İyi olmak suç mu?

bu konularla birleştirince kocan bencil bir odun.
sen de cariyesi.

1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım. Demişsiniz yukarda

bebeğin düştüğünde sana böyle davranan bi adam var
ve sen suan niye bana tavırlı diyosun
bebeğin düşmüş sen adamı rahatlıyosun ki bu adam oh yatıp duruyosun düşecekse düşecek zaten diyen adam
bence EŞİNİZ HAKLI
sen bebek olayından sonra bile bi tavır almamışssınki
ben olsam da eşin gibi seni kullanırdım
masaj yapacaksın bide benden kremi istiyeceksin
adamı alıştırmışsın şimdide niye böyle diyosun

Sanırım orada bana daha ne yatıyorsun mesajı vermeye çalıştı aklınca ama bende onu bekliyordum Yani kibarca .. Zorla telefonu elinden alıp üstünü mü çıkarsaydım
Sanırım kapıdan girer girmez üstüne atılmanı bekledi,diyemedi de tabi

Sanırım kapıdan girer girmez üstüne atılmanı bekledi,diyemedi de tabi
Regl olduğumu biliyordu masaj Ve ilgi dışında birşey beklemediği kesin ama işte demek ki yeterli gelmiyor yaptıklarım Allah gözünü doyursun ne diyeyim

Menopoza giriyor olmasın sakın yorgun olunca ilgi beklemiş sonra da tribi gelmiş anlaşılan. Hiç özel bir şey yapmayın ve de sormayın her gün olduğu gibi sıradan davranın. Emin olun bu kadar ufak şeylere tepki gösteriyorsa siz Özür dilerseniz bi de artık havasından hiç geçilmez. En ufak şeylerde siz haklı olsanız bile Özür dilemenizi bekler. Böylelerini psikolojik olarak biraz ezmek gerekiyor bence. Laf arasında şunlara sırf senin için katlanıyorum vs gibi günlük yaptığınız şeyleri biraz gözüne sokun.

Alınganlığı tutmuş herhalde ya da kremi getirmeye üşenip trip atmış siz getirin sırnaşın yapın diye. Üstüne düşmeyin, düzelir zamanla. İyice üstüne düşerseniz tribi uzatır durduk yere, gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…