İyice Çirkinleştik

Tepkisizliğine çıldırıyodur şimdi mesajına dönmedin ya sen nasıl istersen desen de hiç bulaşmasan yarın ignore et yaşasın dursun evde ben benimkinin ğzerine çok gidiyorum bazen benle ilgilen şöyle böyle falan bu hep uzak sora ignore ediyorum eve geliyo kuru bi hoşgeldin ha yine işlerini görüyorum onun kahvaltısı ütüsü yemeği hatta daha da özenli ve hiç beklentiye girmiyorum o zaman o geliyo paşa paşa... bırak sen nasıl istersen de sus o gelicek bu konuyu çözmeden bırakmaya tahammül edemeyip

Esim terapist istemiyor bencede bosanmak en iyisi

Bebeğin ilk dönemlernde evliliği oturtmak en zoru gözlemlerme göre boşanmak için birbirinize hayatı zindan etmeniz aldatmanız veya fiziksel şiddet lazım tamam şiddetten bahsetmişsiniz ama dışardan boşan demekte kolay o da bi realite çocuk için evli kalonmaz çocuğu da bozar mutsuz aile ortamı ama belki pes etmek için fazla duygusal noktadasınız daha

Haklisiniz bende aynisini cogu kez yapiyorun esime ve dediginiz gibi tıpış tıpış geliyor konusmaya valla bosanmakta kararlıysa da benle muhattap olmasin avukati gelsin

Bana blof gibi gelsede bir umut insallah ciddidir diyorum. En azindan ben elimden geleni yaptim derim
Peki siz ne istiyorsunuz? kriteriniz şu olsun;hangi seçenekte ben mutlu olurum.evliligi sürdürerek mi,ayrılarak mı?keşke biraz uzaklasabilseniz ama mümkün değil dediniz sanırım.

Haklisiniz bende aynisini cogu kez yapiyorun esime ve dediginiz gibi tıpış tıpış geliyor konusmaya valla bosanmakta kararlıysa da benle muhattap olmasin avukati gelsin
Boşanmak istiyosa boşanın gitsin bu noktada kal demek zaten saçma ama boşanmak için duygusal durumu göz önünde bulundurarak mantıkla hareket etmek lazım o da zor bi krar

Haklidiniz olayin soguyup daha objektif dusunecegim zaman Karar vermeliyim

Bu kadar abuk bir kavga konusu ilk kez duyuyorum cidden saçma sapan bir hap için cevap verip konuyu uzatmasaydınız keşke.(artı hap çay vs sütünüzü artırmaz bu da aklınızda bulunsun)

Hic uzulme bence o sana saygisizsa senden normal bi tavır beklemesin ztn kaçcak yer arıyomus aramayin pisman olur belki

Bu kadar abuk bir kavga konusu ilk kez duyuyorum cidden saçma sapan bir hap için cevap verip konuyu uzatmasaydınız keşke.(artı hap çay vs sütünüzü artırmaz bu da aklınızda bulunsun)
Gecmise dayali bir tahammulsuzluk diyelim bu kavgada sembol oldu

Hic uzulme bence o sana saygisizsa senden normal bi tavır beklemesin ztn kaçcak yer arıyomus aramayin pisman olur belki
Eve geldi zaten ne yuzle geliyor anlamiyorum mj atmis bosanmak istiyormus cevap vermedim gitsin acsin davayi daha ne benimle muhattap oluyorsa

Bu olaya bakılınca gayet sudan bir sebep gibi geliyor ama eski konularınızı az çok hatırlayan biri olarak,bebekten bağımsız olarak sizin zaten birbirinize tahammülünüzün kalmadığını düşünüyorum. Bebek sadece hızlandırmış durumu,çünkü ekstra yorgunsunuz,tahammülünüz bitti.
Bence biraz ayrı kalın,kendinizi dinleyin. Ona göre karar verin.

Evet ayri kalmamiz sart. Ben bir yere gidemiyorum da o da gitmiyor anlamadim yani hem bosanma mji atip hem eve gelmekte ayri bir ironi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…