İYİ OLACAĞIMI SANIRKEN DAHA KÖTÜ OLUYORUM YARDIM...

Öncelikle hayırlısı olsun. Bence dua edin namaz kılın, her şerrin içinde bir hayr vardır. Eğer evlenseydiniz kafayı yedirtebilirdi. Dışarı çıkıp sosyalleşin zamanla acıdı azalır daha az düşünürsünüz. Kendini eve kapatarak bir yere varamazsın. Kavga edip seni manipüle eden üzen birileri yok. Bir kere adam olsa babasından bu yaşta para almaz. Evlenince seni ziyan ederdi. İlk zamanlar zor ama sonra geçiyor daha mutlu oluyorsun

offf ((((((((( kader ne acayip bir şey ya

hikayeye hem çok üzüldüm hem ders aldım. teşekkür ederim arkadaşım

Siz kendi ayakları üzerinde duran birisiniz anladığım kadarıyla. Cimri, ilgisiz, hâlâ babasından para alarak geçinen birisi için kendinizi yıpratmaya değmez.. bu bir süreç kendinize zaman verin

Siz kendi ayakları üzerinde duran birisiniz anladığım kadarıyla. Cimri, ilgisiz, hâlâ babasından para alarak geçinen birisi için kendinizi yıpratmaya değmez.. bu bir süreç kendinize zaman verin
o kadar haklısın ki
ama yani hani günden güne aydınlanma gelir ya insana, arkadaş benim aklıma her gün yeni güzel bir anı geliyor ya
Valla aklımı kaçırcam artık...

offf ((((((((( kader ne acayip bir şey ya

hikayeye hem çok üzüldüm hem ders aldım. teşekkür ederim arkadaşım
Hayatın kendisi öyle değil mi hicmimar90, bir gün çok mutlu olursunuz, bir gün dünya başınıza yıkılmış kadar mutsuz, bazen hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak zannedersiniz ama ummadığınız bir anda eskisinden de güzel günleriniz olur.

Hayatının 70 yılını cehennem azabı gibi yaşayıp 70’inden sonra yeniden doğmuş gibi her hayalini gerçekleştiren insanlar da var.

Hiç kimse için hayatı kaçırmayın, hiçbir şey için de geç kaldığınızı düşünmeyin, rica ederim bana teşekkürü hayatınızı yaşayarak edin

Öncelikle lütfen psikologunu seansta veya müsait bir zamanında bu halinden bilgilendir. İşe yaramaz ise değiştir. Çok iyi çalışan psikologlar var.
. Çok geçmiş olsun. Gerçek anlamda kurtulmuşsun. Senin o herifi seçmiş versiyonunun 10-15-20 sene sonraki halleri bizlere toparlanmak için geliyor. Şu an acı çekiyorsun elbette ama inan ki çok daha büyük bir acının önüne geçtin. Kutlamalısın kendini. Sıyrılıp kurtulmuşsun. Bu acıyı atlatmak için sosyal destek çok iyi geliyor. Aile, arkadaş. Onlardan destek iste lütfen. Rutinler oluştur yeniden. Ne kadar anlamsız da gelse belli bir saatte kalkıp belli bir saatte uyu. Gerçekten geçecek.
Biliyorum çünkü bu aşamadan ben de geçtim. Sonra hayatımın aşkını buldum. Gram pişman değilim. İyi ki böyle olmuş. 3 senelik evliyim. Anne olmaya hazırlanıyorum.

bazen hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak zannedersiniz ama ummadığınız bir anda eskisinden de güzel günleriniz olur.

bunu o kadar sabırla bekliyorum ki. resmen adak adadım o gün burada onlarca başlık açacağım. kızlar isteyince başarabiliyoruz. biz güçlüyüz. sabrımızla gücümüz birleşince güzel şeyler bizi buluyor demeyi iple çekiyorum.

rica ederim bana teşekkürü hayatınızı yaşayarak edin

tanımadığınız birinin mutluluğunu teşekkür bilen bir kadın olan size dileğim; dilerim Rabbim tüm zorluklarınızı kolaylaştırsın musmutlu bir ömrünüz olsun oh amin

Amin hepimiz için inşallah gerçekten ben de sizin başardım güçlüyüm çok mutluyum içerikli başlığınızı dört gözle bekleyeceğim

Kendinizi sevin ve iyi bakın, tanışmıyor olabiliriz ama burada iyi olmanızı isteyen hemcinsleriniz olduğunu unutmayın

Öncelikle lütfen psikologunu seansta veya müsait bir zamanında bu halinden bilgilendir. İşe yaramaz ise değiştir. Çok iyi çalışan psikologlar var

söyledim ama yorumları son zamanlarda çok hoşuma gitmiyor. yani bu adam seni ghostlamış ya da love bombing yapmış diye yorumlar yapması fazla güncel geldi :)))) o yüzden yeni bir doktora ihtiyacım var.

. Anne olmaya hazırlanıyorum
ouuyy
sağlıkla mutlulukla büyütün İnşallah

şimdilik böyle hissetmen çok normal
çorabımızı bile kaybetsek bir gün boşluk oluşuyor
sen 3 seneni beraber geçirdiğin insandan ayrılmışsın
kolay değil ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor
illa ki geçecek

Çok teşekkür ederimm. Evet bu sağlıklı bir müdahale olmamış. Bence online düşünürseniz birkaç isim var önerebileceğim. İsterseniz sorabilirsiniz. Hatta yüz yüze de var. Kartalda ve Ataşehir'de.

ay nolur söyleyin ve böylece birileri beni kurtarsın artık

arabamı sattığımda 1 hafta boyunca üzülmüştüm. :)
doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…