- 20 Ağustos 2025
- 69
- 59
- 3
- Konu Sahibi hicmimar90
-
b*k gibi bir ilişkiden çıktım kızlar.
o haklı ben haklıya girmeyeceğim.
3 yıllık bir bir ilişkiydi. aynı evde yaşıyorduk.
önümüzdeki yaz başı için düğün planlıyorduk.
ayrılalı 1 bucuk ay falan oldu. hattımı değiştirdim. ailesini ve kenedini sosyal medyadan engelledim. evimi taşıdım vs vs .
sadece neden ayrıldınız peki diye soran olursa el iyisiydi diyebilirim :)
bana gelince parası olmayan ama dansöze garsona bahşişler yagdıran
ne olursa olsun hep haklı olan. haksız olduğunda bile bana bunu sen yaptırdın diyen
elinde sürekli telefon arada sırada muhabbet edebildiğim
hala kirasını ve faturalarını babasının ödediği
kendi kendine abuk subuk ticaretler yapan
küsüp trip atıp günlerce konusmayan ben yanaştığımda da kavga gürültü barıştığım biriydi.
( baya da anlatmış bulundum :) )
neyse sonuç olarak toparlanma sürecindeyim ama biraz zorlu geçiyor.
bunca saçmalığa ragmen hala güzel şeyler aklıma geliyor.
ve inanılmaz karamsarım hem yaş hem çevre itibariyle.
bu arada İstanbul'da Caddebostan'da yaşayan bir iç mimarım.
spor desen yapıyorum
sosyallikse her gün bir arkadaşımlayım
3 günde bi kitap okuyorum nerdeyse
çooookk tatlı bir köpeğim var
merak ediyorum benimle aynı süreci atlatan var mı?
tekrar sevemem bu yasta bana kim bakar ya çocuğum olmazsa diye düşünen ?
ve eğer varsa ne yapıyorsunuz bu karamsarlıktan çıkmak için ?
kızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.
psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.
ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.
ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.
dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???
bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
Siz psikolog dan yardım aldınız biz onu bile yapamadık acımızı yaşadık ve bitti. İnanın kimse için değmiyor bu kadar kendini yıpratmaya hayatını mahvetmeye değer birimi? Siz yazınızı tutarken o hayatına devam ediyor yapmayın şöyle şeyler kimse sizden değerli degilkızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.
psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.
ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.
ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
zaman durdu sanki.
yer zaman insan kavramımı kaybettim.
işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.
dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???
bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
Sorun sadece aşk acısıysa, dünyada ki en hafif en küçük acıdır aşk acısı bunu bilin istedim
Haketmeyen, sizi mutlu etmeyen birini hayatınızdan çıkarmışsınız en doğrusunu da yapmışsınız
Şimdi artık yolunuza bakacaksınız
Üstelik dünyanın en iyi yol arkadaşına sahipsiniz yani bir köpeğiniz varmış, en iyi depresyon ilacıdır
Her ayrılık bir süre oyalar insanı ama geçecek
Kendinize güvenin ve insanlardan kaçmayın
İnsan sosyal bir varlıktır, sosyalleştikçe iyileşir, her gün dışarı çıkın insanlarla selamlaşın, gün ışığının farkına varın
Dostlarınızla irtibatı kesmeyin
Aileniz varsa onlarla görüşün, sürekli yalnız kalmak sizi daha da depresif yapar
Doktora gidiyormuşsunuz zaten bu çok güzel
Sizi hak etmeyen sümüklünün ardından hayatınızı mı karartacaksınız ne münasebet :)
Siz psikolog dan yardım aldınız biz onu bile yapamadık acımızı yaşadık ve bitti. İnanın kimse için değmiyor bu kadar kendini yıpratmaya hayatını mahvetmeye değer birimi? Siz yazınızı tutarken o hayatına devam ediyor yapmayın şöyle şeyler kimse sizden değerli degil
Sorgulama artık yeter kendine gel! Benimde ilişkim bitti çok acı çektim tek başıma acımı çektim yarama tuz basmak isteyenler oldu. Kimse kimsenin hayatında kalıcı degil. Öyleydi böyleydi diye düşünme sana. Ne kar getireceksürekli niye böyle oldu
neden aşamadık
neden düzelmedi
aşabilir miydik
değişir miydi
bunları sorguluyorum
gayet normal bu düsüncelerin gelmesi ve cevaplari da belli. O yüzden bosuna cok dalma ve düsünceleri bertaraf etmek icin eyleme gec. Sarki söyle, dans et, temizlik yap, spor yap vs.sürekli niye böyle oldu
neden aşamadık
neden düzelmedi
aşabilir miydik
değişir miydi
bunları sorguluyorum
ama bu bir süreçse insan başta iyi sonradan kötü nasıl olabiliyor?bu aci yasadikca azalir, yasamadan atlatmak mümkün degil. illa o ates cemberinden gecilecek. Suan durumu oldugu gibi kabul et. Günlük tut, bol bol yaz icinden gecenleri. Kötü de hissetsen kendini tamamen eve kapatma. Mutlu hissetmene gerek yok ama tamamen kapatma da kendini. Hayat devam ediyor ve her durumda edecek bunu unutma. Hepimiz iliskiler yasadik, agladik üzüldük ama bir sekilde yolumuza baktik. Flört olayina zaten hiiiiic girme suanda, ihtiyacin olan en son sey bir flört suan. Bir kac haftaya toparlanicaksin.
