Ay yok bence yapmasın bu defa derler ki resmen zorla yedirdi kesin bize yazı büyü yaptılar.Hala dengesiz
Ablan haklı aslında ama tabi 20 tl için değmezmiş ters düşmeye
Görümce de pek normal değil
Yapcak bişey yok gibi
Bigün sırf sizinkilerin aldığı birşeyi bunlara söylemeden ikram et yesinler tabakları bitsin nasıl olmuş güzel dimi bizimkiler göndermişler bende beğendim de öylece kalsınlar kusacak değiller ya
nerenın adetıymıs ya merak ettımBaklava adetmiş ama düğün günü gelin odasına gelip istenmez ben de bu konunun muhatabı ben değilim ailem dedim . Ablam erkek evi öder adet diye ödetmek istemiş ben ablama kızdım yirmi lira için beni rezil ettindedim.kına da sormadım .
Yok canım sanki çatalla ağızlarına mı tıkadı? YooAy yok bence yapmasın bu defa derler ki resmen zorla yedirdi kesin bize yazı büyü yaptılar.Konu sahibi bence yapmayın sizi suçlarlar. Bu defa başlarına bir musibet gelse sizden bilirler.
Erkek evi düğün günü kız tarafının kuaför masrafını karşılar. Damat gelini kuaförden alırken gelinle gelen herkesin masrafını öder maalesef yani bizim yörede var. Ama biz kısıtlı imkânlarda düğün yaptığımız için bizim taraftan kimse eşime yüklenmedi. Bence çok saçma adetler.nerenın adetıymıs ya merak ettım
33 yıllık anteplıyım nerdeyse market alısverısıne bıle baklavayla gıdılır daha hıc boyle adet duymadım dugun gunu gelınden baklava ısteyen hala
erkek evı ablanızın tokasını neden odesın
ne degısık adetlerınız var yahu
Valla ben olsam ailem tatlı mı yapmış göndermiş kimseye de vermem bana ne hepsi benim derim başka birşey ikram ederim misafire.Yok canım sanki çatalla ağızlarına mı tıkadı? Yoo
Ayrıca kendi de yiyecek
Bence öyle düşünürlerse de kendileri bilir
Öyle düşünüp başlarına birşey gelse konu sahibinden bileceklerse de bence iletişimi keserler en azından konu sahibinin kafası rahat olur
Kendisi de görümcesine bayılmıyordur zaten
kuaforde gelının en yakını olan arkadası ve kardesınınkını odedı dıyelım hadı ... aılesının tum kuafor masrafını odetmek bence ayıpta dusunsenıze coklu aıle olsa 7 kız kardes bır anne bır gelınErkek evi düğün günü kız tarafının kuaför masrafını karşılar. Damat gelini kuaförden alırken gelinle gelen herkesin masrafını öder maalesef yani bizim yörede var. Ama biz kısıtlı imkânlarda düğün yaptığımız için bizim taraftan kimse eşime yüklenmedi. Bence çok saçma adetler.
Aman yemezse yemesin bee.Evime geldiğinde ailemden geldi desem birşey yemez. Geçen babam tatlı göndermiş onlarla kendisi yapmış babam görümcem o gün o tatlıdan yemedi.
