İyi niyet ancak bukadar suistimal edilebilir. Artık tak dedi!

Eşim anakuzusu değil çok şükür. Hatta dün sabahki çemkirmesinin dışında çok olgun davrandığını bile söyleyebilirim. Uyku sersemi oluşuna bağlıyorum o tepkisinide.

Ama sonra konuyu hiç açmadı, ne o bana bişey dedi ne ben ona.
Bugün konuştuğumuzdada tamamıyle benim haklı olduğumu kardeşiylede konuşacağını, annesinede çıtlattığını söylüyor.
Ama yinede tartışmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi.
Ben aşağıda durmicam diyince annemin sana ihtiyacı var şuanda tepki koyman hoş olmaz diyor.
Ama en azından bana haklısın diyor ya. O bile yeter. Dediğin gibi ya o benim annem istediği gibi girerde çıkarda deseydi. Allah korusun ya yaşayacağımız kavgları düşünemiyorum bile.

İşte bunlar hep yakın oturmanın acıları. Biz de 7 senenin sonunda gide gide yan binaya taşınmıştık Orada da sürdü işkenceleri...
Yani şu an evin ayrı sayılmaz onlardan. Bir ev gibi yaşıyorsunuz. Yeme içme aynı, yatmadan yatmaya eve gidiyorsunuz gibi herhalde.
Annem hep söyler, ne kadar uzak o kadar tatlı olur diye. Demek ki haklıydı.
Hem bazı insanlara çok fazla iyilik de yaramaz. O yüzden biraz tavrınızı koyun. Çünkü ses çıkarmadıkça mazallah kadın aranızda yatmaya falan da kalkar bu gidişle:26:
Yani yukarıdaki son cümle şaka tabi de yine de bu davranışlarının artarak devam edeceğini bil istedim...

Normalde birlikte yemiyorduk bu olaydan sonra birlikte yedik. ama artık onuda bulamazlar. Ben böyleyim, sabrederim sabrederim ama sabrım bir taştımı gözüm hiçbişeyi görmez.
Şimdi o gözümün döndüğü zamandayım işte. Öyle bi mesafe koyucam ki ne olduğunu şaşıracaklar.

Eh en doğrusu da o olur. Ama hemen yelkenleri suya indirme he. Yoksa hiç kurtulamazsın bak. Hep de böyle sinir harbi yaşarsın, olan evliliğine olur. Yıpranırsınız.
Her gün gitme, zaten fazla muhabbet iyi değildir. Arada bir uğrarsın, eşin hepten kesme demiş ya. O yüzden uğra, bir saat falan kal, evine çık. Saatlerce oturma yani. Herkes evini bilsin yani

Çok düşüncesizler , yatakodasına siz içerdeyken izinsiz girmek ne demek.
Size sormadan eve kullanmayacağınız eşyaları taşımak ne demek.
Anahtarınız varsa alın bu insanlardan. Bir daha da yüzgöz olmayın , mesafe koymaya çalışın bence.

canım ben zaten haftadan haftaya anca görüyodum kayınvalidemi. bu olaydan önce. ama bu rahatlıklarının sık görüşmekle falan alakası yok.

az görüşürkende böyleler. sert olucaksın yüz vermiceksin. noluyo nereye hop diceksin. ozaman anlicaklar.
eşim ben halledicem diyo ama, hadi bakalım.

Dur bakalım belki halleder. Bekleyip görelim.
Olmazsa açık açık uyarırsın. Bazen bazı şeyleri direk olarak söylemek gerekiyor.
Herkes verilen mesajı anlamayabiliyor maalesef.

Sevgili konu sahibi,

Cok haklisin. Cok ayip etmisler, ziline bile basmadan yattigin odaya gelip bir suru insan esya koyuyor. Ne alakaysa bir insanin yatak odasina girmek. Gercektende esinin ailesi baya bir rahat insanlarmis. Ve sen kayinvalidenin acili gunleri diye cok iyi yapmissin, hergununu nerdeyse onlarla gecirmissin. Sonucta guzel bir davranis sergilemissin. Ama bak canim, sinirle kalkan zararla oturur. Sonucta bu insanlar esinin ailesi, atsan atilmaz satsan satilmaz. Anlattigina gorede bu vurdumduymazliklari disinda cok da kotu insanlar deyiller. Ve insallah bir gun evinizi de alip kendi duzenine tam anlamiyla geciceksin. Zaten o esyaylari evine de koydurtmamissin ve sonucta biraz da sen galip olmussun. verdigin tepkiylede rahatsizligi gostermissin, hatta butun akrabalara. Ama artik tepkinin dozunu iyi ayarlaman lazim diye dusunuyorum. ne kadar hakli olursan ol, sen zalim olma. Tamamen de elini etegini cekme derim. Her gun asagi inme tamam ama bazi gunler in, hatirlarini sor onlara destek ol.

