- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi ShellShock
-
Haklisiniz. Yalniz ben kocasini savunan tek kelime dahi etmedim. Sadece konu sahibininde buyuk yanlis icersinde oldugunu soylemeye calistim. Adama kufur edip tokatlamis, otesimi var? Bakin burada bizbizeyiz hic olayi ortmeye gerek yok, eger erkek tarafi esine kufur edip tokatlasaydi biz kesinlikle istisnasiz olarak aranizda gecmiste ne olmussa yada o an ne sartlar altinda olursaniz olun esin asla siddete ve kufre basvuramaz siddetin bahanesi olamaz seklinde cevap verecektik. Ama bunu yapan konu sahibi olunca bu kisimda hic bahsedilmiyor???ilk başta söyleyen kocası ama
yani gayet normal bir soruya küfürle karşılık veren ilk kol sıkan konu sahibinin kendisi olsaydı ne derdiniz
kocasının böyle normal bir sorusuna şu tepkiyi verseydi ne olurdu diyorum
neyse
Hani derler ya kavga da bile söylenmez bu laf diye tam da öyle olmuş karşınızdaki sizin eşiniz bence onun hata yapma sebebi de sizin daha öncelerinde yaptığınız saygızızlıklardan olmuş eğer ki çok çok asi terbiyesiz biri olsaydı o tokatı yiyip çıkıp gitmezdi bence adamı çenenizle bıktırmışsınız gibime geldi Kusura bakmayın içini bilemeyiz tabii ama görünen öyle.Esimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Sut falan kalmadi zaten sagolsunlar. Ama emzirmeye calisiyorum israr kiyamet zorlada olsa yapmaya calisiyorum...Karsi taraf sizin stres topunuz degil ama boyle evlilik cok zor. İkinize de cocugunuza da yazık. Ne olur biraz da kendinizi elestirin hep karsi tarafi suçlu bulursaniz zaten hicbir sey duzelemez.
İnanin bu zamana kadar sucu hep kendimde aradim . Elimden geldn her seyi yaptim. Evet elbette sinirimi bir başkasından cikaramam ama esim her kavgamizda bu şekilde kışkırtıci tavirlar sergiliyor bu da bir patlama oldu bir nevi.
Süt olmasi icin de lutfen bol bol su ve süt icin taze meyve yeyin. Gunde 15 bardagin altina dusmemeye calisin su da. Siyah cay nane süt keser o da aklinizda bulunsun
Cok denedik defalarca denedik. Esim oturup konusulacak bir insan degil asla oz elestiri yapamiyor. Ornegin ben sakince sıkıntımı anlatirken bir anda daha buyuk bir kavganin ortasinda buluyorum kendimi. Sustukca daha da tepeme cikiyor konustukca tahammul edemiyor.Sakinlesince konusmanizi tavsiye ediyorum. Bu olayin benzerini yasadim ve benimde bebegim var .bebekten sonra biraz ruhsal duygusal yönden uzaklik yasadigimiz bir donemde birbirimizi cok kirmaya basladik ve boyle bi diyalog yasadik. Is stresi varsa erkekler cok.etkileniyor.bizdr dogum sonrasi degisik duygularla bogusuyoruz. bi basbasa konusmaya sikntilari cozmeye bir karar vermeye cagirin ve cozun.... sorunlar yalnizca konuşarak.cozuluyor cunku. Ve birbirinize olan sevginizi sorgulayin. Duzelir uzmeyin kendinizi.hic olmadi terapiste gdin
İnternette cok arastirdim iceriginede baktim ama zaten satılmıyormus ne yazik ki tesekkurlerHa bi de emzirme hapı falan kullanma içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi içme yan etkisi olur bilmem ne olur
Bu arada sknti sut kesilmesine cok yol aciyor. O donemde cok uzuldugum icin sutum yavas yavas kesildi.su an 6 aylik bebegimi emzirmiyorum desem yeridir.ferah olun karsinizdakinin size verdigi negatif enerjiyi kendi ruhunuza sokkmayin.
