Iyi niyet suistimali mi bu ?

Çok evden cikan biri degil aslinda cikarsa eltimle cikiyor bazen ayda 1 komsulariyla..

Temizlige gelince kollari agriyor hatta zorlayinca sisiyor.. kac kere sahit oldum..

Bende laf arasinda demistim anne kolun şisiyor sen yapma ben yaparim diye.. ama esseklik etmisim..

Yavaş yavaş aydınlanıyorsun yapılanları anlayıp idrak ediyorsun konu sahibesi

Zaten olması gereken bu diye düşünüyorum bende yani eğer biri hastaysa çok katı olmanız lazım gitmemek yardım etmemek için ki arada oğlu var

Bilsin tabiki bende bilmesinden yanayım eşinize bu konuda bisey söylemeyin kv ile konuşun anne bisey mı oldu bilmeden kaç seferdir denk geliyorum kafama takıldı böyle böyle oluyor sebebi ne diye

Zaten eden yaranır. SiZde bundan sonra gardınıZı alın. Uyanık kurnaz eltiniz gibi olun. Kaynanaya yaranamazsın zaten. Aslında herkes için geçerli HAYIR demeyi bilmek lazım.

Ne kadar yetişebilirsin kendini fazla yormadan yıpratmadan yapsın kayınvalideciğin çok büyük bayram bahar temizliği olduğunda edersin yardımını

Benimle gezmiyor diye konu acmadim..

Benimle gelmesini istedim o da x birsey der bosver gibisinden konustu. Sonra da eltimle cikti...

Sorun zaten buda degil. Ben bir ricada bulundum gelmedi ve beni temizlige cagirdi..

Yillardir kaynanam eltimle yakin ama hep esit davraniyor saniyordum sadece bu konuyla gun yuzune cikti esit davranmadigi..

Diğeriyle gezip tozup bana temizlik yaptircaksa evimede gelmesin zaten.
Bence tepkinizi koyun .

Bende konusmayi dusunuyorum. Simdi direk mesafe koyarsam nedenini hic bilemeyecek.. zamaninda da eltimi biryere cagirmadim diye kizmisti bende cvp vermeyip cikmistim evden.. 2 ay gitmedim evine. O geldi ne oldu bir sorun mu var cozelim diye..

Bende konusmayi dusunuyorum. Simdi direk mesafe koyarsam nedenini hic bilemeyecek.. zamaninda da eltimi biryere cagirmadim diye kizmisti bende cvp vermeyip cikmistim evden.. 2 ay gitmedim evine. O geldi ne oldu bir sorun mu var cozelim diye..
Tüm yorumlarınıza baktimda bayağı dışlaniyorsunz birak bence açıklama yapmaya bile gerek yok. Ben sınır oldum burda koy mesafeni onlar düşünüp dursun ne yaptık diye.

Yavaş yavaş aydınlanıyorsun yapılanları anlayıp idrak ediyorsun konu sahibesi

Kesinlikle oyle. Esim hep bana yapma dedi o yapmiyorsa sende yapma ama ben yinede yaptim. O onun ayibi dedim. Ama inanin yoruldum artik.. zaten ameliyattan dolayi agir kaldirsam belim agriyor kendi evimi temizleyemedim daha onun evini temizlemeye gidersem utanirim kendimden..

Verecegi cevap muhtemelen şu olacak.. 'kizim sen x gelmesin diyorsun ya ondan cagirmadik seni '

Zaten eden yaranır. SiZde bundan sonra gardınıZı alın. Uyanık kurnaz eltiniz gibi olun. Kaynanaya yaranamazsın zaten. Aslında herkes için geçerli HAYIR demeyi bilmek lazım.

Ben bir insani sevdimmi her seyimle severim ruhumla vicdanimla her isini gorur yaparim ve bu beni mutlu eder. Ama sevmeddimmi hicbirsey yapmam tamam cvbi cikmaz agzimdan..

Ilk defa hayir dedim.. pismanda degilim..

Verecegi cevap muhtemelen şu olacak.. 'kizim sen x gelmesin diyorsun ya ondan cagirmadik seni '
X gelmesin istiyorum ondan çağırmadım diyorsun ben çağırdığımda neden gelmiyorsun peki diye sorarlar o insana da dimi hatta açıkça anne sen x den çekiniyorsun ama ben kirilirmiyim bu davranışına diye hic çekinmiyorsun

Tüm yorumlarınıza baktimda bayağı dışlaniyorsunz birak bence açıklama yapmaya bile gerek yok. Ben sınır oldum burda koy mesafeni onlar düşünüp dursun ne yaptık diye.

Ben buraya aklima gelenleri yaziyorum ama hepsinin farkina da yeni variyorummm inanirmisiniz bu hayati ben yasiyorum ama bunlarin farkinda bile degilim ne uzucu bir durum

Kesinlikle dogru cumle buuu sizi tebrik ediyorum..

X den cekiniyorsun ama ben kirilirmiyim diye hic dusunmuyorsun...!!!

Ben bir insani sevdimmi her seyimle severim ruhumla vicdanimla her isini gorur yaparim ve bu beni mutlu eder. Ama sevmeddimmi hicbirsey yapmam tamam cvbi cikmaz agzimdan..

Ilk defa hayir dedim.. pismanda degilim..
Karakterin bana benziyor pink ama inan bizden gidiyor ne varsa çek elini artık yapma hatta derse anne x hamile bende ameliyatliyim belim ağrıyor yardımcı bakalım sana temizlik için de
Kendimi gördüm sende malesef kadına yapmadigim kalmadı temizliklerinde misafirinde kısaca her konuda ama şimdi güya o sevmediği eltimin içine düşecekmiş umurumda mı hayır sadec e bu kadar iki yüzlü birine yaptıklarıma aciyorum

Ya inan nisanliyken ki olaylarima girmiyorum girsem cikamam ben ne aptalmisim.. nisanliyken hep onu tutardi bende beni tanimiyor daha sevmiyor evlenince taniyinca degisir demistim..

Kac kere eltimin yalanlarini yakaaladim benim arkamdan konusmalarini soyledim namusuma bile laf edildi yine bisey demedi. Bende hep neyse dedim gectim ama inan bu konuyu actigimda farkina vardim..

Bana hep x cahil kizim kucuk kizim sen alttan al derdi..

Aramizda 2 yas var. Ben onun yasindayken bile kaynanama saygisizlik yapmadim.. ah ahh merhamet denilen sey cok kotu birsey icim cız etti

Ben buraya aklima gelenleri yaziyorum ama hepsinin farkina da yeni variyorummm inanirmisiniz bu hayati ben yasiyorum ama bunlarin farkinda bile degilim ne uzucu bir durum
Bundan sonra yumuşayıpta tekrar kullandirtma kendini senin yumuşak tarafını kullanıyor .
Koy mesafeni , tık laflarını ağzına bakalım yapabiliyor mu yine .

Vallahi hep öyle denilenler ne hikmetse en kıymetli oluyor ya bende anlatsam roman olur da boşver şimdi gece gece gerçekten yapma gitme gelirse gelsin boşver bisey de deme birdaha oraya buraya gidelim şunu yapalım diye canin istiyorsa bisey yap kocanla ye işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…