İyice Çirkinleştik

Eşinde bilmediğin bir moral bozukluğu olabilir mi?
Bana attığın eski özel mesajdan hatırladığım kadarıyla soruyorum bunu.
Sana karşı bu kadar tahammülsüz oluşunu içten içe başka bir sıkıntısı var diye yorumladım ben..

Adam sizi düşünmüş onu almis o an nazikçe hesap sormak gibi bi uslupla degilde biraz daha sakn doyebilirsiniz belkide ses tonunuz beyefendiyi etkilemis onun yaptigida yanlis yani

Ben konu sahibini hsklı buldum. Kadın güzellikle canım diye alttan aldığı halde 3 kere terslemiş, ilk küfrü o etmiş, ilk şiddet ondan gelmiş... yeterince susmuş kadın zaten. Napalım kocamıza bu değil de bunu al da mı diyemeyeceğiz. Bunu istemiyorum canım diyene tamam hayatım yarın istediğini alırız denir. Hiç alttan alma bence.

Ben başka bir açidan bakiyorum bu yazdiginiza ShellShock Anne babamin iliskisi, babamin bana karsi davranislari, bende bu yaşima kadar silinmeyecek ve derinleşmeye devam eden izler birakti. Şuan ister istemez eşimle aramdaki iliskiyi zedeliyor. Normalde bu siteye uyelik sebebim gebe kalamamaya dair uzuntum.. Ozel hayatimda kimse icimdeki bu savasi bilmiyor, ilk kez bu konudan, burada bahsederken kendimle de yuzlesmeye calisiyorum. Sizin esinizle iliskiniz bir sarmal gibi, yillar sonra evlenip anne baba olan cocuklarinizin, eşleriyle iliskisine temel oluyor. Siz sadece esinizle tartistiginizi saniyorsunuz fakat 2-3 yasindan buyuk, buyuyunce unutur nasilsa deyip umursamadiginiz cocuklarda izler kaliyor. Önce cocuklarinizin psikolojisine miras kaliyor. Sosyal hayatta cekingen oluyor, ozguven olmuyor, eşine anne babasi dahil kimseye guvenmiyor, saglam arkadas edinemiyor. Sonra kurdugu aile sagliksiz oluyor ve eşlerine, evliliklerine miras kaliyor, sonra torunlarinizda nasipleniyor ve bu durum nesiller boyu kisir döngü icinde devam ediyor. Kendinizden sonraki kaç nesile sebep oluyorsunuz.. Ve evet herkes gibi bende evlat sahibi olmak istiyorum, ve evet sagliksiz yuvama cocuk istiyorum. Ve belki de sagliksiz bir ortamda evlat yetistirmek istemedigimden, boyle dua ettikce cocugumda olmuyor.. Ve evet eşimle iliskimde şiddete başvuran ben oluyorum. Ve bundan kurtulamiyorum.. Umarim cocuklarima yara olmam.. babam bana yara oldu çunku..

Ya ben sizin eski konularınizdan hatırlıyorum.acikcasi siz aslında bu evliliği gayet güzel sürdürebilirsiniz ama aileler sizi çok geriyor.esinizde arada kalmış gibi.ofkesini sizden çıkarıyor.is esinizde bitecek ama eşiniz dengeyi sağlayamıyor.bence bir süre ailenizin yanına gidin.nefes alıp birbirinizi ozlemeye ihtiyacınız var.aile terapisti dicem ama eşiniz yanaşmıyor.

benimde iki tane çocuğum var biri 3.5 biri 1 yaşında bizimde aramızda kopukluk var eşimle yorgunluk ve stresin getirdiği şeyler ne yazikki

Önceki bir iki konunuzu da okudum. Bence eşinizin öfke terapisine ihtiyacı var gibi. Ergen gibi davranıyor resmen. Annenize de niye öyle nefret dolu bilemedim. Yani aslında biraz olgunlaşabilirseniz oturabilir ilişki.

eski konularını okudum, kocamı öküz sanardım halime şükrettim. neden katlanıyorsun, sevgin pek karşılıklı değil gibi..

