İyi olmak suç mu?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Tünaydın kk üyeleri.
Hemen konuya girmek istiyorum kafam o kadar karışık ki eşimin dün yaptığı davranışı hala anlamış değilim. Belki bir anlayan olur bana anlatır ümidiyle konu açmaya karar verdim.
Dün eşim çok Yorgun'um bana bir masaj yaparsın artık dedi bende olur hayatım yaparım dedim. Gece bebişi uyuttum eşimin odaya gelmesini bekledim masaj yapacağım için
Not:bilmeyenler için söyleyeyim eşimin ailesiyle aynı evdeyiz ben oğlumu uyutmak için erken geçiyorum odaya eşim 1 saat sonra fln geliyor yanımıza.
Uykum da vardı uyumadım bekledim geldi kendisi.
Biraz telefonla oynadı hadi bırak telefonu masajını yapayım dedim. Maillerini kontrol etti kapadı telefonu hadi kalk gidiyoruz dedi nereye dedim gezmeye dedi dalga geçiyor güya
Ciddi misin dedim ya hadi işte kalkta yap masajı dedi. Bende krem konsolun üstünde ver yapayım dedim bu durdu durdu yok tamam istemiyorum zaten senden birşey isteyende kabahat dedi ve yattı . Ne oldu diyorum cevap vermiyor hadi yapayım masajını yapmayayım demedim ki diyorum tık Yok uyudu. Bende sinirlendim asıl kabahat bende her dediğine evet dediğim için böyle oluyor dedim ve sırtımı dönüp yattım. Sonra kalktı bu gidip battaniye almış üstüne güya ayrı yatacak geri yattı uyudu. Bende hiç seslenmedim.
Evet kızlar mevzu bu. İstemeden yanlış birşey mi dedim yaptım bilemiyorum düşün düşün kafam çatladı . Ne yapayım arayıp mesaj atıp sorayım mı yoksa bende bu anlamsız küsmeyi devam mı ettireyim ??

Böyle ufak şeylerden ayırır mi hep yatağı? Kremi ver demene bozulmuş. Bunlara yapacağın masajı bile cok gorup lutfediyomussun gibi davranmak lazim.

Kremi istemenize kızmış. Eşim bana masaj yaparken krem şurda verde yapayım dese yok canım kalsın derim :)
Ne var ki bunda hem tamam diyelim kızdı üsteledim hadi kalk yapayım ne oldu ki felan dedim . Kreme yakın yanı ne var alıp verse ben ona masajı yapıyorum ama

Böyle ufak şeylerden ayırır mi hep yatağı? Kremi ver demene bozulmuş. Bunlara yapacağın masajı bile cok gorup lutfediyomussun gibi davranmak lazim.
Önceden ayırırdı yatağı hep şimdi ailesiyle yaşıyoruz ayıramıyor oda Yok yatacağı yorganını ayırıyor sadece haha

Gercekten tuhaf olmuş soylediginizde birsey yok bence o akşam esin biraz tripliymis anlasilan:)bence sende çok takilma konu uzamasn.

Eşinin kapris yapası gelmiş anlaşılan,hiç umursama yoksa devamı gelir..
Yalnız ben hala,hadi kalk gidiyoruz bölümünü anlayamadım?
Sanırım orada bana daha ne yatıyorsun mesajı vermeye çalıştı aklınca ama bende onu bekliyordum Yani kibarca .. Zorla telefonu elinden alıp üstünü mü çıkarsaydım

Walla sen de Benim eşim gibi eşinin masaj ihtiyacına genelde Burun kıvırıp mızmızlanıyorsan , dün de Yok krem vardı bilmem ne muhabbeti yapıp geciktirdiysen ona sinirlenmiş olabilir , Benim eşimin de masaj konusunda Yok o yok şu yok bu demesine zerre tahammülüm kalmadı mesela , çok ağrım olmasa zaten artık hiç istemem ama üç dakika lütfen diyerek yalvarmamla birlikte geciktirip mıtın kırın ettiğinde istemeyip trip yapıyorum ben de artık bıktım çünkü

Gercekten tuhaf olmuş soylediginizde birsey yok bence o akşam esin biraz tripliymis anlasilan:)bence sende çok takilma konu uzamasn.
Takılma derken . Yani gönlünü alayım mı aramaz konuşmazsa ben mi adım atayım ?

Sanırım orada bana daha ne yatıyorsun mesajı vermeye çalıştı aklınca ama bende onu bekliyordum Yani kibarca .. Zorla telefonu elinden alıp üstünü mü çıkarsaydım
Anlaşılan çok yumuşak başlısın,erkek milletinin her dediğine tamam demeye gelmez,elini versen kolunu isterler..
Tamam masaj yapmayı kabul etmişsin ikilemeden,naz yapması noluyorki?
Dediğim gibi umursama,yoksa bu hep böyle gider koşar durursun arkasından...

Ne kadar üşengeçsiniz. Eşimde bu kadar mıymıylansa bende sinir olurum. Zaten odaya erken gitmişsiniz ve masaj istediğinide söylemiş alsaydınız yanınıza ne lazımsa. Yapmak istemiyorsanız, istemiyorum deseydiniz.

Kız uslu uslu adamın cep telefonuyla oynamasını bike beklemiş ya, bebeğini nasıl uyuttu kimbilir. Daha ne yapsın.

Birşeyi nasıl alıştırırsanız öyle gider. Evlendiğiniz günden, hatta tanıştığınız ilk günden her yemeğini önüne getiriyor buyur paşam ye diyorsanız, her işini siz görüyorsanız siz bunu ona alıştırmışsınızdır, kendisi buna alışmış her işinin görülmesine ki yanında bulunan kreme uzanmayı bile iş görüyor. (Üzgünüm sizin hatanı daha çok)

Bir çocuğa her gördüğünü alırsanız şımarır. 'Hayır' dediğiniz ilk an çocuk kendini yerden yere atar. Neden? Çünkü alınmamasına, hayır denmesine alışmamıştır.

Erkek çocuğunuz varsa umarım böyle yetiştirmezsiniz.

Geçen günlerde nerede gördüğümü unuttuğum bir paylaşım vardı: ''soğan, salça ve yağa ne koyarsan koy yemek oluyor, buna rağmen yemek bilmeyen kız bırakın da evde kalsın'' yazmışlar. Birisi de cevaben ''aynen soğan, salça ve yağa ne koyarsan koy yemek oluyor, buna rağmen bunun için bir kadına ihtiyaç duyan g.rizekalı erkekler var'' yazmış. Sizinki de o hesap, kremi almak için bile size ihtiyaç duyuyor. Yapmayınca da 'kadının görevi bu nasıl yapmazsın' oluyor.

Yapmayın anacım, yapmayın. Herşeyi yaptığınızda aferin çok iyi olmuş diyen oldu mu?

Konunun iyi olmakla alakası yok ki.
Başkasına iyi gelen bana kötü gelebilir.
Eşin muhtemelen paşa ki kremi vs hazır nazır olarak ayakta onu bekliyor olman gerekirdi hissiyatına kapılmış,ego patlaması.
Hadi kalk gidiyoruz da ya aranızdaki bir espridir hatırlamadığınız ya da bir heyecan kıpırtısı beklemiş,ağzına tıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…