- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi ShellShock
-
Çok üzüldüm yaaa hakknzda hayırlısı olsunEvet daha 2.5 aylik cocuk suratima bakip agladigimi gorunce dudak büzüyor. Bu beni daha cok kahrediyor ona bunu yapmaya ne hakkim var
Bosanmayi istiyorum ama inanin o gucu neden bilmiyorun kendimde bulamiyorum. Acaba bir tur bagimlilik mi bu hastalik mi çözemiyorum kafamı toparlayip saglikli dusunemiyorum. Cocuk korunmamiza ragmen oldu defalarca kez evliligimiz oturmadsn yapmayalim dedik ama oldu. Cocuguma sunacağım seylerin bu cirkinlikte olmasi beni daha caresiz hissettiriyor yuregim sıkışıyor.ben boşanacağını düşünmüyorum Shell.. eski konularını okudum beyaz eşya paylaşımına kadar yapıp sonrasında bir de bebek yapmışsın bu adamdan.. o günden bu güne değişen şey ne ki? daha mı tahammülsüzsün? sanmıyorum.. sadece çocuktan ve yorgunluktan kaynaklı extra bir dayanıksızlık var.. boşanmayacağına adım gibi emin olduğum için yapacağın tek şey fevkalade alttan almak olacak.. adam sana çay getirdiyse teşekkür edip, ertesi günü kendin eczaneden değiştireceksin.. elinden geldiğince ters cevap vermeyeceksin, alttan alacaksın.. aksi halde şiddetin boyut değiştirmesi an meselesi..
Artik bu gucu gercekten kendimdr bulamıyorum icimde onlara karsi nefret var ve bu politik olmami engelliyor. Bana her defasında farkli yerden darbe vuruyorlar buna esimdr dahil. Bugune kadar evliligimi cok sahiplendim ama kiymet bilen olmadi sadece yiprandigimla kaldimSakin olmalısınız. Öyle hemen boşanmayı düşünürseniz işiniz zor.
Evlilikte bazen böyle rüzgarlar esebilir.Böyle durumlarda biriniz ateşse biriniz şu olacak.İki tarafta alevlenirse olmaz.Sizin bir evladınız var Sizde eşinizden hem uykusuz hem yorgunmuşsunuz olmasa iyi olurmuş ama olmuş artık.
Şimdi sakin kalın o da pişman olmuştur.
Birde lütfen eşinizin ailesiyle aranızı düzeltin.Mesafeniz olsun ama saygı çerçevesinde.
Size çok karistıklarinda yüz göz olmayın he deyin geçin.. yine bildiğinizi yapın illa her söylediklerine,her yaptıklarına muhalif olmak zorunda değilsiniz. Biraz politik olun
Hiçbirsey evliliginizdwn, huzurunuzdan kıymetli degil.Evliliginizı, evinizi sahiplenin...
Normal zamanda evet konusmayi bitirirdim ama yorgunluk ve uykusuzlugun verdigi gerginlikten olsa gerek sinirimiatmak istedim sanirmBiz kadınlar bazen asiri bogucu olabiliyoruz bunu da farkedemiyoruz.
Esinle belli ki araniza sogukluk girmis ama boyle sebeplerden bosanirsaniz ikiniz de cok acisini cekersiniz. Ortada bosanacak bir sey yok.
Tavsiyem hep kendinizi hakli bulmayin. Sizin kadar o da bunalmis belli ki. Seks yapmiyorsaniz seks yapin 6 ayin sonunda hala duzelmediyse o zaman bosanmayi dusunursunuz.
Bi de ben sizin yerinizde olsam bu yanlis olmamis dedikten sonra bir kere konusmaya devam etmezdim. Baska eczaneye de bakar misin yarin bu benim isime yaramiyor deyip bitirirdim.
Karsi taraf sizin stres topunuz degil ama boyle evlilik cok zor. İkinize de cocugunuza da yazık. Ne olur biraz da kendinizi elestirin hep karsi tarafi suçlu bulursaniz zaten hicbir sey duzelemez.Normal zamanda evet konusmayi bitirirdim ama yorgunluk ve uykusuzlugun verdigi gerginlikten olsa gerek sinirimiatmak istedim sanirm
Normal zamanda evet konusmayi bitirirdim ama yorgunluk ve uykusuzlugun verdigi gerginlikten olsa gerek sinirimiatmak istedim sanirm
Evet daha 2.5 aylik cocuk suratima bakip agladigimi gorunce dudak büzüyor. Bu beni daha cok kahrediyor ona bunu yapmaya ne hakkim var
Belli bir sure ara ara annenize gitseniz ayrilmak amaciyla degil ama hem birbirinizi özlersiniz hem biraz nefes almis olursunuz. Sizde boyle bir imkaniniz var miEvet genelde agresif. Yok korunmamiza ragmen hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?