İyi sevgili, ilişki nasıl olur??

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Daha öncede konular açtım sevgilimle ilgili. Ben onu çok seviyorum, bir şekilde ben ayrıldım sonra biraz arkadaşça kalıp denemeye karar verdik. Beni sevdiğini biliyorum, eskiden güvenmezdim güveniyorum da ama benim tavırlarım değişmeden başlayamıyoruz. Çünkü eğer tekrar başlarsak artık evleneceğim kadın sen olacaksın dönüşü olmayan bir yola gireceğim diyor. Ama ben paranoya hallerimi değiştiremiyorum Ne yapmalıyım ben onu geri kazanmak için

Arkadaş olarak devam ediyorsanız aşk bitmemiş demektir zaten...Aşk var ama evlenicek kadar büyük bi aşk mı yoksa vazgeçebilir misiniz iyi düşünün

Arkadaş olarak devam ediyorsanız aşk bitmemiş demektir zaten...Aşk var ama evlenicek kadar büyük bi aşk mı yoksa vazgeçebilir misiniz iyi düşünün

Arkadaşlığımızın da sevgiliden farkı yok gibi. Ben evlenirim onunla ama ne bileyim ben hep sorun çıkarttım. Depresyon tedavisi gördüğüm dönemde tanıştık ve hep kötü şeyler yaşadık. 24 saat yanımda olsun istedim, benden başka kimseyle görüştürmedim, iyi niyetle yaptığı her işten kavga çıkarttım, ailem seni istemiyor bilmem kim var o senden daha iyi gibi şeyler dedim, her buluşmamızdan sonra evime gelip onu arayıp söylediği küçücük şeyden kavga çıkardım, yeminler ettim sözler verdim tutmadım. Saçma sapan bir insan olarak davrandım. Tüm bunlara rağmen ayrıldığımız halde tekrar deneyelim dedik. ve hala her gün yiyorum başını, ne zaman tam barışacağız, neden zaman verdik gibi ve o da hala tekrar tekrar anlatıp açıklama yapıyor bana. Tümden elimden gidecek korkuyorum nasıl davranayım ki değiştiğimi görsün.

Valla öyle bi'anlatmışsın ki ben bile bunaldım.
İnsanlar mutlu olmak için bi'insanın elinden tutuyolar.
Böyle yapmaya devam edersen tabii ki evlilik vs düşünmez zaten evlilik çok büyük bi'karar.
Biraz kendine ve karşındakine güvenmeyi öğren derim ben.

sevgilin neden hala çaba içinde. bir insan mutlu olmak huzurlu bir yuva için evlenir. bende senden önce sevgilinin tedavi olması gerekiyor. neden zehir ediyorsun hayatı sevgiline de kendine de anlamadım ki. sanki bir daha gelecekmisiz gibi dünyaya. ben bile konunu okurken bunaldım. Allah sabır versin sevgiline

Bu tavrının bir tek mantıklı açıklaması olabilir; sen aslında çok daha "iyi" birini hakkettiğini düşünüyorsun, lakin daha iyisini bulmadan bu çocuğu da kaçırmak istemiyorsun.

Seviyorsan adam gibi sev, sevmiyorsan yol ver. Umut verip yarı yolda bırakırsan ahı kalır üzerinde.

Herkesin karakteri,ilişkiyi yaşama tarzı farklıdır.Kurabiye tarifi verir gibi olmaz yani bu işler.

Yaptıklarınızı okudum da adamın hala görüşmesi mucize.Ama eski konularınızdan da yola çıkarak şunu diyebilirim ki bu ilişki bir yerde kopar.Temelsiz çünkü.