Evet lohusayken sadece sessizlik yalnızlık ve mahremiyet istedikce hic birini goremedim. Daha da uzerime geldiler bunalttikca bunaltilar. Arti politik olamayacak derecede nefretle doluyum yapamiyorum beceremiyorumcanım hepimizin başında bu sorunlar var bende lohusayken yaşadıklarım yuuznden yıllarca dogurmadım şimdide istiyoruz olmuyor 2,5 yılı geçti , çok şükür ki bir kızım var ama o kadın yuzunden doguramadım diye yüreğimde fil oturuyor ,
biraz daha politik davranmaya çalış onlar sana oynuyorsa sende oynamayı ögren ,
Medeniyet kalmasa söylediğine üzülmezdin ama her evlilikte kriz anları olur merak etne[/QUOTE][ ya bosanma paklar bizi. Oyle oturup konuşacak medeniyet kalmadi cunku
Ben ona bir sey al demedim sadece fiyat sor dedim normalde iki ekmek almaya gidibce elli kez arayan adam ya yokmusta baska bir sey bakalimmi diye aramiyor. İşyeri oyle stresli bir ortam degil sadece oturuyor ve gece 3 saat uyuyor. Bense 7/24 bebekle ilgileniyorum evle ilgileniyorum bildiginiz mucadele icindeyim.Eşime şimdiye kadar şunu al deyip de tarif ettiği şeyi aldığını görmedim. internetten resmini alıp atiyorum ve hep diyorum ki bu yoksa başka birşey alma sakın. Erkek kafası olabilecek en kolayından çözüm bulmaya çalışıyorlar. Eşiniz geceden sınırlı gelmiş siz de üstüne gitmişsiniz olaylar büyümüş. Sadece sabit erkek kafasını anlamak gerekiyor bunların bir kullanma talimatı var uyarsak çok mutlu mesut yaşarız.
Siz ogrenilmis caresizlik modundasiniz. Bu adam beni paramparca etsin dunyayi dar ederim ona anlatabiliyor muyum? Siddeti normallestirmeyin o tokat haybeye atilmadi kolumu butun gucuyle sıkıp tirnaklarini gecirmeseydi savunmaya gecmezdim. Sizde siddeti kabul etmeyin lutfen .ShellShock sen benim eşim gibi bir adama tokat atmış olsaydın eger seni paramparça ederdi.Şiddetin savunulacak bir yanı yok lakin sen eşine daha büyük bir şiddet uygulamışssın.
Esimin isi oraya gidip oturmak 3 saatte uyku hakki var benim kesintisiz tek bir uykum bile yok sikayetci degilim elbette bebegime deger ama onun ilgilenmedigi her seyle ben ilgileniyorum. İnsallah cok tesekkurkerCanım sen bütün gece uyumamışsın, eşin çalışmış.. ikinizde sinirli yorgun, uykusuz.
Yeni bebek zaten karı kocayı sınar.
Düzgünce konus, zaman ver. Hoş değil ama gözünde büyütme olanları. Geçer inşallah.
Evet cekip gidesim var kafa dinlemek icin ama imkan yokAllah kolaylık versin. Eski konuları az cok hatırlıyorum sizin biraz kafa dinlemeniz gerek biri en azından sakin olmalı
Esimin ailesini pohpohlamazsam hayati bana dar etmesinden kaynakli bu tahammulsuzluk biktim artikKonu uzun hepsini okuyamadım ama neden böyle birbirinize nefret doldunuz tamam hamileyken insanlıktan nefret ediyoruz ama eşle karşılıklı bu kadar nefret tuhaf geldi bence oturun konuşun.
Evet bosanacagiz buyuk ihtimalle. İnanin biktim artik ailesinden de esimden deDiger konularini da okudum. Benim buradan icim karardi valla isiniz zor. Oyle bir kaos ortami anlatmissin ki. Sen de iyi degilsin, esin de degil. Bebek her evliligi boyle etkilemiyor belki de siz dusunmuyorken olmasi sizi hazirliksiz yakaladi. Ama iki taraf da problem cozecek gibi durmuyor...
Kolumu butun gucuyle sıkıp tirnaklarini gecirirken buyur canim oteki kolumuda vereyim mi demeliydim ? Yada tepkisiz kalip siddetin devaminin gelmesini mi beklemeliydim ? Siz olsaniz ne yapardiniz ?Bebek kucaginizda adami pataklamaya hakkiniz yok evet.