Sunu unutma ilerde ins, cocuklarin olucak istiyorsan. Onlarin hatiri icin bile esinin ailesi fitneci insanlar, senin evliligini bozmaya calisan insanlar deyilse, katlanilir, iliski belli seviyede tututulur. Sonucta herzaman soyledigim seyi soyliyecegim, evlilik zor istir. Evlenince sadece kendine ait hayatin olmaz malesef, ve hic tanimadigin insalari da idare etmek zorunda kalirsin.

Allah yardimcin olsun, umarim guzel bir sekilde hem sen, hem esin, hem de onlar uzulmeden neticelenir her sey.

Son düzenleme:
bu arada baska arkadaslarin dedigi gibi, su sohben isini halletmen en onemlisi diye dusunuyorum.

Ya da asagiya sen gec, sonucta iki kisiniz, onlarda ust kata gecsinler.

ya elektrikli şofbenler ucuz sanırım valla eşinle alın bi tane kafanız rahat eder öyle banyodan baksır falan toplamazsın en azından

ya elektrikli şofbenler ucuz sanırım valla eşinle alın bi tane kafanız rahat eder öyle banyodan baksır falan toplamazsın en azından

boyle yazinca gulesim geldi :) hakkaten yaa, sinir bozucudur eminim kayninin ic camasirini toplamak banyoda.

cevremdeki erkeklerden hic boyle seyler gormedigim icin, cok garip geldi bana. Kayni daginik biri muhtemelen, birinde dikkat etse otekinde unutmus.

Valla cok ayip ya evli ciftin evine girilir mi oyle ya biseyler yspmis olsaniz veya ciplak olsaniz ne biliyim .... Hic utanma yok mu? Insan kendi evine de Dikkat sevisme var! Diye tabela asicak demek ki nolur nolmaz.

annemle nasıl konuşuyorsun sen demiş eşiniz umarım bunu annenizin yanında dememiştir?

çıtlatmakla olmaz benden söylemesi, ciddi bi şekilde uyarması gerekli. mesafe koymak araya soğukluk sokmaksa yanlış olur ama herkesin içli dışlı olmadan sevgi saygı çerçevesinde yaşamasıysa mesele, mesafe olmazsa b.ku çıkar açıkçası. bir bakmışsın her şey daha da kötü olmuş. soğuk ve saygısız davranmadan mesafeni korumalısın kayınvalidenle

Yatak odasinda sen yatmamis olsan bile , o yatak odasi
Bos olsa bile , Senin iznin olmadan GIREMEZLER !

Cok kaba bir davranis , dusuncesizlik..
Yavas yavas, arana mesafe koy...
yoksa kötu olursunuz zamanla. Daha kötu olmaktansa meaafeli ol daha iyi.....

Dur bakalım belki halleder. Bekleyip görelim.
Olmazsa açık açık uyarırsın. Bazen bazı şeyleri direk olarak söylemek gerekiyor.
Herkes verilen mesajı anlamayabiliyor maalesef.

Dün akşam eve gittim, yine bir ev dolusu insan aşağıda seslerden ve kapının önündeki ayakkabılardan yola çıkarak tahmin ettim bunu.
Doğru evime çıktım. Hiç kapıdan bile uğramadım.
Herkesin dikkatini çektiğine eminim. 1 aydır ceketimi çıkarmadan oraya giren ben, kapıdan bile bakmadım çünkü.
Kayınvalidemde normalde yemek yemicen mi diye sorardı, oda hiç uğramadı.Çıkmadı yukarı.
Yani tepkimi anladıklarına eminim.

Eşimde uğramadınmı aşağıya dedi, uğramadım dedim. Aferin dedi. (Kızdığı için)
Neticede bukadar! İnmedim diye kavgada etmedik.
Tepkimide belli ettim ya çok iyi hissediyorum şuan. Umarım daha büyük tepki vermek zorunda bırakmazlar.
Takip eden günlerdede bu şekilde devam edicem.

Son düzenleme:

bence en iyisini yapmışsın. çok görüşme. hergün dip dibe olmak hayır getirmez. boşver kötü gelin desinler. zaten ne yaparsak yapalım iyi gelin olamayız kv ler için. daha çok yeni evlisin evliliğin tadını çıkar.bu günler bi daha geri gelmez...
yatak odayı olayına bende çok kızarım. benim kv de de bize geldiğinde hiç sormadan odama girer. gıcık olurum. bende artık diyorum anne odam müsait değil diye.. aman bu kv kp görmce elti ile uğraşmak zor..allah yardımıcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…