- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Suistimal etmenin ağ babası bence bu yapılan
Eltinden korktuğu için aman şimdi o bişey demesin tatsızlık yaşanmasın diye o ne derse ona okey senin kV
Seni de cepte görüyor Pink zaten ne desen yapar o eltisi gibi değil diye düşünüyor sanırım
Kaldı ki bu kadar iyilik meleği olursanız kV böyle işine geldiği gibi düşünmeye devam eder
Şunu soracağım kV kaç yaşında da gezmeye giderken gidiyor da kendi yaşadığı evi temizlemek söz konusu olduğun da seni çağırıyor
Yavaş yavaş aydınlanıyorsun yapılanları anlayıp idrak ediyorsun konu sahibesiGitmem ki artik.. inadim da inattir yani... haftalardir patatesli kofte yapacaz canim istiyor gorumcemin evde oldugu gune getirim dedim..
Sonra tesaduf eseri eltimle konusuyoruz bana dediki canim patatesli kofte istedi yapiyoruz gel istersen...
Şok oldum.. Gittim ama tek lokma yemedim. Kaynanam dediki canin istiyordu kizim yesene yok dedim.
Zaten olması gereken bu diye düşünüyorum bende yani eğer biri hastaysa çok katı olmanız lazım gitmemek yardım etmemek için ki arada oğlu varBana cok destek oldu ameliyatimda cocugumun olmamasinda falan. Ben hep sandim ki o bana cok iyilik yapti bende ona yapayim ne olmus borcum bu benim diye dusundum...
Ama şu olay beni bitirrdi.
Oturup konuşurum anlarda beni ama kiskanclik yaptigimi dusunmezmi onla cikiyorsun benimle cikmadin flaan dersem. Ya da eltime gidip anlatirsa. Ama alindigimi bilmesi gerek bunda hem fikiriz
4 senedir ilk defa bu olayda farkina vardim biliyormusunuz daha once defalarca kez acaba dedim ama toz konduramadim. Bu sefer anladim ki evet kullaniliyorum ve bu beni cok cok üzdü..
Cunku eltimden bisey isteyemez isterse de cevabini misliyle aliyo. Bir kere x kizim sogani sen dograrmisin dedi.
Eltimde dograyamam ellerim kokar dedi.. kalktim ben dogradim ne cok sey yasamisimda anlayamamisim..!
Ne kadar yetişebilirsin kendini fazla yormadan yıpratmadan yapsın kayınvalideciğin çok büyük bayram bahar temizliği olduğunda edersin yardımınıÇok evden cikan biri degil aslinda cikarsa eltimle cikiyor bazen ayda 1 komsulariyla..
Temizlige gelince kollari agriyor hatta zorlayinca sisiyor.. kac kere sahit oldum..
Bende laf arasinda demistim anne kolun şisiyor sen yapma ben yaparim diye.. ama esseklik etmisim..
Normalde çekilmeyen, ama eltiyle yakın olunca paylaşılamayan, kıskanılan kv konusu...
Hem sevmem kayınvalideyle takılmayı diyorsunuz, hem tutturmuşsuzuz eltimle geziyor, benimle gezmiyor diye... öncelikle annesini kardeşinden kıskanan küçük çocuklar gibi davranmayı bırakın. Eşe şikayet etmeler filan... Kaç yaşında kadınsınız, annen eltimle geziyor, benimle niye gezmiyor diye kocaya ağlamak utandırmıyor mu sizi gerçekten? Kadın sizi gezmeye çağırsa adım gibi eminim, buralarda " kaynanam yakamda düşmüyor, mecbur muyum onunla gezmeye" diye konu açarsınız. Ama eltiyle samimi diye kıskanır, paylaşamazsınız. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Derdiniz kv ile gezmek mi, yoksa eltiyle yarışmak mı?
İyi niyet suistimali filan görmüyorum. Kadın zorlamıyor etmiyor. İster gidersiniz, ister gitmezsiniz. Bile isteye gidip yaptığınız işin adını da iyi niyet suistimali koymayıverin.
Bebek eşyası bakmaya da kendi anneniz, kardeşiniz, arkadaşınız hiç mi yok? Onlarla çıkın.
Diğeriyle gezip tozup bana temizlik yaptircaksa evimede gelmesin zaten.
Bence tepkinizi koyun .