Karsilikli gerilmissiniz,adam tokati da yemis.
Esinizin yuzunu yikamiyorum ama haksizsiniz hemde cok
Malesef yokBelli bir sure ara ara annenize gitseniz ayrilmak amaciyla degil ama hem birbirinizi özlersiniz hem biraz nefes almis olursunuz. Sizde boyle bir imkaniniz var mi
İnanin onun ustune yine borc odedik gikimi cikarmadim. Zaten benden saklamiyor artik yuzsuzlesti bu konuda. İdare ettikce tepeme cikti.Eşinde bilmediğin bir moral bozukluğu olabilir mi?
Bana attığın eski özel mesajdan hatırladığım kadarıyla soruyorum bunu.
Sana karşı bu kadar tahammülsüz oluşunu içten içe başka bir sıkıntısı var diye yorumladım ben..
Zaten cok naif bir ses tonuyla izah ettim kendimi .Adam sizi düşünmüş onu almis o an nazikçe hesap sormak gibi bi uslupla degilde biraz daha sakn doyebilirsiniz belkide ses tonunuz beyefendiyi etkilemis onun yaptigida yanlis yani
Evet bende bunu bekledim. Neyin siniri neyin hırsı bu icinden nefret ofke fiskirdi resmen. Ben butun gece yorulmama ragmen hatta onceki gunden iki saatlik uykuyla durmama ragmen her zaman kapiyi guleryuzle acarim. Hani suratsiz vs olsam ondan etkilendi diyecegim ama yok .Ben konu sahibini hsklı buldum. Kadın güzellikle canım diye alttan aldığı halde 3 kere terslemiş, ilk küfrü o etmiş, ilk şiddet ondan gelmiş... yeterince susmuş kadın zaten. Napalım kocamıza bu değil de bunu al da mı diyemeyeceğiz. Bunu istemiyorum canım diyene tamam hayatım yarın istediğini alırız denir. Hiç alttan alma bence.
Cok haklısınız bende kotu bir cocukluk gecirdim ve bebegime de aynisini yasatmayacagima yemin ettim. Eger bosanmamiz kizim icin hayırlıysa ki oyle gorunuyor bosanacagimBen başka bir açidan bakiyorum bu yazdiginizaShellShock Anne babamin iliskisi, babamin bana karsi davranislari, bende bu yaşima kadar silinmeyecek ve derinleşmeye devam eden izler birakti. Şuan ister istemez eşimle aramdaki iliskiyi zedeliyor. Normalde bu siteye uyelik sebebim gebe kalamamaya dair uzuntum.. Ozel hayatimda kimse icimdeki bu savasi bilmiyor, ilk kez bu konudan, burada bahsederken kendimle de yuzlesmeye calisiyorum. Sizin esinizle iliskiniz bir sarmal gibi, yillar sonra evlenip anne baba olan cocuklarinizin, eşleriyle iliskisine temel oluyor. Siz sadece esinizle tartistiginizi saniyorsunuz fakat 2-3 yasindan buyuk, buyuyunce unutur nasilsa deyip umursamadiginiz cocuklarda izler kaliyor. Önce cocuklarinizin psikolojisine miras kaliyor. Sosyal hayatta cekingen oluyor, ozguven olmuyor, eşine anne babasi dahil kimseye guvenmiyor, saglam arkadas edinemiyor. Sonra kurdugu aile sagliksiz oluyor ve eşlerine, evliliklerine miras kaliyor, sonra torunlarinizda nasipleniyor ve bu durum nesiller boyu kisir döngü icinde devam ediyor. Kendinizden sonraki kaç nesile sebep oluyorsunuz.. Ve evet herkes gibi bende evlat sahibi olmak istiyorum, ve evet sagliksiz yuvama cocuk istiyorum. Ve belki de sagliksiz bir ortamda evlat yetistirmek istemedigimden, boyle dua ettikce cocugumda olmuyor.. Ve evet eşimle iliskimde şiddete başvuran ben oluyorum. Ve bundan kurtulamiyorum.. Umarim cocuklarima yara olmam.. babam bana yara oldu çunku..
