- Konu Sahibi justtmarried
-
bu davranışı hoş değil tabiki
hep demişimdir kaynana elti vs..ile altlı üstlü sağlı sollu oturmak akıl karı değil olmuyor arkadaş
kendi evlerinde yer yokmu,neden sizin eve getiriyorlar ki.ayrıca önce şohbene sonra da anahtara çözüm bulun
ben bile sinir oldum burda
o nasıl bir terbiyesizliktir ya ?
insanın evine bile müsadesiz girilmez ki yatak odasına öyle dan diye girmek çok kaba bi tutum.
Çok haklısın ve bence o aileyle arana hemen mesafe koy gitme yemeklere,
onlar sana ayıbın alasını yapmış sen neyin derdindesin? ayıp olacak diye diye kendimizi ezdiriyoruz zaten
Ne desen haklisin.
Sonucta yatak odasinda uygunsuz bir sekilde bulunuyor da olabilirdin.
Iyi yapmissin...
Şimdi tamamiyle kendimi çekmek istiyorum. Kötü gelin muamelesi görücem biraz ama napabilirim. Bi tercih yapmam lazım.
Ya kendi kendimi yicem böyle ama birlik beraberlik içinde görünücem, yada kendi aile hayatımı yaşayıp bencil gelin olucam
öyle iyi anlıyorum ki seni benzer durumlar yaşadım bazen iyi niyet gerçekten durumları daha kötü yapıyor haklısın kesinlikle tadınız tuzunuz iyice kaçmadan ev değiştirmeye çalış malesef ben geç kaldım 1 sene oturmayı kabul etmiştim altlı üstlü ama 7 sene oldu en sonunda ayrıldım ordan ama selam sabah verecek yüz kalmadı birbirimize karşı .uzak olsun tatlı olsun en iyisi bu benim hatamı yapma sabırlar tükenmeden yeni bir düzen kurmaya çalış
Sana şunu söyliyeyim arkadaşım sen en başta hata ettin aynı binaya çıkarak tamam maddi durumunuz biraz kötü ama yinede 1+1 de olsa kendi evinde oturacaktın eski konularını biliyorum oturdugun evin içini yaptıracaktın bir ara hatta bende yorum yapmıştım yaptırma diye 2 gün sonra kaynana birşey olsa kayınların o evi satarlar diye,hatta şunu söylüyorum benim evim orası diyorsun ya üzülerek söyliyim orası senin evin değil bunuda bu son yazdıgın mesajda anlamışsındır umarım senin evin olmuş olsaydı onlar o eşyaları getirip de evine koyamazlardı onlar burası bizim evimiz biz istedigimizi yaparız diye düşünüyorlar ve 2 gün sonra kayınların evlenmiş olsa seni kapı dışarı ederler şimdiden oturdugun eve getirip eşyalarını yerleştirenler 2 gün sonra kendileri gelip yerleşir olan sana ve eşine olur.
iyilikten hep maraz doğuyor canım iyilik olmasa bile bi konuda taviz mi verdin yandın artık o senin görevin oluyor yapmasan senden kötüsü olmuyor yapsan sen sinir küpü oluyorsun bazı şeylerin maalesef zaman geçtikçe farkına varıyoruz farkına varana kadar da gerekli taviz verilmiş oluyor geçmiş olsun.....sen genç odasındaki yatakları alarak misafir odası yaptın ya ilk tavizi orda verdin (tabi farkında olmadan ) şimdi de senin evine herşeyi koymayı hak biliyorlar. eşinle arano bozmadan yavaş yavaş bazı şeylere sınır getirmeye başla yavaş yavaş anlasınlar bazı şeyleri. fazla yüz göz olmuşsunuz siz yatakda iken içeri girmek neden???? aklım almadı pazar sabahı ya uygunsuz bi halde olsaydın yada bornozunla duştan çıkmış olsan??? eşine sadece bunları söyle
bilmiyorum ben mi yanliş düşünüyorum
ama intihar eden bir abinin eşyalarını evlenince nasıl kullanmak ister bir insan ve anne buna nasıl müsade eder..
siz iyi etmişiniz ama bunların ardı arkası kesilmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?