Elbette kişi sevdiğine gider de bence senin kv eltine gidemediği çekindiği için oraya gidemiyor da sana geliyor
Tüm yorumlarınıza baktimda bayağı dışlaniyorsunz birak bence açıklama yapmaya bile gerek yok. Ben sınır oldum burda koy mesafeni onlar düşünüp dursun ne yaptık diye.Bende konusmayi dusunuyorum. Simdi direk mesafe koyarsam nedenini hic bilemeyecek.. zamaninda da eltimi biryere cagirmadim diye kizmisti bende cvp vermeyip cikmistim evden.. 2 ay gitmedim evine. O geldi ne oldu bir sorun mu var cozelim diye..
Yavaş yavaş aydınlanıyorsun yapılanları anlayıp idrak ediyorsun konu sahibesi
Zaten olması gereken bu diye düşünüyorum bende yani eğer biri hastaysa çok katı olmanız lazım gitmemek yardım etmemek için ki arada oğlu var
Bilsin tabiki bende bilmesinden yanayım eşinize bu konuda bisey söylemeyin kv ile konuşun anne bisey mı oldu bilmeden kaç seferdir denk geliyorum kafama takıldı böyle böyle oluyor sebebi ne diye
Zaten eden yaranır. SiZde bundan sonra gardınıZı alın. Uyanık kurnaz eltiniz gibi olun. Kaynanaya yaranamazsın zaten. Aslında herkes için geçerli HAYIR demeyi bilmek lazım.
Ne kadar yetişebilirsin kendini fazla yormadan yıpratmadan yapsın kayınvalideciğin çok büyük bayram bahar temizliği olduğunda edersin yardımını
X gelmesin istiyorum ondan çağırmadım diyorsun ben çağırdığımda neden gelmiyorsun peki diye sorarlar o insana da dimi hatta açıkça anne sen x den çekiniyorsun ama ben kirilirmiyim bu davranışına diye hic çekinmiyorsunVerecegi cevap muhtemelen şu olacak.. 'kizim sen x gelmesin diyorsun ya ondan cagirmadik seni '
Tüm yorumlarınıza baktimda bayağı dışlaniyorsunz birak bence açıklama yapmaya bile gerek yok. Ben sınır oldum burda koy mesafeni onlar düşünüp dursun ne yaptık diye.
X gelmesin istiyorum ondan çağırmadım diyorsun ben çağırdığımda neden gelmiyorsun peki diye sorarlar o insana da dimi hatta açıkça anne sen x den çekiniyorsun ama ben kirilirmiyim bu davranışına diye hic çekinmiyorsun
Karakterin bana benziyor pink ama inan bizden gidiyor ne varsa çek elini artık yapma hatta derse anne x hamile bende ameliyatliyim belim ağrıyor yardımcı bakalım sana temizlik için deBen bir insani sevdimmi her seyimle severim ruhumla vicdanimla her isini gorur yaparim ve bu beni mutlu eder. Ama sevmeddimmi hicbirsey yapmam tamam cvbi cikmaz agzimdan..
Ilk defa hayir dedim.. pismanda degilim..
Karakterin bana benziyor pink ama inan bizden gidiyor ne varsa çek elini artık yapma hatta derse anne x hamile bende ameliyatliyim belim ağrıyor yardımcı bakalım sana temizlik için de
Kendimi gördüm sende malesef kadına yapmadigim kalmadı temizliklerinde misafirinde kısaca her konuda ama şimdi güya o sevmediği eltimin içine düşecekmiş umurumda mı hayır sadec e bu kadar iki yüzlü birine yaptıklarıma aciyorum
Bundan sonra yumuşayıpta tekrar kullandirtma kendini senin yumuşak tarafını kullanıyor .Ben buraya aklima gelenleri yaziyorum ama hepsinin farkina da yeni variyorummm inanirmisiniz bu hayati ben yasiyorum ama bunlarin farkinda bile degilim ne uzucu bir durum
Vallahi hep öyle denilenler ne hikmetse en kıymetli oluyor ya bende anlatsam roman olur da boşver şimdi gece gece gerçekten yapma gitme gelirse gelsin boşver bisey de deme birdaha oraya buraya gidelim şunu yapalım diye canin istiyorsa bisey yap kocanla ye işteYa inan nisanliyken ki olaylarima girmiyorum girsem cikamam ben ne aptalmisim.. nisanliyken hep onu tutardi bende beni tanimiyor daha sevmiyor evlenince taniyinca degisir demistim..
Kac kere eltimin yalanlarini yakaaladim benim arkamdan konusmalarini soyledim namusuma bile laf edildi yine bisey demedi. Bende hep neyse dedim gectim ama inan bu konuyu actigimda farkina vardim..
Bana hep x cahil kizim kucuk kizim sen alttan al derdi..
Aramizda 2 yas var. Ben onun yasindayken bile kaynanama saygisizlik yapmadim.. ah ahh merhamet denilen sey cok kotu birsey icim cız etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?