İnsanlar asla ve asla yorgunken, birde açken tartışmamalı.

her konunuz bir diğerinden daha kötü oluyor
sizin kocanızdan cacığa salatalık olmaz
işin kötüsü fiziksel şiddete başvurmaya başlamış o el kalktı mı bir daha inmez

+10000

Sadece eşinizde suç yok sizde de var yani.madem tartışıyorsunuz hala.çocuğu niye kucağınızda tutuyorsunuz bari odasına yatırın sizde bağırıp küfretmişsiniz kaldı ki eczane nereden bilsin o çayın size iyi gelmediğini de niye vermişler diyorsunuz eşiniz ne bilsin. zaten adam nöbetten gelmiş uykusuz ikinizde birbirinizden beter saygısızsınız bence cidden ayrılın

Simdi konuya ve yorumlara bakiyorumda yani cifte standartinda bu kadari olmaz, masallah hanimefendinin esine KÜFÜR edip TOKAT atmasina karsi yorum yapan kk uyelerinin yuzde doksani ölü taklidi yapiyor.
Elbette konu sahibi hakli olabilir, diger herseyde esi suclu olabilir, fakat hani burada hergun soyledigimiz gibi siddetin asla bahanesi olamazdi???
Yok efendim sinir aniymista kufur agzindan kacmis, esi kolunu sıkınca istemeden esini tokatlamis falan filan...
Bunu yapan erkek tarafi olsaydi coktan linc edilip topraga verilmisti bile...
Objektiflik takdire şayan !

her konunuz bir diğerinden daha kötü oluyor
sizin kocanızdan cacığa salatalık olmaz
işin kötüsü fiziksel şiddete başvurmaya başlamış o el kalktı mı bir daha inmez
Esinin konu sahibinin kolunu sıkması siddete basvurmaya baslamasi olurken, konu sahibinin esine küfür edip tokatlamasi fiziksel siddete girmiyor galiba, guzelmiş... Boyle ayricaliklar her eve lazim

Esinin konu sahibinin kolunu sıkması siddete basvurmaya baslamasi olurken, konu sahibinin esine küfür edip tokatlamasi fiziksel siddete girmiyor galiba, guzelmiş... Boyle ayricaliklar her eve lazim
ayrıcalık olduğunu kim söyledi
siz konu sahibinin eski konularını bilmiyorsunuz
diğer konusu da beterdi

ayrıca ilk adam şiddete başvurmuş ilk adam küfretmiş üstelik gayet normal bir soruya
bazen o ilk kol sıkma kolun çatlamasıyla sonuçlanıyor
size göre kol sıkma vs. kabul edilebilir tekme atma mı kabul edilmez
illa şiddet olması için gözün çıkması ayağın kırılması falan mı gerekiyor size

tam tersini düşün konu sahibi işten eve gelirken kocasına bunu kullanmam bu ilacı deyip s... git falan deseydi siz konu sahibine ayrıcalıklı davranacak mıydınız

tam tersini düşün konu sahibi işten eve gelirken kocasına bunu kullanmam bu ilacı deyip s... git falan deseydi siz konu sahibine ayrıcalıklı davranacak mıydınız
Açıkçası şu yazdığınızdan bişey anlamadım, yada siz olayı tam olarak anlamamışsınız. tam tersi diyorsunuzda zaten bizzat konu sahibi şu saydıklarınızı söyleyen kişi. *falan deseydi* şeklinde varsaydığınız şeyleri zaten söyleyen konu sahibi.
Evet diğer konularını bilmiyorum. Ben sadece hiçbir koşul altında şiddetin kabul edilemeyeceğini söylüyorum.

ilk başta söyleyen kocası ama
yani gayet normal bir soruya küfürle karşılık veren ilk kol sıkan konu sahibinin kendisi olsaydı ne derdiniz
kocasının böyle normal bir sorusuna şu tepkiyi verseydi ne olurdu diyorum
neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…