- 24 Ağustos 2025
- 44
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi hicmimar90
-
Öncelikle hayırlısı olsun. Bence dua edin namaz kılın, her şerrin içinde bir hayr vardır. Eğer evlenseydiniz kafayı yedirtebilirdi. Dışarı çıkıp sosyalleşin zamanla acıdı azalır daha az düşünürsünüz. Kendini eve kapatarak bir yere varamazsın. Kavga edip seni manipüle eden üzen birileri yok. Bir kere adam olsa babasından bu yaşta para almaz. Evlenince seni ziyan ederdi. İlk zamanlar zor ama sonra geçiyor daha mutlu oluyorsunkızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.
psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.
ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.
ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
zaman durdu sanki.
yer zaman insan kavramımı kaybettim.
işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.
dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???
bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
offfLütfen olumsuz düşünmeyin bırakın.
Bakın size bir hikaye anlatacağım, rahmetli annemin bir arkadaşı vardı aşk evliliği yaptı 1 kızları oldu.
Mutlu bir evlilik tatlı bir kız çocuğu derken bu ablanın sağlık sorunları başladı, tahliller tetkikler derken kanser teşhisi konmuş, ailesi bizim oturduğumuz muhitte yaşıyordu evleri bize çok yakındı, ablayı tedavi için hastaneye yatırdılar kızı da daha 1 yaş civarıydı anneannesi bakmaya başladığında, biraz hastane biraz evde bakım derken abla 2 yıl daha yaşadı, öldüğünde 26-27 yaşlarındaydı kızıysa 3 yaş civarıydı.
Gencecik yaşta ölen abla kızının bırakın 20 yaşına gelmesini görmeyi 4. yaş gününü bile göremedi, o küçük kız çocuğunu o vakitler 50’lili yaşlarda olan anneannesi büyüttü, kız 20’li yaşlarına geldiğinde anneannesinin evinden gelin gitti.
Yaşa takılmayın çünkü genç yaşta anne olup yavrunuzu büyütebileceğinizin, büyüdüğünü görebileceğinizin de garantisi yok ve artık zaten okuldu kariyerdi derken anne olma yaşı yükseldi, yakın akrabam 40 yaşında anne oldu eşiyle de aralarında yaş farkı var adam 60’ına merdiven dayadı, yine de bugün sorun 1 tane daha doğurmak istiyor.
Gebeliğe engel bir sağlık sorununuz olmadığı sürece yaşa takılmayın, bir bizde yaşa takılma oluyor sanırım, yoksa Avrupa’da olsun bazı etnik kökenlerde olsun kadınlar menopoza girene kadar doğuruyor.
o kadar haklısın kiSiz kendi ayakları üzerinde duran birisiniz anladığım kadarıyla. Cimri, ilgisiz, hâlâ babasından para alarak geçinen birisi için kendinizi yıpratmaya değmez.. bu bir süreç kendinize zaman verin
Hayatın kendisi öyle değil mi hicmimar90, bir gün çok mutlu olursunuz, bir gün dünya başınıza yıkılmış kadar mutsuz, bazen hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak zannedersiniz ama ummadığınız bir anda eskisinden de güzel günleriniz olur.offf((((((((( kader ne acayip bir şey ya
hikayeye hem çok üzüldüm hem ders aldım. teşekkür ederim arkadaşım
Öncelikle lütfen psikologunu seansta veya müsait bir zamanında bu halinden bilgilendir. İşe yaramaz ise değiştir. Çok iyi çalışan psikologlar var.kızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.
psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.
ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.
ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
zaman durdu sanki.
yer zaman insan kavramımı kaybettim.
işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.
dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???
bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
bazen hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak zannedersiniz ama ummadığınız bir anda eskisinden de güzel günleriniz olur.
rica ederim bana teşekkürü hayatınızı yaşayarak edin
Aminbunu o kadar sabırla bekliyorum ki. resmen adak adadımo gün burada onlarca başlık açacağım. kızlar isteyince başarabiliyoruz. biz güçlüyüz. sabrımızla gücümüz birleşince güzel şeyler bizi buluyor demeyi iple çekiyorum.
tanımadığınız birinin mutluluğunu teşekkür bilen bir kadın olan size dileğim; dilerim Rabbim tüm zorluklarınızı kolaylaştırsın musmutlu bir ömrünüz olsun oh amin
Öncelikle lütfen psikologunu seansta veya müsait bir zamanında bu halinden bilgilendir. İşe yaramaz ise değiştir. Çok iyi çalışan psikologlar var
ouuyy. Anne olmaya hazırlanıyorum
Çok teşekkür ederimm.söyledim ama yorumları son zamanlarda çok hoşuma gitmiyor. yani bu adam seni ghostlamış ya da love bombing yapmış diye yorumlar yapması fazla güncel geldi :)))) o yüzden yeni bir doktora ihtiyacım var.
ouuyy
sağlıkla mutlulukla büyütün İnşallah
Çok teşekkür ederimm.Evet bu sağlıklı bir müdahale olmamış. Bence online düşünürseniz birkaç isim var önerebileceğim. İsterseniz sorabilirsiniz. Hatta yüz yüze de var. Kartalda ve Ataşehir'de.
şimdilik böyle hissetmen çok normal
çorabımızı bile kaybetsek bir gün boşluk oluşuyor
sen 3 seneni beraber geçirdiğin insandan ayrılmışsın
kolay değil ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor
illa ki geçecek
Söyledim canımay nolur söyleyin ve böylece birileri beni kurtarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?