Evet ailesinin kendilerini mukemmel zannedip hayatimizin her noktasinda siz sahibi olabileceklerini dusunmeleri kendi istedikleri olmayinca cirkinlesmeleri ozur dilemekten konusmaktan aciz insanlar oldugu icin birde illa dip dibe oturacagiz diye bir baski kurduklari icin daraldim bunaldim. Esime kalsa ben fesatim onlar iyilik melegi. Oyle bir sansim yok ne yazik kiYa ben sizin eski konularınizdan hatırlıyorum.acikcasi siz aslında bu evliliği gayet güzel sürdürebilirsiniz ama aileler sizi çok geriyor.esinizde arada kalmış gibi.ofkesini sizden çıkarıyor.is esinizde bitecek ama eşiniz dengeyi sağlayamıyor.bence bir süre ailenizin yanına gidin.nefes alıp birbirinizi ozlemeye ihtiyacınız var.aile terapisti dicem ama eşiniz yanaşmıyor.
İletisim eksikliğinden hep...benimde iki tane çocuğum var biri 3.5 biri 1 yaşında bizimde aramızda kopukluk var eşimle yorgunluk ve stresin getirdiği şeyler ne yazikki
Bu seferde shell cocugu istemiyor diye laf cikaracaklarindan eminim... hem zaten yavrum uyurken bile ozluyorum birde bunlarin elinde perisan edememÇocuğunu ver kucağına biraz uzaklaş. Bak nasıl geliyor peşinden.
Evet esim oldum olasi bu sekilde. Ama ona sorsaniz o harika bir esÖnceki bir iki konunuzu da okudum. Bence eşinizin öfke terapisine ihtiyacı var gibi. Ergen gibi davranıyor resmen. Annenize de niye öyle nefret dolu bilemedim. Yani aslında biraz olgunlaşabilirseniz oturabilir ilişki.
Bencede degil. İnanin hayat enerjim falan kalmadi biktim usandimeski konularını okudum, kocamı öküz sanardım halime şükrettim. neden katlanıyorsun, sevgin pek karşılıklı değil gibi..
Bencedeİnsanlar asla ve asla yorgunken, birde açken tartışmamalı.
Esimi tanisaniz bu ne ki. Cok severiz olaylari buyutmeyi dramayiBu kadar basit bir konu
Bu kadar abartılabilirdi
Haklısınız bir ust seviye daha cok siddether konunuz bir diğerinden daha kötü oluyor
sizin kocanızdan cacığa salatalık olmaz
işin kötüsü fiziksel şiddete başvurmaya başlamış o el kalktı mı bir daha inmez
Bu defa pek duzelcek gibi degiliz bu olay beni yiprattisırf annenize yaptıkları af edilmez
ama boşanacağınızı düşünmüyorum
Olaylar anlik gelisti cocuk hep kucak istedigi icin oyle birakip bir sey yapamiyorum. Esim nobet dedigim gidip oturuyor ve uc saat uyuma hakki var bense 7/24 ayaktayim . Ona birsey al demedim sadece fiyat sor dedimSadece eşinizde suç yok sizde de var yani.madem tartışıyorsunuz hala.çocuğu niye kucağınızda tutuyorsunuz bari odasına yatırın sizde bağırıp küfretmişsiniz kaldı ki eczane nereden bilsin o çayın size iyi gelmediğini de niye vermişler diyorsunuz eşiniz ne bilsin. zaten adam nöbetten gelmiş uykusuz ikinizde birbirinizden beter saygısızsınız bence cidden ayrılın
İlk kufru esim etti kaldi ki ettigim kufru savunacak tek yorumum yok ve cok utaniyorum. Ancak tokat konusuna gelecek olursak kolumu sıkıp tirnaklarini geciren adama buyur baska yerlerimede vur diyemem degilmi kendimi savundum ben anlatabiliyor muyum ? Eger o savunmayi yapmasaydim belki daha farkli boyuta tasiyacakti siddetiniSimdi konuya ve yorumlara bakiyorumda yani cifte standartinda bu kadari olmaz, masallah hanimefendinin esine KÜFÜR edip TOKAT atmasina karsi yorum yapan kk uyelerinin yuzde doksani ölü taklidi yapiyor.
