- 20 Ağustos 2025
- 69
- 59
- 3
- Konu Sahibi hicmimar90
-
Mesela çok mu fedakarlık yaptınız, aşağılamalarına sustunuz mu?
Ayrıca unutmak istiyorum diye mücadele edilmez, böyle şey mi olur? Siz hayatınıza devam ederken, kendinizi oyalarken yeni bişeyleri hayatınıza katarken zaten unutmuş olacaksınız. Unutmak da demeyelim de, acının geçmesi diyelim. Acı kalsa zaten dünyada herkes aşk acısından kavrulurdu.
Ben sadece aşk acısı olduğunu düşünmedim açıkçası. Sizin iliskiyi ele alma biciminizde sıkıntı var. Eminim sizinle ilgili baska bir sıkıntı bu yaklaşım şeklinize yansımıştır.kızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.
psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.
ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.
ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
zaman durdu sanki.
yer zaman insan kavramımı kaybettim.
işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.
dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???
bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
Bu arada Allah başka dert vermesin.
Bir çözüm yolu bulana kadar şöyle düşünün; siz aslında bu kişiye aşık değilsiniz.
Umarim cevabını bulur ve hayatınızı yoluna koyarsınız.tabi ki çok amin. ama dedim ya insan o anlık ne yaşıyorsa onun ağırlığını taşıyor işte.
yav arkadaş aşk değil de ne bu :)))))))
bi insan susamış gibi birini özler mi ya hemde bu kadar yanlışa rağmen
Çok sevdiğim bir ilişkim bitmişti ve aynı sizin gibi olmuştum. Bitti dedim. Artık ne hayatımda biri olur ne çocuğum olur, yapayalnız ölüp gideceğim diyordum. Hatta aynı sizin gibi buraya yazmıştım. Herkes yine benzer şekilde geçecek diyordu ama ben asla ikna olmuyordum. En kötü benimki, kimse bu kadar acı çekmedi ondan böyle yazıyorlar, ben duygusalım, bizimki başkaydı vs vs. En büyük korkum bir daha kimse hayatıma girmez ve ben öylece yapayalnız kalırım korkusuydu. Sabah uyanınca boşluğa düşüyordum, ondan önce ne yapıyormuşum unutmuştum. İlk günler ne yaptıysam geçmedi, cenaze gibiydim. Sonra zaman geçti, aylar geçti ve iyileştim. 3 yıl sonra hayatıma biri girdi evlendim. Hala evliyim. O zamanlar için kendime şuan aşırı kızıyorum ama demek ki yaşamam gerekiyormuş. Şuan eşimle de evlensek aynı olurum. İnsan yaşadığı acıyı unutmuyor da geçtiğini unutuyor maalesef. Demem o ki geçecek merak etmeyin. Hatta dönüp bakınca "allahım beni ne ateşten almışsın, ya evlenseydim onunla" bile diyorsunuz o kadar söyleyeyim. Sizin ilişkiniz de zaten bayağı şükretmeniz lazım acınız geçince.
Benim de anne babam vefat etti, sizin kadar erken kaybetmedim ama sonuçta insan kaç yaşında olursa olsun ebeveyn kaybı çok dokunuyor, o yüzden birbirimizin çektiği o ölüm acısını anlayabiliriz, o öyle bir acı ki Allah herkesin anne babasına sevdiklerine uzun ömür versinhiç olur mu öyle şey yazdıklarınız hepinizin yazdıkları o kadar değerli ki benim için.hepsini bir kaç kez okuyorum inanın
ben çok erken yaşta babamı kaybettim. çok haklısınız o günleri düşündükçe bu ne ki diyorum. ama işte anı yaşamaya başladığım anda beynim bedenim beni mıhlıyor sanki geçmişe. güzel günlere...
dilerim bundan sonraki hayatınızda yaşadığınız mutlulukların sonsuz katını yaşayın ❤ çok değerlisiniz
Bunu hiiiç kafanıza takmayın, bazı kadınlarımız 40-45-50 yaşında tadıyor anneliği, siz iyi olun geri kalan her şey zamanla tek tek olur zatenya çocuğum olmazsa. zaten hayata geç kaldım yeterince. kafamda hep bu sene evlenirim seneye çocuğum olur kafasındaydım
Benimde yakın zamanda 5 yıllık evliliğim bitti. Yaş 35 bu arada. Bundan sonra biri hayatımda olur mu? Evlenir miyim? Anne olabilecek miyim? Bende hepsini düşünüyorum. Ama bu korkular sadece günümü, geleceğimi mahvediyor. 5 senemi çalan, beni aldatan, kumar oynayıp huzurumuzu kaçıran bir adamdan kurtulmuşken, mutlu olmam gerekirken birde gelecek kaygısı ile neden kendime yükleneyim diyorum. Benim iyi şeylere ihtiyacım var. Mutlu olmaya ihtiyacım var dedim kendime.ama işte erken zamanda yaşamış ve mutluluğu bulmuşsun.❤
buradaki bütün kız kardeşlerime söylediğim gibi sende çooooooooooookkk daha çok mutlu ol İnşallah.
benim derdim bu yaşta bunu yaşayıp bir 3 yıl daha beklemek korkusu.
çok açık ve net kalbimle anlatıyorum burada bazı şeyleri
ya çocuğum olmazsa. zaten hayata geç kaldım yeterince. kafamda hep bu sene evlenirim seneye çocuğum olur kafasındaydım
bundan sonraki her gün ömrümden kayıp. çok üzülüyorum
ama işte erken zamanda yaşamış ve mutluluğu bulmuşsun.❤
buradaki bütün kız kardeşlerime söylediğim gibi sende çooooooooooookkk daha çok mutlu ol İnşallah.
benim derdim bu yaşta bunu yaşayıp bir 3 yıl daha beklemek korkusu.
çok açık ve net kalbimle anlatıyorum burada bazı şeyleri
ya çocuğum olmazsa. zaten hayata geç kaldım yeterince. kafamda hep bu sene evlenirim seneye çocuğum olur kafasındaydım
bundan sonraki her gün ömrümden kayıp. çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?