Iyi niyet suistimali mi bu ?

Bundan sonra yumuşayıpta tekrar kullandirtma kendini senin yumuşak tarafını kullanıyor .
Koy mesafeni , tık laflarını ağzına bakalım yapabiliyor mu yine .

Ben o mesafeyi koyarim laflari da tikarim da bakalim esim arkamda duracakmi. Bugune kadar hep arkandyim ne istiyorsan yap kendini kullandirtma dedi..

Bakalim bundan sonra da ayni seyleri soyleyecekmi.. cunku ilk defa ters dusucem kv ile.

Oyle yapicam canim.. Zaten herkesten uzaklasmak istiyorum artik inan insanlarin yaptiklariyla soyledikleri bir degil.. sende cok cekmissin anlasilan.

Oyle yapicam canim.. Zaten herkesten uzaklasmak istiyorum artik inan insanlarin yaptiklariyla soyledikleri bir degil.. sende cok cekmissin anlasilan.
Ordinaryüs olacak potansiyelim var diyelim kısaca

Sen kendine bak ters düşme ama lafını da esirgeme

Ordinaryüs olacak potansiyelim var diyelim kısaca

Sen kendine bak ters düşme ama lafını da esirgeme

Sanirim ben gidip konusamam.. zaten 1 ay gitmesem her cagirdiginda bahane bulsam kendi gelir sorunmu var diye.. bende durumu soylerim. Zaten ben gitmedigim surece esimde gitmezzz. Cunku onu zorla goturuyorum annesine..

Sanirim ben gidip konusamam.. zaten 1 ay gitmesem her cagirdiginda bahane bulsam kendi gelir sorunmu var diye.. bende durumu soylerim. Zaten ben gitmedigim surece esimde gitmezzz. Cunku onu zorla goturuyorum annesine..
O da olur ama normal ses tonuyla konuşun kendi kırıklıklarını anlat
Valla çoğu erkek öyle de sonra tartışma olunca sudan çıkmış balığa dönüyorlar onlar

O da olur ama normal ses tonuyla konuşun kendi kırıklıklarını anlat
Valla çoğu erkek öyle de sonra tartışma olunca sudan çıkmış balığa dönüyorlar onlar

Esim beni anlayacaktir diye dusunuyorum. Cunku ikimizin de sorunu ayni cocugumuz olmuyor ve bu sure zarfinda benim psikolojim bozuldu. Ve o hep destek cikti icinde kalmasin kime ne demek istiyorsan soyle diye..

Tabi ben yinede saygisizlik yapmam..

Kayinbabam beni cok sever.. hatta ilk gelinim diye sever. Kaynanamda hep uyarir onu 1 gelinin daha var diye.. ben bunu hep esitlik sanardim degilmis.

Çok özel değilse sorun ne ameliyat dedin tüplerden falan mı oldun tedavi mı görüyorsunuz şuan

Bende hep kırılmasın kimse taraftariyim tabi karşıdaki bundan anlayan biriyse dağ2ılsa imkan olmuyor ne mutlu ki gitmediginde bisey mi var deyip gelen biriymiş kv

Oyle canim hep derim sagolsun iyidir ama eltime karsi bir zaafi var korkuyorda. Ve eltim o kadr sey yapti gozunden dusmedi benim soylicgm 2-3 lafa bozulrsada bozulsun..

Canim tuplerde sorun var diye girdim ameliyata ama endometriozis 1-2 evre cikti. Ameliyat oldum doktor 1 sene dogal deneyin dedi..

Ama bekleyemiyorum cok agrim oluyo her ay acabami diyorum.. Agir bisey kaldirsam hemen belime agrilar giriyor.. adetime de 3 gun falan kaldi. Temizligede tam zamaninda cagiriyor yani.

Çikolata kisti yani ağır kaldırma dikkat et çalışıyormusun bilmiyorum ama eşin bir iki gün izin alsa ufak bir tatil hem kafa dinleyin telefonları kapatın dünyayla bağlantıyı kesin çok taktigın zamanda olmuyor malesef bir arkadaşım tam 3 yıl denediktem sonra 1 ay izin aldı işinden evinde huzurlu hamileliği biseyi düşünmeden vaktini geçirdi o ay hamileydi Allah nasip etsin inşallah bizlere de

Cnm ya :)) kayinbabam kac kere yolladi sagolsun olmayica olmuyor iste.. Cok yaptik dediklerini 1 sene kafamdan cikardigmda oldu. Ama ameliyttan sonraki 6 ay onemli diye bu aralar yine kafama takar oldum.. evden cok cikmiyordum simdi hergun disardayim geziyorum dolasiyorum arkadaslarimla takiliyorum (bekar olanlarla) cunku evlilleerle muhabbet hep hamilelige geliyor. Yani iyiyim bikac aydir tam unutuyorum eltim hatirlatiyor flan. Zaten bu ayda olmassa bitti benim icin 1 senenin dolmasini beklicem sonra tup bebek

Hah iste aynen böyle vakti saati vardır inşallah yaki n zamanda oldu dediğin günü görürüz

Insallah canimmm sizin sorun varmi ne kadardir olmuyor
6 yıllık evliyim ben bir defa mol gebelik geçirdim 3 yıl olmak üzere 1 yıl korunma ve takip verdi doktor sonra be doktora gittim ne tedavi gördüm bu yıl son benim içinde olmadı gidicem ama tekrarlama olasılığı var malesef tüp bebek bile olsa

Mol gebelik hakkinda bilgim yok canim. Ama dedigim gbi olnayinca olmyor bekarken ne kolay geliyordu hamile kalmak simdi imkansiz gibi birsey. Benim tek umudum tup bebek kaldi.. insallah tup bebege gerek kalmadan bebisleerimize kavusuruzzz..

Mol gebelik hakkinda bilgim yok canim. Ama dedigim gbi olnayinca olmyor bekarken ne kolay geliyordu hamile kalmak simdi imkansiz gibi birsey. Benim tek umudum tup bebek kaldi.. insallah tup bebege gerek kalmadan bebisleerimize kavusuruzzz..
Mol gebelik şöyle ki Allah kimsenin başına vermesin bebek oluşuyor sonra tümöre dönüşüyor ve üremeye devam ediyor bir an önce teşhis edilip sonlandırılması gerekiyor ve 1 yıl takip edilmesi gerekiyor tekrar üremeye başlarsa kemoterapi veriliyor inşallah canım vaktini bekliyor diyoruz

Cok degisikmis ilk defa duyuyorum insallah birdaha yasamazsin..

Hergun mucize haberleri duyuyoruz bizimde bir mucizemiz var ve zamanini bekliyor.. Zaten bekledigin sey daha guzel olmazmi. Resmen olmayan bir seye asigim ben olsa neler olur dusunmek bile istemiyrum. Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallahh canim..

Bende başıma gelene kadar inan hic bilmiyordum da basa gelince öğreniyorsun hatta uzman oluyorsun

Aynı duygular içindeyiz hayaller hayaller Allah ulastirsin

Bence bende oyuna devam ederdim.. Boyle insanlar bulurlar altan cikmayi.. Hem gitmemis olursun temizlemeye, canındandamı kıymetli..Söylendiginde ozaman anlatirdim durumu..

Bildiginiz kullanmak bu insanı.hiç bisey demeden mesafe koyun siz de.iş yapılacağı zaman eltinizden çekinmiyor da gezme olunca mi çekiniyor.kv de sizle zaman geçirmek istemiyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…