İyice Çirkinleştik

Biz kadınlar bazen asiri bogucu olabiliyoruz bunu da farkedemiyoruz.

Esinle belli ki araniza sogukluk girmis ama boyle sebeplerden bosanirsaniz ikiniz de cok acisini cekersiniz. Ortada bosanacak bir sey yok.

Tavsiyem hep kendinizi hakli bulmayin. Sizin kadar o da bunalmis belli ki. Seks yapmiyorsaniz seks yapin 6 ayin sonunda hala duzelmediyse o zaman bosanmayi dusunursunuz.

Bi de ben sizin yerinizde olsam bu yanlis olmamis dedikten sonra bir kere konusmaya devam etmezdim. Baska eczaneye de bakar misin yarin bu benim isime yaramiyor deyip bitirirdim.

Bosanmayi istiyorum ama inanin o gucu neden bilmiyorun kendimde bulamiyorum. Acaba bir tur bagimlilik mi bu hastalik mi çözemiyorum kafamı toparlayip saglikli dusunemiyorum. Cocuk korunmamiza ragmen oldu defalarca kez evliligimiz oturmadsn yapmayalim dedik ama oldu. Cocuguma sunacağım seylerin bu cirkinlikte olmasi beni daha caresiz hissettiriyor yuregim sıkışıyor.

Artik bu gucu gercekten kendimdr bulamıyorum icimde onlara karsi nefret var ve bu politik olmami engelliyor. Bana her defasında farkli yerden darbe vuruyorlar buna esimdr dahil. Bugune kadar evliligimi cok sahiplendim ama kiymet bilen olmadi sadece yiprandigimla kaldim

Normal zamanda evet konusmayi bitirirdim ama yorgunluk ve uykusuzlugun verdigi gerginlikten olsa gerek sinirimiatmak istedim sanirm

Normal zamanda evet konusmayi bitirirdim ama yorgunluk ve uykusuzlugun verdigi gerginlikten olsa gerek sinirimiatmak istedim sanirm
Karsi taraf sizin stres topunuz degil ama boyle evlilik cok zor. İkinize de cocugunuza da yazık. Ne olur biraz da kendinizi elestirin hep karsi tarafi suçlu bulursaniz zaten hicbir sey duzelemez.

Süt olmasi icin de lutfen bol bol su ve süt icin taze meyve yeyin. Gunde 15 bardagin altina dusmemeye calisin su da. Siyah cay nane süt keser o da aklinizda bulunsun

Sakinlesince konusmanizi tavsiye ediyorum. Bu olayin benzerini yasadim ve benimde bebegim var .bebekten sonra biraz ruhsal duygusal yönden uzaklik yasadigimiz bir donemde birbirimizi cok kirmaya basladik ve boyle bi diyalog yasadik. Is stresi varsa erkekler cok.etkileniyor.bizdr dogum sonrasi degisik duygularla bogusuyoruz. bi basbasa konusmaya sikntilari cozmeye bir karar vermeye cagirin ve cozun.... sorunlar yalnizca konuşarak.cozuluyor cunku. Ve birbirinize olan sevginizi sorgulayin. Duzelir uzmeyin kendinizi.hic olmadi terapiste gdin

Bu arada sknti sut kesilmesine cok yol aciyor. O donemde cok uzuldugum icin sutum yavas yavas kesildi.su an 6 aylik bebegimi emzirmiyorum desem yeridir.ferah olun karsinizdakinin size verdigi negatif enerjiyi kendi ruhunuza sokkmayin.

canım hepimizin başında bu sorunlar var bende lohusayken yaşadıklarım yuuznden yıllarca dogurmadım şimdide istiyoruz olmuyor 2,5 yılı geçti , çok şükür ki bir kızım var ama o kadın yuzunden doguramadım diye yüreğimde fil oturuyor ,
biraz daha politik davranmaya çalış onlar sana oynuyorsa sende oynamayı ögren ,

Eşime şimdiye kadar şunu al deyip de tarif ettiği şeyi aldığını görmedim. internetten resmini alıp atiyorum ve hep diyorum ki bu yoksa başka birşey alma sakın. Erkek kafası olabilecek en kolayından çözüm bulmaya çalışıyorlar. Eşiniz geceden sınırlı gelmiş siz de üstüne gitmişsiniz olaylar büyümüş. Sadece sabit erkek kafasını anlamak gerekiyor bunların bir kullanma talimatı var uyarsak çok mutlu mesut yaşarız.

Canım sen bütün gece uyumamışsın, eşin çalışmış.. ikinizde sinirli yorgun, uykusuz.
Yeni bebek zaten karı kocayı sınar.
Düzgünce konus, zaman ver. Hoş değil ama gözünde büyütme olanları. Geçer inşallah.

Allah kolaylık versin. Eski konuları az cok hatırlıyorum sizin biraz kafa dinlemeniz gerek biri en azından sakin olmalı

Konu uzun hepsini okuyamadım ama neden böyle birbirinize nefret doldunuz tamam hamileyken insanlıktan nefret ediyoruz ama eşle karşılıklı bu kadar nefret tuhaf geldi bence oturun konuşun.

Diger konularini da okudum. Benim buradan icim karardi valla isiniz zor. Oyle bir kaos ortami anlatmissin ki. Sen de iyi degilsin, esin de degil. Bebek her evliligi boyle etkilemiyor belki de siz dusunmuyorken olmasi sizi hazirliksiz yakaladi. Ama iki taraf da problem cozecek gibi durmuyor...

Evet daha 2.5 aylik cocuk suratima bakip agladigimi gorunce dudak büzüyor. Bu beni daha cok kahrediyor ona bunu yapmaya ne hakkim var

Bebek kucaginizda adami pataklamaya hakkiniz yok evet.
Karsilikli gerilmissiniz,adam tokati da yemis.
Esinizin yuzunu yikamiyorum ama haksizsiniz hemde cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…