İYİ OLACAĞIMI SANIRKEN DAHA KÖTÜ OLUYORUM YARDIM...

bazı alışkanlıkların yerine konabiliyor ama hisler nasıl olacak
Ben hatta evleniriz diye düşünüyordum ama olmadı çünkü ailelerimiz tanışıyor benim yaşım 25 onun 30 vs ama oda yalnız yaşadığı için rahatlığa alışmıştı bir de evliliği tayin sonrası vs düşünüyordu bence öyle anlamıştım olmadı yapacak bir şeyimiz yok olmayınca olmuyor

Geçen sene sevgilimden ayrıldığımda boğazımda bir yumru olmuştu. Öyle bir yumru ki sesim çıkmayacak kadar kısılmış ve işe gidememiştim. Şimdiyse o sene ve o yaşadıklarım hayal miydi gerçek miydi emin değilim. Sanki her şey sadece 2-3 dakikalık bir rüyaydı.

Demem o ki, her şey gelir geçer. Geriye hayal meyal hatırlanan anılar kalır. Umarım senin için de yakında her şey 3 dakikalık bir rüya olur.

Kalkın ayağa ve küllerinizden yeniden doğun.

Emin olun birbiriniz için yaratılmış olsaydınız, ne olursa olsun bitmezdi. Bittiyse, ne bir şeyi fazla ne de eksik yaptığınızdan bitti.
Uzun yıllar beraber olan insanlar, dört dörtlük oldukları, hiç hata yapmadıkları için mi hala beraberler sanıyosunuz ?

Ilişkiniz bitmesi gerektiği icin bitti. Önce bunu bir kabullenin. Kabullendikten sonra çok daha kolay atlatırsınız.
Hatalarınızdan ders çıkarın çünkü bir süre sonra «neden bu kadar fedakarlık yaptım, neden bu kadar taviz verdim» diye kendinize kızıcaksınız. Ders çıkarın ki, bir sonraki ilişkinizde aynı hataları yapmayın.
Ve şunu da unutmayın; karşınızdaki idealize ettiğiniz kadar mükemmel degil. Siz gözünüzde büyütüyosunuz sadece.

Merhabalar canım yaşadığın şey tamamen konfor alani yani alıştığın şeyleri bırakmandan dolayı ve bu geçici bir süreç. Sana tavsiyem algini değiştirmen aslında yaşadığın şeyi olumsuz olarak kodladigin için zihnin seni koruma altına almaya çalışırken bunalıma da sokuyor olduğun durumu normal kabul etmen ve zorda olsa dışarı çıkman gerekiyor. Her şey senle başladı seninle bitecek. İlaç alıyormuşsun ama ilaçtan ultra bir etki bekleme dediğim gibi her şey sende bitiyor. Sağlıklı günler dilerim

3 yıldır rutininiz, alışkanlıklarınız vardı. Eski sevgilinizin degil yasanmisliklarin yoksunlugunu çekiyorsunuz.

Kendinizi dışarıya kapatarak en büyük hatayı yapıyorsunuz. Çivi çiviyi söker.

anlattıkların birebir benim analizim şu an resmen. bayılazaaaaammmm :)

O halde tüm bu düşünceler için bir zaman ayır. Yani mesela; düşünmek mi istiyorum. Tamam cuma saat 12.00 de oturup dibine kadar düşüneceğim
ama bu çok iyi fikirmiş ya.
yapabilir miyim ki acaba
ama deneyeceğim Valla

umarım çok daha mutlu olabileceğin biriyle evlenir sende bizlerle burada paylaşırsın

ahhh o kadar istiyorum ki bu dediğinin olmasını
ve dua olarak kabul edip çok amin diyorum.
İnşallah Rabbim de kabul etsin. çok amin

evet çok haklısın.
bir arkadaşım ''ben böyle bir adamla olsaydım ne yapardın'' dediğinde anladım bunu aslında.
ve dediğine çok inanıyorum, eğer iki insan doğru ise ve kaderi bir ise mutlaka bir şekilde birleşiyor ya da hiç kopmuyor.

konfor alanında küçük bir sevgi kırıntısına sığınıyoruz aslında. aman dışarısı daha tehlikeli aman dışarıda beterin beteri var vs.
bu yüzden başımıza ne gelirse gelsin iyimser yaklaşıyoruz. çıkınca içinden o yüzden acıyor biraz galiba.
ya gözünü sevdiğimin ilacı tamam unutturma da biraz sakinleştir be :))))) onunda etkisi 2-3 hafta sürüyormuş bekliyoruz bakalım

3 yıldır rutininiz, alışkanlıklarınız vardı. Eski sevgilinizin degil yasanmisliklarin yoksunlugunu çekiyorsunuz.

