- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Evet çok doğru .. Maalesef bu böyleİyi olmak en büyük suç.
Adil olmak gerek, hakedene hakettiği davranışı göstermek gerek.
Ne var ki bunda hem tamam diyelim kızdı üsteledim hadi kalk yapayım ne oldu ki felan dedim . Kreme yakın yanı ne var alıp verse ben ona masajı yapıyorum amaKremi istemenize kızmış. Eşim bana masaj yaparken krem şurda verde yapayım dese yok canım kalsın derim :)
Önceden ayırırdı yatağı hep şimdi ailesiyle yaşıyoruz ayıramıyor oda Yok yatacağı yorganını ayırıyor sadece hahaBöyle ufak şeylerden ayırır mi hep yatağı? Kremi ver demene bozulmuş. Bunlara yapacağın masajı bile cok gorup lutfediyomussun gibi davranmak lazim.
İyi olmak en büyük suç.
Adil olmak gerek, hakedene hakettiği davranışı göstermek gerek.
Sanırım orada bana daha ne yatıyorsun mesajı vermeye çalıştı aklınca ama bende onu bekliyordum Yani kibarca .. Zorla telefonu elinden alıp üstünü mü çıkarsaydımEşinin kapris yapası gelmiş anlaşılan,hiç umursama yoksa devamı gelir..
Yalnız ben hala,hadi kalk gidiyoruz bölümünü anlayamadım?
Takılma derken . Yani gönlünü alayım mı aramaz konuşmazsa ben mi adım atayım ?Gercekten tuhaf olmuş soylediginizde birsey yok bence o akşam esin biraz tripliymis anlasilan:)bence sende çok takilma konu uzamasn.
Anlaşılan çok yumuşak başlısın,erkek milletinin her dediğine tamam demeye gelmez,elini versen kolunu isterler..Sanırım orada bana daha ne yatıyorsun mesajı vermeye çalıştı aklınca ama bende onu bekliyordum Yani kibarca .. Zorla telefonu elinden alıp üstünü mü çıkarsaydım
Walla sen de Benim eşim gibi eşinin masaj ihtiyacına genelde Burun kıvırıp mızmızlanıyorsan , dün de Yok krem vardı bilmem ne muhabbeti yapıp geciktirdiysen ona sinirlenmiş olabilir , Benim eşimin de masaj konusunda Yok o yok şu yok bu demesine zerre tahammülüm kalmadı mesela , çok ağrım olmasa zaten artık hiç istemem ama üç dakika lütfen diyerek yalvarmamla birlikte geciktirip mıtın kırın ettiğinde istemeyip trip yapıyorum ben de artık bıktım çünkü
Mutlu son olmayacağını ikimizde biliyorduk çünkü ay başı malum durum
offff adamın mutlu sonlu bi masaja ihtiyacı var şekerim neden odun gibi davranıyosun ki sen de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?