hiçbişey getirmeyeceği gibi götürüyorda.Sorgulama artık yeter kendine gel! Benimde ilişkim bitti çok acı çektim tek başıma acımı çektim yarama tuz basmak isteyenler oldu. Kimse kimsenin hayatında kalıcı degil. Öyleydi böyleydi diye düşünme sana. Ne kar getirecek
Geçmişte 10 yıllık ilişkimi bitirmiştim, kangren olmuş bir şeydi yine de ilk günler böyle hissettim. Köprünün altından sular aktı, iyileştim, 36 yaşımda evlendim, o 10 yıl şimdi hiç yaşanmamış gibi, bazen kızdığım oluyor kendime niye o kadar yıpratmışım kendimi velhasıl geçiyor arkadaşım, böyle kalmayacak, kendine zaman ver, ayrılmakla kendine ne büyük iyilik yaptığını zamanla anlayacaksıninsanın sadece iyi şeyler gelir mi aklına ya
ilk tanıştığımız an konuştuklarımız falan aklımda sanki dün yaşamışım gibi.
büyük bir yoksunluk çekiyorum.
insanın kalbi ağrır mı acır mı bir kalp.
sürekli kimseyi onun yerine koyamayacakmışım gibi geliyor.
hayat enerjim bitti sanki.
Siz psikologdan yardım almayı unutmayın kendinize çok haksızlık ediyorsunuz zamanla geçecek emin olun değmeyecegini anlayacaksınız işte o zaman kendinize gerçekten kızacaksınızhiçbişey getirmeyeceği gibi götürüyorda.
cumartesi günü şiddetli kurdeşen döktüm.
kendime o kadar sinirli o kadar uzağım ki
çook mutlu ol emiGeçmişte 10 yıllık ilişkimi bitirmiştim, kangren olmuş bir şeydi yine de ilk günler böyle hissettim. Köprünün altından sular aktı, iyileştim, 36 yaşımda evlendim, o 10 yıl şimdi hiç yaşanmamış gibi, bazen kızdığım oluyor kendime niye o kadar yıpratmışım kendimi velhasıl geçiyor arkadaşım, böyle kalmayacak, kendine zaman ver, ayrılmakla kendine ne büyük iyilik yaptığını zamanla anlayacaksın
insanın sadece iyi şeyler gelir mi aklına ya
ilk tanıştığımız an konuştuklarımız falan aklımda sanki dün yaşamışım gibi.
büyük bir yoksunluk çekiyorum.
insanın kalbi ağrır mı acır mı bir kalp.
sürekli kimseyi onun yerine koyamayacakmışım gibi geliyor.
hayat enerjim bitti sanki.
ama arkadaşım öyle bir anksiyete ki her sabah yataktan fırlatıyor insanı. kalkıyorsun yürüyorsun geçmiyor. duşa giriyorsun ufacık alanda kosuyorsun resmen korkunç bir hiç ve ilaçsız imkansız bunun geçmesiİlk başta psikolojik bir hastalık sandım alttaki konuyu okuyunca aşk acısı olduğunu anladım. Biten bir aşk için ilaç kullanmanızı önermem. O ilaçların ne çok etkisi yan etkisi var araştırın isterseniz. Benim kızkardeşim de ayrılınca doktora gitmiş depresyon ilacı kullanmış, ondan sonra kaç kişiden ayrıldı her ayrılıkta ilaç mı kullanacaksınız. Yazık sağlığınıza. İyi biri olsaydı değer verip sevseydi zaten ayrılmazdınız, böyle biri için üzülmeye bile değmez.
Hiç öyle düşünmeçook mutlu ol emi
sanki karşıma bir daha iyi biri çıkmayacak. çıksa da yine aynı şeyler olacak.
ben yine belki yıllarımı kaybedeceğim.
çok korkuyorum..
Hiç öyle düşünme
Bir gün biri çıkıp kalbine dokunuyor, tüm yaralarını sarıyor, bambaşka bir dünya inşa ediyor.
Hem bir sır vereyim mi , kötü bir ilişkiden, kötü bir evlilikten daha evladır yalnızlık, kimse çıkmasa ne olur kiinsanı yıpratan, üzen, zarar veren, kullanan toksik insanlar daha büyük zararlar veriyor yaşama. Şu an ki ruh halinin anksiyetenin sebebi de bu aslında sana verdiği psikolojik zarar. Dünya bu ve ben ilahi adalete çok inanıyorum, çok zor ilişkilerden sonra başka güzellikler veriyor Rabbim, sen yeter ki sevgi dolu kalbini koru , sevgiyle sevilme ihtiyacını ayırt et, korkuyla hata yapma, gerisi geliyor, çok güzel günler göreceksin bu yazdığımı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?