Iyi niyet suistimali mi bu ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar hemen hemen tum konularimda kaynanamla iyi oldugumuzu problemimiz olmadigini yazmisimdir..

Ama artik iyi niyetimin suistimal edildigini dusunuyorum.. Gecen konumda da bahsetmistim eltim hamile. Neyse aştim o konulari..

Şimdi gelelim bugunki meseleye..

Eltim benden once girmis onlarin hayatina.. ama yapmadigi da kalmamis hatta kalmadi defalarca kez bana bile anlatti kaynanamla kayinbabamin sorumsuz oldugundan tutun daha bir cok sey..

Neyse bu kizin dugunu olacagi zaman kaynanam sende gelirsin alisverise falan demisti.. Goturmediler eyvallah ben bunlari sorun yapan bir insan degilim.. butun alisverisi beraber yaptilar takacagi sete kadar. Bana ise kendi begenmis direk takti buna da eyvallah..

Bu 4 senede gezelim dolasalim dedigim halde tamam deyip bir sonuca baglayamiyoruz.. Eltimle surekli gidiyorlar fotograf falan paylasiyorlar cogu zaman cagrilmiyorum buna da eyvallah cagirmak zorunda degiller..

Ama gecen gun kaynanama eltimin kizi icin biseyler alacagimi benimle gelmesini istedim. Geciştirdi..

Dunde eltimle cikmislar bebise biseyler almislar. Sonra da geldi bana anlatti ballandira ballandira yine neyse dedim.

Bugunde beni ariyor gel temizlik yapalim diye..!

O kadar canim skıldi ki anlatamam. Ve su sekilde olacakti eltim uzanacakti bende temizlik yapacaktim.. X de burda icerde uzaniyor gel temizlik yapalim dedi. O kadar zoruma gitti ki anlatamam kizlar. Bugune kadar yaptiklarini hice sayamam ama bu kullanilmak diye dusundum..

Birsey yapilacak pink gel , temizlik yapilacak pink gel , manti yapacam pink gel , evde gün yapar pink gel..

Esime soyledim o da gitme dedi. Bende gitmedim temizlige..

Dogrumu yaptim bilmiyorum canımda sıkıldi ama ne yapayim kaç oldu soyluyorum gidelim gezelim dolasalim anne sana bir kahve ismarlayim diye ( onun gelmesine ihtiyacim yok kendim de alirim ama eltimle hep cikiyorlar diye bende bi sefer benimle ciksin istedim..)

Bu arada kaynanam eltimden cok korkuyor. Surekli x bisey der x laf yapar bosver flaan diye gecistiriyo. Çogu zamanda cikalim x ide cagiralim diyor yok diyorum ikimiz cikalim tmm diyor icraat yok.. Ama inanin bu sefer cok bozuldum...

Bende hep saniyorum ki beni gormek istiyor. Benle birseyler yapmak istiyor.. Temizlige cagirmasa yine sorun yapmicam kendi hayatlari takilabilirler gezebilirler tabi ki..

Daha dun gittikten sonra esimle konustm hayatim gitmisler ben kac kere soyledim benimle gelmedi ama xle cikip almislar biseyler dedim. Ama annen bugun yarin beni temizlige cagirir dedim.

O da gitme.! Dedi zaten ustune de cagirdi..

Bugunde kaynanam oglum beni suraya gotururmusun yarin demis. Esimde olmaz demiş sadece..

Bu iyi niyetimi suistimal mi yoksa yanlismi dusunuyorum...

Son düzenleme:
Suistimal bencede çok iyi niyetlisiniz gitmeyin temizliğe falanda hatta arayıp niye gelmedin derse söyleyin

Acikca soyle gezme dolasma olunca ses yok is guc olunca pink gel diyosun diye tabi arayip neden gelmedin virt zirt yaparsa bence sanslisin bende kv herseye beni arayip aman dugun var filanin nisani var suraya gidelim sana gelelim bize gelin iyyyy ifrit oluyorum her defasinda hayir dedigim halde kadin usanmadan bizi programina dahil ediyo bosveeerrr onlar takilsin yakinda yerler birbirlerini sen al cayini kahveni evin tadini cikar kv siz hayat gibisi var mi ya ohh miss

Canim ben oyle sevmem kaynanamla takilim gezim dolasim zaten yasitim da degil o da bunun farkinda zaten.. Ama butun gereksiz islerde pink diyor ve bende hep yapim ne olcak elime mi yapiscak diyorum..

Ama bebek esyasi almaya gidecem ve bu benim canımı sıkıyor kendisini de fikir almaya yanimda istiyorum bunu kendide biliyor..

Birde beni cagiracaksa hep son dakika. Xle suraya gidiyoruz gel...

Ee ne zaman karar verdiniz hemen bugun degil heralde. Bazen sirf cagirmak icin cagiriyor...

Valla ben olsam bende derim gezmeye gelince x iş yapmaya gelince pink diyorsun diye

Ben diyorum ki acaba ondanmi korkuyor.. cunku gecenlerde de bir ortamda x in yaninda kaynanamin akrabasi demiski ' a x sira pinkdeydi kaynanan gece gunduz ondan torun bekliyordu ' diye. Kayananam geldi bana anlatti x cok sinirlendi ne aciklama yapsam kizim dedi..!!!

