İyice Çirkinleştik

Bunu defalarca denedim. Sakinlesince konusuyoruz hatalarimi kabul ediyorum ozur diliyorum onun hatalarinin sa beni ne kadar kirdigini ne hissettigimi acikca soyluyorum sonra orda kiyamet kopuyor cunku o sarayli ailesinden gelmis bir prens hazretleri oldugu için onun yaptigi hic birsry hata degil. Bir kavga kiyamette o zaman kopuyor. İletişim sifir. Artik kendimi ifade etmeyi birakali cok oldu

Neden çocuk yaptın peki bu kadar sorun varken
Korunuyorduk. Bile isteye olmadi . Ancaj Tabiki evladim basimin taci ama beklenen bir hamilelik degildi. Doğumum da zor oldu zaten ölumden dondum desem yeridir. Lohusalik deseniz depresyonu divine kadar yasadim. Bu donemde beni daha cok yiprattilar. Pohpohlamami istediler aman ona alindik buna darildik shell bunu dedi shell sunu dedi shell ne konustugunu bilmiyor shell delirdi ruh hastasi ettiniz shelli defolun gidin hayatimdan diyemedim

Evet daha 2.5 aylik cocuk suratima bakip agladigimi gorunce dudak büzüyor. Bu beni daha cok kahrediyor ona bunu yapmaya ne hakkim var
Geçen bi sanatçı bişey dedi çok hoşuma gitti anneler doğurunca anne olur babalar zamanla baba olmayı öğrenir dedi bence de öyle zamanla öğrenecek hele bi baba desin bi de kızmış ki aşık eder babayı kendine hiç merak etme

Aman ogrenmesin ben kuzums babalikta yaparim. Yeterki defolsun gitsin

Kaç senelik evlisin canım ? Maddi durumun gelirim var mı ? Ailen arkanda mı ayrılsan ?

Kaç senelik evlisin canım ? Maddi durumun gelirim var mı ? Ailen arkanda mı ayrılsan ?
3 senelik. Hamilelikten dolayi isten cikarildim o yüzden geri donebilecegim bir isim haliyle gelirimde yok. Ailem arkamda olur elbet ama annemin maddi durumu cok cok kotu bu yüzden buyuk ihtimalle o bebegime bakarken ben çalışırım

Sen çalışırsın, zaten çocuk için nafaka da verecek eşin. Ayrı kalmanız daha iyi sanırım.

Eşinin ailesine yakın mı oturuyorsunuz ? Bir aile terapistine gitmeyi düşündünüz mi ?

ben boşanacağını düşünmüyorum Shell.. eski konularını okudum beyaz eşya paylaşımına kadar yapıp sonrasında bir de bebek yapmışsın bu adamdan.. o günden bu güne değişen şey ne ki? daha mı tahammülsüzsün? sanmıyorum.. sadece çocuktan ve yorgunluktan kaynaklı extra bir dayanıksızlık var.. boşanmayacağına adım gibi emin olduğum için yapacağın tek şey fevkalade alttan almak olacak.. adam sana çay getirdiyse teşekkür edip, ertesi günü kendin eczaneden değiştireceksin.. elinden geldiğince ters cevap vermeyeceksin, alttan alacaksın.. aksi halde şiddetin boyut değiştirmesi an meselesi..

Evet artik evlilik denen birsey kalmadi
Sakin olmalısınız. Öyle hemen boşanmayı düşünürseniz işiniz zor.
Evlilikte bazen böyle rüzgarlar esebilir.Böyle durumlarda biriniz ateşse biriniz şu olacak.İki tarafta alevlenirse olmaz.Sizin bir evladınız var Sizde eşinizden hem uykusuz hem yorgunmuşsunuz olmasa iyi olurmuş ama olmuş artık.
Şimdi sakin kalın o da pişman olmuştur.
Birde lütfen eşinizin ailesiyle aranızı düzeltin.Mesafeniz olsun ama saygı çerçevesinde.
Size çok karistıklarinda yüz göz olmayın he deyin geçin.. yine bildiğinizi yapın illa her söylediklerine,her yaptıklarına muhalif olmak zorunda değilsiniz. Biraz politik olun
Hiçbirsey evliliginizdwn, huzurunuzdan kıymetli degil.Evliliginizı, evinizi sahiplenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…