İyice Çirkinleştik

Cok denedim sakince konusup dertlesmeyi sonu hep onun tarafindan kavgayla sonuclandi

Daha once bu konuyu actim. Hakliymis beyefendi.
haklı olsa bile kovamaz.
o senin annen.

şimdi ciddi kararlar almaya ne cesaretin olur ne halin.

sen bebeğine ve kendine iyi bak.
günde 5-6 saat uyuduğun günler gelince daha sakin ve doğru bakacaksın olaylara.

o zaman ne gerekirse yaparsın.

kendini üzme, paralama.

Şu an sizin kendinizden önce gelebilecek tek bir önceliğiniz var, o da evladınız. En anlaşılmayanı da şudur ki, evladınız şu an sizin duygularınızla besliyor kendini. Yani yine öncelik haline gelmesi gereken kendiniz oldunuz. Maddi durumunuz yoksa, bazı devlet hastahanelerindeki psikiyatrlar da işinin ehli olabiliyor. Ya da internette bakacağınız iyi bir psikologa mesaj atarak yardım istemeniz, eğer mesajlara cevap veren biriyse sonuç bulacaktır, işini severek yapan bir psikolog bu işi kim için yaptığını asla unutmaz. Biyoenerjiyi araştırırsanız da, belki seanslara, uzmana gitmeden birkaç temel uygulama ile fayda görebilirsiniz. Burada size yardım etmekten mutlu olacak pek çok kişi var, ancak ihtiyaç duyarsanız mesaj atmaktan çekinmeyin, sizi hep açık gönüllülükle dinleyeceğime emin olabilirsiniz. Şifa dilekleriniz için de teşekkür ederim.

Cok basit nedenden tartisma cikmis ve buyumus. Ama ikinizinde artik sanki birbirinize tahamulu yok gibi. Bence kiziniz icin daha sakin olmaniz gerekiyor

Doğumdan sonra yaşadığınız kavgada kopmayan ipler bence şimdi kopmamalı
İki tarafta sakinleşsin sonra konuşun düzgünce belliki sinirli birisi siz onu bilerek hareket edin oda sinirlerine hakim olmaya çalışarak hareket etsin

Tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim

Çok kötü olmuş kufurlesmeler hiç olmamış saygi yok ilk basta. Sonunuz ayrılık gibi gorunsede sakın kafayla bi oturup konuşun. Birbirnze bağırmayla kufretmeyle hicbisey halledemzsiniz.

Sorun ne ? Sadece mesele süt arttırıcı ilaç olmamalı
Ailesinin ve kendisinin egolari. Hep kendilerini hakli gormeleri. İyilik adi altinda bana yaptiklari her hareketi mubah gorup sesimi cikartinca beni nankor ilan etmeleri. Esimle oturup sorunlari konusamadan olayi buyuk tartismaya cevirmesi. Ailesinin yatak odam hakkinda bile konusabilcek cesarette olmasi. Benim isteklerimin duduncelerimin hislerimin hic hir oneminin olmayisinenim aileme saygi duyulmamasi. Beni sindirmeleri. Hor görmeleri asagilamalari vs vs saysam bitmez

Çok kötü olmuş kufurlesmeler hiç olmamış saygi yok ilk basta. Sonunuz ayrılık gibi gorunsede sakın kafayla bi oturup konuşun. Birbirnze bağırmayla kufretmeyle hicbisey halledemzsiniz.
Cok doldum artik. Yiprandim bittim tukendim tahammulum sevgim askim saygim hic birsey kalmadi icimde alttan aldikca sindirildigimi hissettim. Hapsoldum bu evde. Ailesi ve kendi beni ablukaya aldi yavas yavas bitirdiler. Psikoloji falan kalmadı artik. Her anlamda yorgunum ciglik atmak istiyorum her seyi yakip yikmak defolup gitmek istiyorum sakin kalmak istemiyorum sakinlesmekten biktim usandim. Sakinligimi suskunlugumu kullandilar .

O zaman kendini daha fazla yıpratma bosan. Senin kadar çocuğunda etkileniyordur yazik

Artik alttan alacak mecalim kalmadi alttan aldikca kendisi de ailesidr tepeme cikti bunaldim
bak canım alttan al demek sus demek değil ama zamanında konuşmak gece nöbetten gelmiş adama a desen batar uyusun uykusunu alsın sen de sakinleş ama üstünü kapatma konuş hem de herşeyi ama zamanında sinirliyken konuşursan olacak kavga olur ama sakinken konuşursan anlar emin ol ve bence eşin seni seviyo sen de güzel yetiştirilmişsin belli olur ya güzelbi aile olur burdan sen şimdi sakin ol gelince bitşey deme o yumuşar zamanla al karşına konuş bende özür dilerim sarfettiğim cümle için ama sende böyle davranma de sarılın barışın ve lütfen olay ne olursa olsun sakinleşince konuş

Her daim idare etmekten biktim ben. Kiymet bilse amenna ama idare ettikce kendini hakli goruyor bu beni iyice delirtiyor

Neden çocuk yaptın peki bu kadar sorun varken

Is yerinde birseye sinirlenmis yada yorulmus faturasini da size odetmis.hic buyutulecek bi mesele degilken olay nerelere gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…