her şey oğulları içindi, karşılığını onlardan beklesinler, görmüyorlarsa onlardan bilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…