Kızlar bi okuyeni llütfen çok canım acıyor
Lütfen söyleyin doğru mu yaptım çünkü içim içimi yiyor iki gündür kriz geçiren bir tavşanım vardı veterinere götürdüm travma geçirmiş dedi bu hayvan içeride yaşamaz bahçen falan yok mu dedi yok maalesef ama bu şekilde olmaz içeride dedi ona öyle bir ortam yaratacak yerim de yok
ve en son babam artık bana kızdı hayvan senin yüzünden ölüyor bencillik etme artık diye sizce haklı mı bir tanıdığı var kır lokantaları var bahçesinde bir sürü tavşan bakıyorlar onların arasında koymaya gitti şimdi sizce daha iyi mi kötü mü 3 aydır hiç ayrılmamıştık içimde acaba var onu terk ediyor gibi olmak istemiyorum diye ağladım yalvardım babama ama dinlemedi dışarıdaki halini görmüyor musun dedi
hakkaten ileride bir park var orada zıp zıp zıplıyordu ama eve geldi mi elimi itiyordu ısırıyordu
doğru mu ettim yanlış mı oraya vermekle söyleyin nolur ya tek başına oralarda kriz geçirirse ya da babamın dediği gibi daha mı mutlu olur eğer mutlu olucaksa ben razıyım böyle üzülmeye
kızlar kaskatı kesiliyordu resmen cıyaklıyordu hayvan ama dışarı saldı mı kaçmaya çalışıyordu çok mu kötüyüm bencilim ben eziyet mi ettim ona of Allahım affetsin bir şeyler söyleyin nolur