- Konu Sahibi Nightingale
-
Arkadaş olarak devam ediyorsanız aşk bitmemiş demektir zaten...Aşk var ama evlenicek kadar büyük bi aşk mı yoksa vazgeçebilir misiniz iyi düşünün
Arkadaşlığımızın da sevgiliden farkı yok gibi. Ben evlenirim onunla ama ne bileyim ben hep sorun çıkarttım. Depresyon tedavisi gördüğüm dönemde tanıştık ve hep kötü şeyler yaşadık. 24 saat yanımda olsun istedim, benden başka kimseyle görüştürmedim, iyi niyetle yaptığı her işten kavga çıkarttım, ailem seni istemiyor bilmem kim var o senden daha iyi gibi şeyler dedim, her buluşmamızdan sonra evime gelip onu arayıp söylediği küçücük şeyden kavga çıkardım, yeminler ettim sözler verdim tutmadım. Saçma sapan bir insan olarak davrandım. Tüm bunlara rağmen ayrıldığımız halde tekrar deneyelim dedik. ve hala her gün yiyorum başını, ne zaman tam barışacağız, neden zaman verdik gibi ve o da hala tekrar tekrar anlatıp açıklama yapıyor bana. Tümden elimden gidecek korkuyorumnasıl davranayım ki değiştiğimi görsün.
Arkadaşlığımızın da sevgiliden farkı yok gibi. Ben evlenirim onunla ama ne bileyim ben hep sorun çıkarttım. Depresyon tedavisi gördüğüm dönemde tanıştık ve hep kötü şeyler yaşadık. 24 saat yanımda olsun istedim, benden başka kimseyle görüştürmedim, iyi niyetle yaptığı her işten kavga çıkarttım, ailem seni istemiyor bilmem kim var o senden daha iyi gibi şeyler dedim, her buluşmamızdan sonra evime gelip onu arayıp söylediği küçücük şeyden kavga çıkardım, yeminler ettim sözler verdim tutmadım. Saçma sapan bir insan olarak davrandım. Tüm bunlara rağmen ayrıldığımız halde tekrar deneyelim dedik. ve hala her gün yiyorum başını, ne zaman tam barışacağız, neden zaman verdik gibi ve o da hala tekrar tekrar anlatıp açıklama yapıyor bana. Tümden elimden gidecek korkuyorumnasıl davranayım ki değiştiğimi görsün.
Daha öncede konular açtım sevgilimle ilgili. Ben onu çok seviyorum, bir şekilde ben ayrıldım sonra biraz arkadaşça kalıp denemeye karar verdik. Beni sevdiğini biliyorum, eskiden güvenmezdim güveniyorum da ama benim tavırlarım değişmeden başlayamıyoruz. Çünkü eğer tekrar başlarsak artık evleneceğim kadın sen olacaksın dönüşü olmayan bir yola gireceğim diyor. Ama ben paranoya hallerimi değiştiremiyorumNe yapmalıyım ben onu geri kazanmak için
Bu tavrının bir tek mantıklı açıklaması olabilir; sen aslında çok daha "iyi" birini hakkettiğini düşünüyorsun, lakin daha iyisini bulmadan bu çocuğu da kaçırmak istemiyorsun.
Seviyorsan adam gibi sev, sevmiyorsan yol ver. Umut verip yarı yolda bırakırsan ahı kalır üzerinde.
sevgi,saygı,sadakat,sadık olmak ..
Bağlanma sorunun olabilir.o yüzden biraz iyi vakit geçirdikten sonra bile içinde birşeyler patlak veriyodur arıza çıkarıyosundur.
Ay evet nasıl desem bir kaç gün içim ona karşı iyi sonra illa bir şey bulup sorun çıkarıyorum, sorun çıkarmak istiyorum resmen. İki gündür iyiydim bu gün mesela sorun çıkarsam diye içim içimi kemiriyor. Neden anlam veremiyorum. Normalde sorun yapmadığım şeyleri ona sorun yapmak istiyorum, normalde çok mesaj arama hesap sorma hafiyecilik hiç hoşlanmam ama ona yapasım geliyor, rahat veresim gelmiyor ona nedense
olaylara okadar da derınden bakma bıraz sade düşün. neden su fılm deılde buna geldk dıye kavga etmek yerıne bırlıkte gulecegn vaktını degerlendr fılm guzel olmasada o senın yanında bu taraftan bak hep aynı pencerden bakma derım ben :)
bi kız arkadaşım var oda senin gibi .paranoyaklık kötü bişey ama zamanla aşılabilir ama .bnde akrebim kıskancım ama kız arkadaşımınn hareketlerinden sonra bnce hiç kıskanç degilmşim diyorum .bu şekilde kendine zarar verirsin .erkek arkadaşın sna aşıksa her şekilde ynnda olur atlatrsınız hayrlısı ne deym :/
Canım bağlanma sorunu yaşıyosun bende de var terapiyle ancak aşılabilir.bağlanma sorunu olanlar kaybetme korkusuda yaşarlar.herşey iyi giderken aslında içinde birşeyler ben iyi değilim sinyali veriyor ve buradan arıza çıkıyor..yani sürekli yaklastıkca uzaklasma isteği arıza yaratma falan..eğer durumun müsaitse bir terapistle bu mekanizmayı çok rahat çözebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?