Elbette konu sahibi hakli olabilir, diger herseyde esi suclu olabilir, fakat hani burada hergun soyledigimiz gibi siddetin asla bahanesi olamazdi???
Yok efendim sinir aniymista kufur agzindan kacmis, esi kolunu sıkınca istemeden esini tokatlamis falan filan...
Bunu yapan erkek tarafi olsaydi coktan linc edilip topraga verilmisti bile...
Objektiflik takdire şayan !
Bir daha okuyun konumu ettigim kufurden bin pismanim katiyyen savunmuyorum ki ilk kufru esim etti. Siddet konusuna gelince bir ustteki uyeye yazdigim yorum sizin icinde gecerli tesekkurkerEsinin konu sahibinin kolunu sıkması siddete basvurmaya baslamasi olurken, konu sahibinin esine küfür edip tokatlamasi fiziksel siddete girmiyor galiba, guzelmiş... Boyle ayricaliklar her eve lazim
Tesekkurlerayrıcalık olduğunu kim söyledi
siz konu sahibinin eski konularını bilmiyorsunuz
diğer konusu da beterdi
ayrıca ilk adam şiddete başvurmuş ilk adam küfretmiş üstelik gayet normal bir soruya
bazen o ilk kol sıkma kolun çatlamasıyla sonuçlanıyor
size göre kol sıkma vs. kabul edilebilir tekme atma mı kabul edilmez
illa şiddet olması için gözün çıkması ayağın kırılması falan mı gerekiyor size
tam tersini düşün konu sahibi işten eve gelirken kocasına bunu kullanmam bu ilacı deyip s... git falan deseydi siz konu sahibine ayrıcalıklı davranacak mıydınız
Kendimi savundum ben. Gidip durup dururken tokat atmadim. Size siddete basvuran bir insana o an kendinizi savunmak icin ne yaparsiniz cok merak ettim doğrusu. Herhalde oteki yanaginizi cevirirsibiz.Açıkçası şu yazdığınızdan bişey anlamadım, yada siz olayı tam olarak anlamamışsınız. tam tersi diyorsunuzda zaten bizzat konu sahibi şu saydıklarınızı söyleyen kişi. *falan deseydi* şeklinde varsaydığınız şeyleri zaten söyleyen konu sahibi.
Evet diğer konularını bilmiyorum. Ben sadece hiçbir koşul altında şiddetin kabul edilemeyeceğini söylüyorum.
Tesekkur ederim aciklamaniz icin...ilk başta söyleyen kocası ama
yani gayet normal bir soruya küfürle karşılık veren ilk kol sıkan konu sahibinin kendisi olsaydı ne derdiniz
kocasının böyle normal bir sorusuna şu tepkiyi verseydi ne olurdu diyorum
neyse
Haklisiniz. Beni artik bitirdiler saglikli dusunecek halim kalmadiEsiniz evli oldugunun farkina varmamis,sinir oluyorum ana kuzusu erkeklere ,lohusalik duygu dunyasinin alt ust oldugu bir donem. Sizin de ona uyup cirkinlesmenizin sebebide esiniz. Iyice sinirlerinizi bozmus Kendinizi boyle savunuyorsunuz. Birakin ne hali varsa gorse Boyle saygisiz insanlardan hayit gelmez
EvetBoyle gidersiniz siz bise degismez.
Esimin tuttugu nobet sadece oturmak ve uc saat uyku hakki var.Bu konuya istinaden yorum yapıyorum.Eş nöbetten uykusuz yorgun bir şekilde gelmiş evet siz de dinlenemiyorsunuz haliyle ama erkekler hem aç hem işten geldi mi hemen yemek yiyip uyumak dinlenmek istiyorlar.
Çünkü eşimden biliyorum gece nöbetten çıkıp sabah eve geldiğinde kahvaltı hazırlardım,uyku sersemi ne istediysem yanlış alır gelirdi ben de yanlış almışsın diyince bir kıyamet kopardı ama ben yorgunluğuna verip alttan alırdım.Kahvaltı yapıp gönlümü alırdı.Ondan sonra Hiçbirşey istememeye başladım basit şeyler dışında.