Büyük ihtimal ama böyle de olmaz ki ondan korkuyorsun diye herşeye bu gelin cagirilmaz yani akıllı uslu biriyse otur konuş

Ewt kayınvalideniz resmen sizi kullanıyo. Kendinizi kullandırtmayın. Yüzüne karşı söyleyin bence de.

4 senedir ilk defa bu olayda farkina vardim biliyormusunuz daha once defalarca kez acaba dedim ama toz konduramadim. Bu sefer anladim ki evet kullaniliyorum ve bu beni cok cok üzdü..

Cunku eltimden bisey isteyemez isterse de cevabini misliyle aliyo. Bir kere x kizim sogani sen dograrmisin dedi.

Eltimde dograyamam ellerim kokar dedi.. kalktim ben dogradim ne cok sey yasamisimda anlayamamisim..!

Suistimal etmenin ağ babası bence bu yapılan
Eltinden korktuğu için aman şimdi o bişey demesin tatsızlık yaşanmasın diye o ne derse ona okey senin kV
Seni de cepte görüyor Pink zaten ne desen yapar o eltisi gibi değil diye düşünüyor sanırım
Kaldı ki bu kadar iyilik meleği olursanız kV böyle işine geldiği gibi düşünmeye devam eder
Şunu soracağım kV kaç yaşında da gezmeye giderken gidiyor da kendi yaşadığı evi temizlemek söz konusu olduğun da seni çağırıyor

Normalde çekilmeyen, ama eltiyle yakın olunca paylaşılamayan, kıskanılan kv konusu...

Hem sevmem kayınvalideyle takılmayı diyorsunuz, hem tutturmuşsuzuz eltimle geziyor, benimle gezmiyor diye... öncelikle annesini kardeşinden kıskanan küçük çocuklar gibi davranmayı bırakın. Eşe şikayet etmeler filan... Kaç yaşında kadınsınız, annen eltimle geziyor, benimle niye gezmiyor diye kocaya ağlamak utandırmıyor mu sizi gerçekten? Kadın sizi gezmeye çağırsa adım gibi eminim, buralarda " kaynanam yakamda düşmüyor, mecbur muyum onunla gezmeye" diye konu açarsınız. Ama eltiyle samimi diye kıskanır, paylaşamazsınız. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Derdiniz kv ile gezmek mi, yoksa eltiyle yarışmak mı?

İyi niyet suistimali filan görmüyorum. Kadın zorlamıyor etmiyor. İster gidersiniz, ister gitmezsiniz. Bile isteye gidip yaptığınız işin adını da iyi niyet suistimali koymayıverin.

Bebek eşyası bakmaya da kendi anneniz, kardeşiniz, arkadaşınız hiç mi yok? Onlarla çıkın.

Büyük ihtimal ama böyle de olmaz ki ondan korkuyorsun diye herşeye bu gelin cagirilmaz yani akıllı uslu biriyse otur konuş

Bana cok destek oldu ameliyatimda cocugumun olmamasinda falan. Ben hep sandim ki o bana cok iyilik yapti bende ona yapayim ne olmus borcum bu benim diye dusundum...

Ama şu olay beni bitirrdi.

Oturup konuşurum anlarda beni ama kiskanclik yaptigimi dusunmezmi onla cikiyorsun benimle cikmadin flaan dersem. Ya da eltime gidip anlatirsa. Ama alindigimi bilmesi gerek bunda hem fikiriz

Tabiki suistimal .
Tırnağını bile oynatma sakın, kullandirma kendini ben olsam gitmeyi gelmeyi bile azaltirim bu muameleye .

Bende oyle dusundum. Bugun esim annemlere gecelim babama bisey soracam hem kahve iceriz dedi. Canim sen git ben gelmicem dedim..

Ama bunun yaninda da soyle bir durum var eltime hic gitmezler hep bana gelirler cay icer sohbet ederiz.. beni cagirdigida cok oldu kizim gel cay icelim diye bunlari dusununc3 haksizlikmi yapiyorum diyorum.. cunku esim hep diyorki insan sevdigine gider pink ve sana geliyorlar diye

Konu sahibesininn yerine dayanamayıp yazıyorum yahu şimdiye kadar yorum yapan herkesden farklı anlamışsınız hadi buna eyvallah hepimiz farklı bireyleriz farklı fikirlere sahip olmamız elbette muhtemel
Lakin kadın eltisine hediye alacak eltisini en iyi tanıyan zevkini bilen kV onunla hediye seçmesi gayet doğal belki öncesinde alınmış olan bir şeyi varlığından habersiz olduğu için alma ihtimali de var
Neden buraya bu kadar çok taktınız

Diğeriyle gezip tozup bana temizlik yaptircaksa evimede gelmesin zaten.
Bence tepkinizi koyun .

Elbette kişi sevdiğine gider de bence senin kv eltine gidemediği çekindiği için oraya gidemiyor da sana geliyor

Ben olsam acikca kesin soylerdim dayanamazdim.Kac kere gezmeye cagiriyorum benle gelmiyorsun temizlik olunca mi akliniza geldim diye.Sende bi daha cagirma o derse girdersin gezmeye felan.

Gitmem ki artik.. inadim da inattir yani... haftalardir patatesli kofte yapacaz canim istiyor gorumcemin evde oldugu gune getirim dedim..

Sonra tesaduf eseri eltimle konusuyoruz bana dediki canim patatesli kofte istedi yapiyoruz gel istersen...

Şok oldum.. Gittim ama tek lokma yemedim. Kaynanam dediki canin istiyordu kizim yesene yok dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…