- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bunu defalarca denedim. Sakinlesince konusuyoruz hatalarimi kabul ediyorum ozur diliyorum onun hatalarinin sa beni ne kadar kirdigini ne hissettigimi acikca soyluyorum sonra orda kiyamet kopuyor cunku o sarayli ailesinden gelmis bir prens hazretleri oldugu için onun yaptigi hic birsry hata degil. Bir kavga kiyamette o zaman kopuyor. İletişim sifir. Artik kendimi ifade etmeyi birakali cok oldubak canım alttan al demek sus demek değil ama zamanında konuşmak gece nöbetten gelmiş adama a desen batar uyusun uykusunu alsın sen de sakinleş ama üstünü kapatma konuş hem de herşeyi ama zamanında sinirliyken konuşursan olacak kavga olur ama sakinken konuşursan anlar emin ol ve bence eşin seni seviyo sen de güzel yetiştirilmişsin belli olur ya güzelbi aile olur burdan sen şimdi sakin ol gelince bitşey deme o yumuşar zamanla al karşına konuş bende özür dilerim sarfettiğim cümle için ama sende böyle davranma de sarılın barışın ve lütfen olay ne olursa olsun sakinleşince konuş
Korunuyorduk. Bile isteye olmadi . Ancaj Tabiki evladim basimin taci ama beklenen bir hamilelik degildi. Doğumum da zor oldu zaten ölumden dondum desem yeridir. Lohusalik deseniz depresyonu divine kadar yasadim. Bu donemde beni daha cok yiprattilar. Pohpohlamami istediler aman ona alindik buna darildik shell bunu dedi shell sunu dedi shell ne konustugunu bilmiyor shell delirdi ruh hastasi ettiniz shelli defolun gidin hayatimdan diyemedimNeden çocuk yaptın peki bu kadar sorun varken
Bu sadece son damlaydi.Is yerinde birseye sinirlenmis yada yorulmus faturasini da size odetmis.hic buyutulecek bi mesele degilken olay nerelere gelmis
Geçen bi sanatçı bişey dedi çok hoşuma gitti anneler doğurunca anne olur babalar zamanla baba olmayı öğrenir dedi bence de öyle zamanla öğrenecek hele bi baba desin bi de kızmış ki aşık eder babayı kendine hiç merak etmeEvet daha 2.5 aylik cocuk suratima bakip agladigimi gorunce dudak büzüyor. Bu beni daha cok kahrediyor ona bunu yapmaya ne hakkim var
Aman ogrenmesin ben kuzums babalikta yaparim. Yeterki defolsun gitsinGeçen bi sanatçı bişey dedi çok hoşuma gitti anneler doğurunca anne olur babalar zamanla baba olmayı öğrenir dedi bence de öyle zamanla öğrenecek hele bi baba desin bi de kızmış ki aşık eder babayı kendine hiç merak etme
Kaç senelik evlisin canım ? Maddi durumun gelirim var mı ? Ailen arkanda mı ayrılsan ?Korunuyorduk. Bile isteye olmadi . Ancaj Tabiki evladim basimin taci ama beklenen bir hamilelik degildi. Doğumum da zor oldu zaten ölumden dondum desem yeridir. Lohusalik deseniz depresyonu divine kadar yasadim. Bu donemde beni daha cok yiprattilar. Pohpohlamami istediler aman ona alindik buna darildik shell bunu dedi shell sunu dedi shell ne konustugunu bilmiyor shell delirdi ruh hastasi ettiniz shelli defolun gidin hayatimdan diyemedim
Sevgiyi yedik bitirdikSevgi olmayınca tahammül de olmuyor maalesef.
3 senelik. Hamilelikten dolayi isten cikarildim o yüzden geri donebilecegim bir isim haliyle gelirimde yok. Ailem arkamda olur elbet ama annemin maddi durumu cok cok kotu bu yüzden buyuk ihtimalle o bebegime bakarken ben çalışırımKaç senelik evlisin canım ? Maddi durumun gelirim var mı ? Ailen arkanda mı ayrılsan ?
Ay öyle deme o öyle olmuyor işte bence büyük bi sorun yok halledin ssiz yine.Aman ogrenmesin ben kuzums babalikta yaparim. Yeterki defolsun gitsin
Ya evlilik terapisti ya bosanma paklar bizi. Oyle oturup konuşacak medeniyet kalmadi cunkuAy öyle deme o öyle olmuyor işte bence büyük bi sorun yok halledin ssiz yine.
Sen çalışırsın, zaten çocuk için nafaka da verecek eşin. Ayrı kalmanız daha iyi sanırım.3 senelik. Hamilelikten dolayi isten cikarildim o yüzden geri donebilecegim bir isim haliyle gelirimde yok. Ailem arkamda olur elbet ama annemin maddi durumu cok cok kotu bu yüzden buyuk ihtimalle o bebegime bakarken ben çalışırım
Eşinin ailesine yakın mı oturuyorsunuz ? Bir aile terapistine gitmeyi düşündünüz mi ?3 senelik. Hamilelikten dolayi isten cikarildim o yüzden geri donebilecegim bir isim haliyle gelirimde yok. Ailem arkamda olur elbet ama annemin maddi durumu cok cok kotu bu yüzden buyuk ihtimalle o bebegime bakarken ben çalışırım
Evet artik evlilik denen birsey kalmadiSen çalışırsın, zaten çocuk için nafaka da verecek eşin. Ayrı kalmanız daha iyi sanırım.
Evet yakin oturuyoruz. Kendisi kabul etmiyorEşinin ailesine yakın mı oturuyorsunuz ? Bir aile terapistine gitmeyi düşündünüz mi ?
Ayrılmayı kabul ediyorsa sende de bitmişse bu evlilik ayrıl o haldeEvet yakin oturuyoruz. Kendisi kabul etmiyor
Etmez olur mu dunden raziAyrılmayı kabul ediyorsa sende de bitmişse bu evlilik ayrıl o halde
O zaman bu kadar yıpranmışlık varken daha fazla bekleme canım ama sen bilirsin yine de ailene de danışEtmez olur mu dunden razi
Sakin olmalısınız. Öyle hemen boşanmayı düşünürseniz işiniz zor.Evet artik evlilik denen birsey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?