Bebeğinizin huzursuZ bir ortamda büyümesi,sizin veya eşinizin haklı çıkmasından çok daha önemli.Siz veya eşinizin geçinmeye niyeti olmadıgı sürece bu tarz kavgalar haliyle bununla sınırlı kalmayacak ya da karşılıklı alttan alarak evliliğinizi yoluna koyacaksınız.
Evet cok tesekkurlerAyrica konu sahibinin tokat atmasi, kufuru tamamen kendini savunmaya calismasindan kaynakli,refleks olarak size biri vurdugunda sizde vurursunuz. Valla kadinlar siddete karsi kendini savunucak yanlis birsey gormedim.
Haklisiniz. Yalniz ben kocasini savunan tek kelime dahi etmedim. Sadece konu sahibininde buyuk yanlis icersinde oldugunu soylemeye calistim. Adama kufur edip tokatlamis, otesimi var? Bakin burada bizbizeyiz hic olayi ortmeye gerek yok, eger erkek tarafi esine kufur edip tokatlasaydi biz kesinlikle istisnasiz olarak aranizda gecmiste ne olmussa yada o an ne sartlar altinda olursaniz olun esin asla siddete ve kufre basvuramaz siddetin bahanesi olamaz seklinde cevap verecektik. Ama bunu yapan konu sahibi olunca bu kisimda hic bahsedilmiyor???
Ben hic zannetmiyorum. Esimle terapiste gitmeden ailesine sinir koymadan duzelecegimizi hic dusunmuyorumCanim bebegim ilk dogdugunda hatta 1 yila kadar biz de bunlarin cogunu yasadik o kadar benziyor ki yasadiklarimiz. Biz aştik ben de esim de sinirliyiz ama benim damarima basilmazsa sorun cikarmam esimse havadan nem kapip sorun cikaran bir tipti ikimiz de sorunlarimizi fark edip duzelmeye calistik ha su an dort dortluk muyuz degiliz muhakkak ama nadir tartisiyoruz esim daha sakin davranabiliyor hatta bazen ben tek basima tartisiyorum ki bunlar bizim icin mucizeydi. Siz de karsilikli kotu seyler yasatmissiniz birbirinize ama naçizane fikrim bebek buyudukce duzelecegi kanaatindeyim
Vaktiniz varsa onceki konularimi okuyabilir misiniz? Okuyamam derseniz size ozel olarak mj atacagim yasananlariHani derler ya kavga da bile söylenmez bu laf diye tam da öyle olmuş karşınızdaki sizin eşiniz bence onun hata yapma sebebi de sizin daha öncelerinde yaptığınız saygızızlıklardan olmuş eğer ki çok çok asi terbiyesiz biri olsaydı o tokatı yiyip çıkıp gitmezdi bence adamı çenenizle bıktırmışsınız gibime geldi Kusura bakmayın içini bilemeyiz tabii ama görünen öyle.
Haklısınız bende boyle dusunuyorumBu ilk mi bilmiyorum ama son olmayacak.. bidaki büyük kavgada o söyleyecek aynısını sen daha ağır konuşcaksın.. saygı bttiyse birdaha o evlilik toparlanmıyor malesef
Terapist kabul etmiyor. Boşanmak istiyormus hay hay kendi bilirEşinizin ve sizin geçinmeye gönlünüz var mi? Oturun konuşun. Tam olarak ne yapmak istediğinize karar verin. Esiniz bosanalim bitsin dese bile bence Bebeğinizin hatrina bir aile terapistine gidin. Olmuyorsa sonrasına bakarsiniz. Küfürlü ve saygının olmadığı bir ortamda bebek büyütmek ne kadar zorsa babanın evde olmadığı tek başına bir bebek büyütmek de kolay değil. Öfke kontrolünü sağlamaya çalışın hemen yilmayin sabredin ve evliliginiz ve en önemlisi bebeginiz için mücadele edin
Evet tesekkur ederim.Seninki etkiye tepki. Biraz asiri kacmissin ama. Dozu asmissin. Esinin ki neyin siniri anlamadim. Yanlis ilac almis olabilir. Dislerini sIkmasI icinde biriken birseyler oldugunu gosteriyor ve ya baska biri oldugunda da ese tahammulsuzluk gisteriyorlar.