Kendisine değil kayınvalideme sordum . Oda ablama kızmış işte. Ben düğün günü halanın yaptığı tavır için gergindim o yüzden yüz vermedim görümceme. O da Ablam benim doldurduğu için konuşmuyorum sanmış . Sonrası işte hep bi resmiyet var aramızda canımlı değiliz ama tavırları aynı ortama girince çok geriyor beni yani ailem düşman olması beni çok kırıyor
Benim kınamda bizim taraftan birileri oyun havasındayken eşimi aniden kucakladı ve ayakkabısının tekini aldılar para istediler karşılığında geri vermek için. Bakakaldım ne oluyor diye. Yapan kişilerle aynı yöreden değiliz onların adetinde varmış bu ve eşime yaptılar. Eşim de inat etti 1 saat giymedi ayakkabıyı.kuaforde gelının en yakını olan arkadası ve kardesınınkını odedı dıyelım hadı ... aılesının tum kuafor masrafını odetmek bence ayıpta dusunsenıze coklu aıle olsa 7 kız kardes bır anne bır gelın9 kadının sacının parası
hadı sac yapıldı odedı
tokasını nıye odesın
tokasını odeyen corapda odetır ruj da odedır 20 tl ıcın ne bıleyım ayıp ya
su adetler bır bıtse keske
işte içimden gelmiyor asla ailemi kötü bilen biri ile yüzyüze olmakAblanızın 20 tl lik tokayı görümcenize ödetmesi yanlış olabilir ama 20 tl ödedi diye ailenize yada size tavır alması daha da yanlış. Ne olmuş yani 20 tlyle fakirlemiş mi? Yada bir an halaya sinirlenip görümcenize gülümseyerek bakmamış olabilirsiniz bu da size ve ailenize tavır almasını gerektirmezki. Demem o ki bu yaşananlar çok da problem yapılacak şeyler değil aslında. Açıkçası benim ailemle sorunu olanla benim de sorunum olur. İyi olmak zorunda değilsiniz. Kimse ailesine düşman olmuş bir kişiyi sevmek zorunda değil.
Boş insanlar için kendinizi üzmeyin konuşmak istemiyorsa ailenizi sevmiyorsa sevmesin konuşmasın ne yani gelin sin diye pas pas mi olacaksın herkez haddini bilsin sizi sevmeyeni saygı duymayani adam hesabına almaMerhabalar ben 32 yaşındayım görümcem 31 evli iki çocuğu var. Kendisi ile düğünümüzün en başından beri sıkıntılarımız var. Düğünümde hiç konuşmadık sebebi ise kına gecemde hiç suçum yokken bana soğuk davranması . Annem Ablam görümcem aynı kuaföre gtti . Orda bi kaç sorun olmuş sanırım .ablam saçına takacağı aksesuarı ona ödetmiş ( bu Arada ablamı savunmuyorum bu konuda) dğünüm günü de eşimin halası gelip gelin odasında benden baklava istedi ufak bi tartışma yaşandı . Sonra görümcem geldi odaya ben yüz vermedim pek çünkü o ara eşimin halası denilene çok Kızgındım. Her neyse görümcem aileme düşmAn ailemle paylaştığım fotoğrafları beğenmez durumuma koysam bakmaz . Evime geldiğinde ailemden geldi desem birşey yemez. Geçen babam tatlı göndermiş onlarla kendisi yapmış babam görümcem o gün o tatlıdan yemedi ben şerbetli tatlı sevmiyorum dedi. Ertesi gün eşim baklava alıp geldi üç tane yedi. Benim aileme bu derece düşman olan biri ile artık ne bileyim çok soğudum eşimin hatrı için sustum hep .bana görümcelik yapmak istiyor ben de buna müsade etmiyorum asla . Kötü görümcelik yani .
Mesafeli devam demek ki.Merhabalar ben 32 yaşındayım görümcem 31 evli iki çocuğu var. Kendisi ile düğünümüzün en başından beri sıkıntılarımız var. Düğünümde hiç konuşmadık sebebi ise kına gecemde hiç suçum yokken bana soğuk davranması . Annem Ablam görümcem aynı kuaföre gtti . Orda bi kaç sorun olmuş sanırım .ablam saçına takacağı aksesuarı ona ödetmiş ( bu Arada ablamı savunmuyorum bu konuda) dğünüm günü de eşimin halası gelip gelin odasında benden baklava istedi ufak bi tartışma yaşandı . Sonra görümcem geldi odaya ben yüz vermedim pek çünkü o ara eşimin halası denilene çok Kızgındım. Her neyse görümcem aileme düşmAn ailemle paylaştığım fotoğrafları beğenmez durumuma koysam bakmaz . Evime geldiğinde ailemden geldi desem birşey yemez. Geçen babam tatlı göndermiş onlarla kendisi yapmış babam görümcem o gün o tatlıdan yemedi ben şerbetli tatlı sevmiyorum dedi. Ertesi gün eşim baklava alıp geldi üç tane yedi. Benim aileme bu derece düşman olan biri ile artık ne bileyim çok soğudum eşimin hatrı için sustum hep .bana görümcelik yapmak istiyor ben de buna müsade etmiyorum asla . Kötü görümcelik yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?