Karşıma alıp açık açık sorardım valla tutamam böyle şeyleri, ya hallolur güzellikle ya da sonsuza kadar defederim konuyu. Hatta sorun paraysa al o aksesuarın parasını da diye verirdim. Of minnet edemiyorum, tahammül de kimseye.Merhabalar ben 32 yaşındayım görümcem 31 evli iki çocuğu var. Kendisi ile düğünümüzün en başından beri sıkıntılarımız var. Düğünümde hiç konuşmadık sebebi ise kına gecemde hiç suçum yokken bana soğuk davranması . Annem Ablam görümcem aynı kuaföre gtti . Orda bi kaç sorun olmuş sanırım .ablam saçına takacağı aksesuarı ona ödetmiş ( bu Arada ablamı savunmuyorum bu konuda) dğünüm günü de eşimin halası gelip gelin odasında benden baklava istedi ufak bi tartışma yaşandı . Sonra görümcem geldi odaya ben yüz vermedim pek çünkü o ara eşimin halası denilene çok Kızgındım. Her neyse görümcem aileme düşmAn ailemle paylaştığım fotoğrafları beğenmez durumuma koysam bakmaz . Evime geldiğinde ailemden geldi desem birşey yemez. Geçen babam tatlı göndermiş onlarla kendisi yapmış babam görümcem o gün o tatlıdan yemedi ben şerbetli tatlı sevmiyorum dedi. Ertesi gün eşim baklava alıp geldi üç tane yedi. Benim aileme bu derece düşman olan biri ile artık ne bileyim çok soğudum eşimin hatrı için sustum hep .bana görümcelik yapmak istiyor ben de buna müsade etmiyorum asla . Kötü görümcelik yani .
Antep?Cevizli? Fıstıklı? Corona bitsin yersin tatlım.Hala tam benlikmis bende konu baklava olunca elim ayağım birbirine giriyor.
5. Günün şafağında baklava için kapıdan beliren kişi ben olacağım
AngaraAntep?
Canım istedi tam eşime baklava kap gel diyordumHala tam benlikmis bende konu baklava olunca elim ayağım birbirine giriyor.
5. Günün şafağında baklava için kapıdan beliren kişi ben olacağım
Hamileyim be vicdansızCanım istedi tam eşime baklava kap gel diyordum
iyi de ablan haklı değil mi? benim bildiğim de kuaföre gidenlerin parasını erkek tarafı öder. yani olayları bilmiyorum ama bu konuda çingene olan biri varsa onlarmış.Baklava adetmiş ama düğün günü gelin odasına gelip istenmez ben de bu konunun muhatabı ben değilim ailem dedim . Ablam erkek evi öder adet diye ödetmek istemiş ben ablama kızdım yirmi lira için beni rezil ettindedim.kına da sormadım .
Evet sırf bu davalar yüzünden görümcem aileme düşman ailemi sevmediği için onu sevmek içimden gelmiyor . Hal ve hareketleri ile belli ediyor .belli etmese belki bu kdr ben de kendisine hiçbirşey olmamış gibi davranacağım eşimin hatrı için. Ama ailemin yaptığı tatlıdan yemedi . Zoruma gittiiyi de ablan haklı değil mi? benim bildiğim de kuaföre gidenlerin parasını erkek tarafı öder. yani olayları bilmiyorum ama bu konuda çingene olan biri varsa onlarmış.
Yani Ablam porselen makyaj vs yaptırmış birşeyler ekstra ödeniyormuş galiba. Ablam da bana diyorki madem liste verselerdi şunu şunu yaptıramazsın diye. 20 liralık aksesuar için mi bu tavır diyor.ablam da kendini haklı görüyorAblan niye parayı görümceye ödetmiş. Bence yılan hikayesinin 1.bölümü burada başlıyor
Adet diye . Tam da gelin odasında benden istedi. Ben de bu konunun muhatabı ben değilim ailem dedim.aielme dense alırlardı ama denmedi birşey . Bana gelesiye kdr annem babam Amcam eşi var gelinden istemek nedenKonu ile ilgili boş verin gitsin. Sosyal medyada kim beğenmiş ne önemi var ki? Yüz göz olmayın. İki tarafta görüşmesin. Halanın baklava olayını anlamadım. Sizden neden düğünde baklava istedi?
Çok iyi anlamışsınız konuyu . Benim kendimi paralama sebebim yani benim Ablam görümceme çok büyük kötülük mü yaptı ki bu kdr kinli. Nasıl bu kdr kin tutabiliyor . Neyin kini. 20 lira için mi bu kdr kin. Ailemi sevmediğini okdr belli ediyor ki tavırları ile zoruma giden bu. Ailemi sevmiyor ama ben memlekete gittiğimizde onun evine kahvaltıya yemeğe gidip eşimle hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum . Eşime dedim ablamla hallet ben karışmam dedi.Ablanızın 20 tl lik tokayı görümcenize ödetmesi yanlış olabilir ama 20 tl ödedi diye ailenize yada size tavır alması daha da yanlış. Ne olmuş yani 20 tlyle fakirlemiş mi? Yada bir an halaya sinirlenip görümcenize gülümseyerek bakmamış olabilirsiniz bu da size ve ailenize tavır almasını gerektirmezki. Demem o ki bu yaşananlar çok da problem yapılacak şeyler değil aslında. Açıkçası benim ailemle sorunu olanla benim de sorunum olur. İyi olmak zorunda değilsiniz. Kimse ailesine düşman olmuş bir kişiyi sevmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?