İyi olmak suç mu?

Ben hep yaparım olumsuz cevap vermedim şimdiye kadar yanı tahammül sınırını hiç zorlamadım zaten buna canım sıkıldı böyle trip atılacak bir durum yok ki ortada

Zaten kremi alıp konsola koymuştum konsolda onun yanında alıp verebilirdi Yani kendi tarafıma koymayı akıl edememişim ne var ki bunda verebilir Yani .

Yapmayım her dediğini diyorum yine kıyamayıp yapıyorum

Eşinizi gün içerisinde aramayın derim akşam ise hiç bir şey yokmuş gibi gayet sakin ve normal davranın .. bazen en güzel intikam sessiz kalmak hiç olmamış gibi davranmaktır. yaptığının yanlış olduğunu kalbinizin kırıldığını düşünüyorsa dün akşam için gönlünüzü alacak samimi davranacaktır. Yada o çoktan unutmuştur bile yine gayet hiç bir şey olammaış gibi davranacaktır..

Esin ne abartmis ufacik seyi bosver sende orali olma hic yiz verme yuz verdikce abartir

Tavsiyeni denicem bakalım nasıl davranacak

Arada erkeklerinde trip atası naz yapası tutuyor demek ki :) senlik bişey yok bence o alınganlık yapmış o yüzden üstüne düşme :)

Hem sizinle alay eden o (hadi dısarı cıkalım diyerek) hem de küsen o.
Lutfen ustune dusmeyin gereksiz bir alınganlık yapmıs.

Arada erkeklerinde trip atası naz yapası tutuyor demek ki :) senlik bişey yok bence o alınganlık yapmış o yüzden üstüne düşme :)
Böyle bir kişiliği nasıl ciddiye alıp dert eder insan:))))
Şimdi bu, bir adam eş birde babamı ?
Konu sahibi eşinizin kişiliği oturmamış çocukça bana kalırsa
Sizin için iyimi kötümü bilemem
Böyle kişilikler bağımsız olamaz

İyi olmak suç arkadasim bu devirde iyi olanın yeri yok kötü olunca kıymete biniyorsun bizzat ben ödedim iyi olmanın bedelini her dediğine tamam deme karşısında ezilip büzülme kendini zayifmis gibi gosterme

ben hamileyken omzum tutulmuştu esimde yorgunum felan demisti
bende oturup ağlamıştım.:)aklima o geldi.
eşinizde hassas bir döneminde olabilir.
"birazcık" abartmış.
olur böyle şeyler uzatmayin sarilin barışın bence

Evet bu ara iş yerinde çok sarsıntılı bir dönem geçiriyor işten çıkarılanlar fln belki ondan bilemiyorum siz böyle söyleyince yumuşadım sanki biraz

Az önce annesini aradı normalde gün içinde hep benimle konuşurdu ne yapmaya çalışıyor bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…