Eski konularımda da hep onu suçladım. Hatta bu ayrılık olana kadar kendi yaptıklarımı görmedim bile. Şimdi söylüyor neler yaptığımı da yerin dibine giriyorum. Evet temelsiz çünkü ben güvenmedim, hep şüpheyle baktım ortada bir şey olmasa bile. Seviyorum senden vazgeçmek istemiyorum diyor ama değişmem lazım ne yapsam bilmiyorum

Asla böyle bir düşüncem yok. Etrafım bunu çok fazla söylüyor belki bu yüzden bilinçaltı olmuştur ama bana sorarsan daha iyisini hak ediyorum asla demem.

bi kız arkadaşım var oda senin gibi .paranoyaklık kötü bişey ama zamanla aşılabilir ama .bnde akrebim kıskancım ama kız arkadaşımınn hareketlerinden sonra bnce hiç kıskanç degilmşim diyorum .bu şekilde kendine zarar verirsin .erkek arkadaşın sna aşıksa her şekilde ynnda olur atlatrsınız hayrlısı ne deym :/

Bağlanma sorunun olabilir.o yüzden biraz iyi vakit geçirdikten sonra bile içinde birşeyler patlak veriyodur arıza çıkarıyosundur.

olaylara okadar da derınden bakma bıraz sade düşün. neden su fılm deılde buna geldk dıye kavga etmek yerıne bırlıkte gulecegn vaktını degerlendr fılm guzel olmasada o senın yanında bu taraftan bak hep aynı pencerden bakma derım ben :)

Bağlanma sorunun olabilir.o yüzden biraz iyi vakit geçirdikten sonra bile içinde birşeyler patlak veriyodur arıza çıkarıyosundur.

Ay evet nasıl desem bir kaç gün içim ona karşı iyi sonra illa bir şey bulup sorun çıkarıyorum, sorun çıkarmak istiyorum resmen. İki gündür iyiydim bu gün mesela sorun çıkarsam diye içim içimi kemiriyor. Neden anlam veremiyorum. Normalde sorun yapmadığım şeyleri ona sorun yapmak istiyorum, normalde çok mesaj arama hesap sorma hafiyecilik hiç hoşlanmam ama ona yapasım geliyor, rahat veresim gelmiyor ona nedense

Canım bağlanma sorunu yaşıyosun bende de var terapiyle ancak aşılabilir.bağlanma sorunu olanlar kaybetme korkusuda yaşarlar.herşey iyi giderken aslında içinde birşeyler ben iyi değilim sinyali veriyor ve buradan arıza çıkıyor..yani sürekli yaklastıkca uzaklasma isteği arıza yaratma falan..eğer durumun müsaitse bir terapistle bu mekanizmayı çok rahat çözebilirsin

Bu gün bir dakika kadar görüştük toplantısı vardı o çıkarken ben giriyordum. Görüşecek miyiz dedim evet dedi. Şimdi mesaj attım, aradım hala haber yok. Şu anda da arkadaşça görüşüyoruz. Bu gün görüşemesek yarın muhakkak görmeye gelecek beni biliyorum ama içim içimi yiyor illa kavga çıkartmak istiyorum. Neden görüşelim dedin de haber vermedin, görüşmeyeceğiz deseydin diye başının etini yemek istiyorum. Kaldı ki bir buçuk saat ancak geçti görüşelim demesinin üzerinden. Manyağım bence ben :)

Tam paranoyayım hem de Seviyorum ama katlanamıyorum düzelmen lazım diyor

Aynenn, yaklaşmak istiyorum ama yaklaşınca uzaklaşmak istiyorum, içimde huzur olmuyor. Uzaklaşınca daha da huysuz oluyorum özlüyorum ama insan gibi anlatamıyorum bu duygumu da sadece kavgayla. Terapist imkanım var ama iyi bir terapist yok burada maalesef

Sen zaten hatalarini biliyosun, Degismek !! Hic bir insan huyundan vazgecemez diye dusunuyorum...
Yani guveniyosun seviyosun, peki neden ufak seylerden tartisma cikartip herseyi ikinizede daha cok zorlastiriyosun...

Iyi iliski ,anlayisla olur dinlemekle olur saygiyla olur...
Tartismak her iliskinin tadi tuzudur , ama hersey dozunda guzeldir ...
karsindaki insani SIKARSAN bunaltirsan biyere kadar katlanir.sonradan simdiki anlayisida bulamazsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…