- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Suistimal bencede çok iyi niyetlisiniz gitmeyin temizliğe falanda hatta arayıp niye gelmedin derse söyleyin
Acikca soyle gezme dolasma olunca ses yok is guc olunca pink gel diyosun diye tabi arayip neden gelmedin virt zirt yaparsa bence sanslisin bende kv herseye beni arayip aman dugun var filanin nisani var suraya gidelim sana gelelim bize gelin iyyyy ifrit oluyorum her defasinda hayir dedigim halde kadin usanmadan bizi programina dahil ediyo bosveeerrr onlar takilsin yakinda yerler birbirlerini sen al cayini kahveni evin tadini cikar kv siz hayat gibisi var mi ya ohh miss
Valla ben olsam bende derim gezmeye gelince x iş yapmaya gelince pink diyorsun diyeDirek eltimle gittin benimle gitmedin mi deyim ?
Valla ben olsam bende derim gezmeye gelince x iş yapmaya gelince pink diyorsun diye
Büyük ihtimal ama böyle de olmaz ki ondan korkuyorsun diye herşeye bu gelin cagirilmaz yani akıllı uslu biriyse otur konuşBen diyorum ki acaba ondanmi korkuyor.. cunku gecenlerde de bir ortamda x in yaninda kaynanamin akrabasi demiski ' a x sira pinkdeydi kaynanan gece gunduz ondan torun bekliyordu ' diye. Kayananam geldi bana anlatti x cok sinirlendi ne aciklama yapsam kizim dedi..!!!
Ewt kayınvalideniz resmen sizi kullanıyo. Kendinizi kullandırtmayın. Yüzüne karşı söyleyin bence de.
Büyük ihtimal ama böyle de olmaz ki ondan korkuyorsun diye herşeye bu gelin cagirilmaz yani akıllı uslu biriyse otur konuş
Tabiki suistimal .
Tırnağını bile oynatma sakın, kullandirma kendini ben olsam gitmeyi gelmeyi bile azaltirim bu muameleye .
Konu sahibesininn yerine dayanamayıp yazıyorum yahu şimdiye kadar yorum yapan herkesden farklı anlamışsınız hadi buna eyvallah hepimiz farklı bireyleriz farklı fikirlere sahip olmamız elbette muhtemelNormalde çekilmeyen, ama eltiyle yakın olunca paylaşılamayan, kıskanılan kv konusu...
Hem sevmem kayınvalideyle takılmayı diyorsunuz, hem tutturmuşsuzuz eltimle geziyor, benimle gezmiyor diye... öncelikle annesini kardeşinden kıskanan küçük çocuklar gibi davranmayı bırakın. Eşe şikayet etmeler filan... Kaç yaşında kadınsınız, annen eltimle geziyor, benimle niye gezmiyor diye kocaya ağlamak utandırmıyor mu sizi gerçekten? Kadın sizi gezmeye çağırsa adım gibi eminim, buralarda " kaynanam yakamda düşmüyor, mecbur muyum onunla gezmeye" diye konu açarsınız. Ama eltiyle samimi diye kıskanır, paylaşamazsınız. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Derdiniz kv ile gezmek mi, yoksa eltiyle yarışmak mı?
İyi niyet suistimali filan görmüyorum. Kadın zorlamıyor etmiyor. İster gidersiniz, ister gitmezsiniz. Bile isteye gidip yaptığınız işin adını da iyi niyet suistimali koymayıverin.
Bebek eşyası bakmaya da kendi anneniz, kardeşiniz, arkadaşınız hiç mi yok? Onlarla çıkın.
Diğeriyle gezip tozup bana temizlik yaptircaksa evimede gelmesin zaten.Bende oyle dusundum. Bugun esim annemlere gecelim babama bisey soracam hem kahve iceriz dedi. Canim sen git ben gelmicem dedim..
Ama bunun yaninda da soyle bir durum var eltime hic gitmezler hep bana gelirler cay icer sohbet ederiz.. beni cagirdigida cok oldu kizim gel cay icelim diye bunlari dusununc3 haksizlikmi yapiyorum diyorum.. cunku esim hep diyorki insan sevdigine gider pink ve sana geliyorlar diye
Elbette kişi sevdiğine gider de bence senin kv eltine gidemediği çekindiği için oraya gidemiyor da sana geliyorBende oyle dusundum. Bugun esim annemlere gecelim babama bisey soracam hem kahve iceriz dedi. Canim sen git ben gelmicem dedim..
Ama bunun yaninda da soyle bir durum var eltime hic gitmezler hep bana gelirler cay icer sohbet ederiz.. beni cagirdigida cok oldu kizim gel cay icelim diye bunlari dusununc3 haksizlikmi yapiyorum diyorum.. cunku esim hep diyorki insan sevdigine gider pink ve sana geliyorlar diye
Ben olsam acikca kesin soylerdim dayanamazdim.Kac kere gezmeye cagiriyorum benle gelmiyorsun temizlik olunca mi akliniza geldim diye.Sende bi daha cagirma o derse girdersin gezmeye felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?