Tesekkur ederimYine kadının haksız çıktığı bir konuya hoşgeldik:)))) ya sizler kaç erkeği baz alıp erkekler şöyledir böyledir diye genelleme yapıyorsunuz?Yoksa sadecw kendi eşlerinizden yola çıkarak mı bu genellemeler? O zaman sormak istiyorum nasıl adamlarla evleniyorsunuz? Konu Sahibi her şeyi başlatan eşin sen ona uymuşsun hee uymasan iyiymiş ama bilememişsin işte nöbetten gelen erkeğe canım bu yanlış değiştir bunu denmez
.çok ayıp etmişsin yapma bi daha
Cok haklisiniz o erkektir yapar zihniyetinden nefret gelsi. Esimin aileside bu zihniyette. Valla o da bende bosanmak istiyoruz birakin tatiliŞu erkekler şöyle ister, erkekler şöyledir, şöyle yapmalı kafaları bi bitsin artık. Onlar da bizler gibi İNSAN, birer canlı. insanlar evet bazen tahammülsüzlük yaşayabiliyorlar ama bir türe özgü değil bu. Sırf toplumda bu kafada insanlar olduğu için kadın cinayetleri işleniyor, kadınlar hor görülüyor, psikolojik baskı görüyorlar. Şu kafadan sıyrılın artık, gördüğüm bir kaç yorum üzerine yazdım sinirlerim bozuldu.
Onun dışında bence bir tatile falan çıkın, evden uzak bir ortamda konuşun sorunlarınızı çözmeye çalışın.
İnanin her gun firsat yaratip dusumu alirim oyle pijama degilde tayt ve guzel bir tisort giyerim dislerimi fircalarim krenlerimi surerim ojemi de ayni sekilde . Saclarim hep olmasada arada fonlerim. Esim icin degil kendim icin yaparim bunlariZor bişey ama çocukla kadınlığınızı ayırmayın konuyu tamamen okumadım ama çevremde çok göüyorum kadın anne olunca evde aynı pijamayla geçen bir hafta yağlı saçlar ve sadece bebek için yaşıyo kendinize saygınızı kaybetmeyin ki o size saygısını kaybetmesin bunu onun için değil kendiniz için yapın uzaktan belki davulun sesi diyceksiniz çocuk sahibi falan değilim ama çovuğunuz için yaşamayın uçaktaki solunum maskesi gibi önce kendinize sora bebeğinize siz dağılırsanız çocuğunuz da dağılır... (mesajları okumadım ama ilk mesajdan bu izlenimi aldım yanlış tespitse kusuruma bakmayın)
Evet bende ic kufur eden bir insan degilim zaten cok utaniyorumYa bide herkes küfreder küfür ve şiddet sırasıyla normal kelimelerle savunmanın yetersiz geliceği hissine kapıldığın sinir anında ortaya çıkar eşiniz sizin hiç küfretmiyomu? Bu şahsa yönelik küfür değil tepkisel bi küfür siz anasına küfretmediniz
Evet birikim..İkiniz de birbirinize karşı öfke dolusunuz gibi.
Birikim olabilir mı?
Belli ki birşeyler birikmiş ve konuşamayacak hale gelmişsiniz.
Boşanma lafı sık sık gecer mi kavgalardaBu arada hanimlar mj atmis
İster anlasmali ister cekismeli bu isin bir an once bitnesini istiyorum ben
İster o evde kal ister cek git ne istiyorsan
Yeterki bitsin
Cocugun ne olacagina hakim karar verir
O karardan sonra da onun icin bu dunyada iyi olan neye ihtiyaci varsa yapılır diye
Cevap vermedim zaten uyuyordum yarim saat sonra kapi caldi. Geldi yatak odasina gitti yatti.
Esimden yana evetBoşanma lafı sık sık gecer mi kavgalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?