- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi ShellShock
-
Peki sizce gerçekten boşanmak istiyor mu?yoksa sadece üzmek için mi söylüyor? blöf mu yapıyor?Esimden yana evet
Tepkisizliğine çıldırıyodur şimdi mesajına dönmedin yaBu arada hanimlar mj atmis
İster anlasmali ister cekismeli bu isin bir an once bitnesini istiyorum ben
İster o evde kal ister cek git ne istiyorsan
Yeterki bitsin
Cocugun ne olacagina hakim karar verir
O karardan sonra da onun icin bu dunyada iyi olan neye ihtiyaci varsa yapılır diye
Cevap vermedim zaten uyuyordum yarim saat sonra kapi caldi. Geldi yatak odasina gitti yatti.
Tamamen blöf bence seni kudurtup kavga etmeye çalışıyoPeki sizce gerçekten boşanmak istiyor mu?yoksa sadece üzmek için mi söylüyor? blöf mu yapıyor?
Konu sahibi değilim ben ama sizinle hemfikirim :)Tamamen blöf bence seni kudurtup kavga etmeye çalışıyo
Esim terapist istemiyor bencede bosanmak en iyisiBaşka çözümlere yanaşılmıyorsa terapist vs. ya da gidilip çare olmadıysa baya yüz göz olunmuş artık o çocuk için de boşanmanız daha hayırlı geliyor bana buradan. Önceki konularınızı da biliyorum ama şuan bebeğin yanında bunların olmasına daha çok üzüldüm.
Olabilir esimden beklerim ama umarim blof degildir cunku gucum kalmadiTamamen blöf bence seni kudurtup kavga etmeye çalışıyo
Bana blof gibi gelsede bir umut insallah ciddidir diyorum. En azindan ben elimden geleni yaptim derimPeki sizce gerçekten boşanmak istiyor mu?yoksa sadece üzmek için mi söylüyor? blöf mu yapıyor?
Haklisiniz bende aynisini cogu kez yapiyorun esime ve dediginiz gibi tıpış tıpış geliyor konusmaya valla bosanmakta kararlıysa da benle muhattap olmasin avukati gelsinTepkisizliğine çıldırıyodur şimdi mesajına dönmedin yasen nasıl istersen desen de hiç bulaşmasan yarın ignore et yaşasın dursun evde ben benimkinin ğzerine çok gidiyorum bazen benle ilgilen şöyle böyle falan bu hep uzak sora ignore ediyorum eve geliyo kuru bi hoşgeldin ha yine işlerini görüyorum onun kahvaltısı ütüsü yemeği hatta daha da özenli ve hiç beklentiye girmiyorum o zaman o geliyo paşa paşa... bırak sen nasıl istersen de sus o gelicek bu konuyu çözmeden bırakmaya tahammül edemeyip
Peki siz ne istiyorsunuz? kriteriniz şu olsun;hangi seçenekte ben mutlu olurum.evliligi sürdürerek mi,ayrılarak mı?keşke biraz uzaklasabilseniz ama mümkün değil dediniz sanırım.Bana blof gibi gelsede bir umut insallah ciddidir diyorum. En azindan ben elimden geleni yaptim derim
Boşanmak istiyosa boşanın gitsin bu noktada kal demek zaten saçma ama boşanmak için duygusal durumu göz önünde bulundurarak mantıkla hareket etmek lazım o da zor bi krarHaklisiniz bende aynisini cogu kez yapiyorun esime ve dediginiz gibi tıpış tıpış geliyor konusmaya valla bosanmakta kararlıysa da benle muhattap olmasin avukati gelsin
Haklidiniz olayin soguyup daha objektif dusunecegim zaman Karar vermeliyimBebeğin ilk dönemlernde evliliği oturtmak en zoru gözlemlerme göre boşanmak için birbirinize hayatı zindan etmeniz aldatmanız veya fiziksel şiddet lazım tamam şiddetten bahsetmişsiniz ama dışardan boşan demekte kolay o da bi realite çocuk için evli kalonmaz çocuğu da bozar mutsuz aile ortamı ama belki pes etmek için fazla duygusal noktadasınız daha
Evet keske uzaklasabilsemPeki siz ne istiyorsunuz? kriteriniz şu olsun;hangi seçenekte ben mutlu olurum.evliligi sürdürerek mi,ayrılarak mı?keşke biraz uzaklasabilseniz ama mümkün değil dediniz sanırım.
Biraz kafami dinlemek istiyorum umarim evden giderdeBoşanmak istiyosa boşanın gitsin bu noktada kal demek zaten saçma ama boşanmak için duygusal durumu göz önünde bulundurarak mantıkla hareket etmek lazım o da zor bi krar
Bu kadar abuk bir kavga konusu ilk kez duyuyorum cidden saçma sapan bir hap için cevap verip konuyu uzatmasaydınız keşke.(artı hap çay vs sütünüzü artırmaz bu da aklınızda bulunsun)Esimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Hic uzulme bence o sana saygisizsa senden normal bi tavır beklemesin ztn kaçcak yer arıyomus aramayin pisman olur belkiEsimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Gecmise dayali bir tahammulsuzluk diyelim bu kavgada sembol olduBu kadar abuk bir kavga konusu ilk kez duyuyorum cidden saçma sapan bir hap için cevap verip konuyu uzatmasaydınız keşke.(artı hap çay vs sütünüzü artırmaz bu da aklınızda bulunsun)
Eve geldi zaten ne yuzle geliyor anlamiyorum mj atmis bosanmak istiyormus cevap vermedim gitsin acsin davayi daha ne benimle muhattap oluyorsaHic uzulme bence o sana saygisizsa senden normal bi tavır beklemesin ztn kaçcak yer arıyomus aramayin pisman olur belki
Evet ayri kalmamiz sart. Ben bir yere gidemiyorum da o da gitmiyor anlamadim yani hem bosanma mji atip hem eve gelmekte ayri bir ironiBu olaya bakılınca gayet sudan bir sebep gibi geliyor ama eski konularınızı az çok hatırlayan biri olarak,bebekten bağımsız olarak sizin zaten birbirinize tahammülünüzün kalmadığını düşünüyorum. Bebek sadece hızlandırmış durumu,çünkü ekstra yorgunsunuz,tahammülünüz bitti.
Bence biraz ayrı kalın,kendinizi dinleyin. Ona göre karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?