Kendinizi dışarıya kapatarak en büyük hatayı yapıyorsunuz. Çivi çiviyi söker.

evet evet . sabah kalkıyorum telefona bakıyorum. gün içerisinde sürekli bir beklentim var. he bekliyorsun da ne olacak diyeceksin.
inan dönse gelse yağlarım eriye eriye s*** çekeceğim.

ya bende bir de şey duygusu var nerede ne yapıyor kiminle vs. bunlar saçma sapan yiyor içimi
Benim rehberimde hala kayıtlı aileler tanışıyor kötü bir şey geçmedi hayatımdada henüz biri olmadığı için silmedim olunca tabi silicem durum vs attigimda bakıyor.

of ben kafayı yerdim iyi dayanıyorsun
Bir süre sonra alışıyorsunuz yani mesela instagram kullanmıyor whatsappda bir şey paylaşmaz çok nadir senede 1 falan belki oda anneler günü vs de paylaşmıştı annesini onun harici hiç benim attığım olursada bazen saniyede görüyor.

yataktan çıkmak hiç istemiyorum biliyor musun
bir çocuğu çişe çıkartıp yürütüp geliyorum o kadar.
ama kendime zaman verdim pazartesi gideceğim diye kendimi zorlayacağım. sana söz olsun
benim yaşadığım olay olmadığı halde Pandemide eve tıkıldığımda psikolojim bozulmuştu. Covid olursam olayım deyip işe döndüm. Azalmıştı artık. Kimse çağırmadı halbuki .

Sizin süreç zor. Adım adım kalkın ayağa. Geçecek hepsi

ben çok yorgun hissediyorum artık düşünecek ağlayacak halim kalmadı.

bu acıyı tüketmek mi pes etmek mi kendinden vazgeçmek mi bilmiyorum ama bomboş hissediyorum

çocuğum daha 20lerindeyken benim 60 larımı geçmiş olacağım gerçeği beni çok üzüyor ((
o da olursa tabi...
Lütfen olumsuz düşünmeyin bırakın.

Bakın size bir hikaye anlatacağım, rahmetli annemin bir arkadaşı vardı aşk evliliği yaptı 1 kızları oldu.
Mutlu bir evlilik tatlı bir kız çocuğu derken bu ablanın sağlık sorunları başladı, tahliller tetkikler derken kanser teşhisi konmuş, ailesi bizim oturduğumuz muhitte yaşıyordu evleri bize çok yakındı, ablayı tedavi için hastaneye yatırdılar kızı da daha 1 yaş civarıydı anneannesi bakmaya başladığında, biraz hastane biraz evde bakım derken abla 2 yıl daha yaşadı, öldüğünde 26-27 yaşlarındaydı kızıysa 3 yaş civarıydı.

Gencecik yaşta ölen abla kızının bırakın 20 yaşına gelmesini görmeyi 4. yaş gününü bile göremedi, o küçük kız çocuğunu o vakitler 50’lili yaşlarda olan anneannesi büyüttü, kız 20’li yaşlarına geldiğinde anneannesinin evinden gelin gitti.

Yaşa takılmayın çünkü genç yaşta anne olup yavrunuzu büyütebileceğinizin, büyüdüğünü görebileceğinizin de garantisi yok ve artık zaten okuldu kariyerdi derken anne olma yaşı yükseldi, yakın akrabam 40 yaşında anne oldu eşiyle de aralarında yaş farkı var adam 60’ına merdiven dayadı, yine de bugün sorun 1 tane daha doğurmak istiyor.
Gebeliğe engel bir sağlık sorununuz olmadığı sürece yaşa takılmayın, bir bizde yaşa takılma oluyor sanırım, yoksa Avrupa’da olsun bazı etnik kökenlerde olsun kadınlar menopoza girene kadar doğuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…