İyice Çirkinleştik

Evet sayelerinde sutum kalmadi mama aliyor ama sutumu geri cogaltmaya cakisiyorum. Calismak isterdim ama hem bebegime bakacak kimse yok hemde ben kiyamam ona suan sadece bana ihtiyaci varken bırakamam

Benimde onunda boyle bir niyeti olmaz emin olun...

Evet sayelerinde sutum kalmadi mama aliyor ama sutumu geri cogaltmaya cakisiyorum. Calismak isterdim ama hem bebegime bakacak kimse yok hemde ben kiyamam ona suan sadece bana ihtiyaci varken bırakamam

bakacak birini bulun bence. yoksa kızınız huzursuz bir yuvada büyümek zorunda kalacak. analık izinleri genelde 3,5 aylıkken bitiyor. sizin de pek bir şey kalmamış zaten. bir de bu yolu deneyin. çünkü artık minicik şeylerden ortalık toz duman oluyor sizde.

Siz daha önce de bir konu açıp boşanıyoruz demişsiniz...Sorunları aşıp peşine bir de bebek yapmışsınız...
Siz lohusalığın,küçük bebeğin, eşiniz ve ailesinin sıkıntılarından bunalmışsınız.. Eşiniz de tüm gece nöbette bunalmış... İki taraf da dolu ve bir damla su bardağı taşırmış...Bence sakin kafayla düşünün ve eşinizle sakince konuşun...Tartışmaya mahal vermeden derdinizi anlatın ve sizi anlamasını isteyin...
Baktınız olmuyor hemen ayrılın...

Ailesi hatalarini kabul etmeyen en dogru en dürüs en harika en inancli en en en..... olduklarini dusundukleri icin ve asla ozur dilemeyi tesekkur etmeyi rica etmeyi konusmayi bilmeyen insanlar olduklari icin konusulacak tipte degiller. Ogullari zaten prens hazretleri beni dovmuyormus ickisi kumari karisi kizi yokmus daha ne istermisim. Kafanizda az cok bir seyler canlanmistir. Sizce konusmali miyim ?

İP kopsun ya birakalim kopsun. Ben koprcak cesareti kendimde bulmak istiyorum artik. Adamla evlendigimden beri ailesini pohpohlamaktan evliligime adapte olamadim

Her yolu denedim. Olmuyor. SEssizde kaldim sessizligimi kendi hakkliligi gordu sakin aninda derdimi anlattim kavgaya cevirdi yine beni haksiz koydu. Aile terapistine gidelim dedim istemedi. Buradan tasinalim dedim ona da yanasmadi. Ailesi aldi eline sazi bana yapmadiklarini birakmadilar gikini cikarmadi. Gec kaldim bence

Evet ailesi en buyuk derdimiz. Mukkemmel sarayli ailesi...

Bakın insanlar bazen konuşarak bir şeyleri düzeltebileceklerini sanmakla yani beklentiye girmekle iletişimi karıştırıyorlar .Ben de bunun için konuşmaya değer ya da değil insanlardan bir beklentiye girmem.Konuşmak,kendinizi ifade etmek ister anlaşılsın ister sorunlar düzelsin ister düzelmesin ; sakinleştirmeye yarar.Siz konuşunca beklentiye girmeyin kendi beklentinizi karşılayın,konuşup içinizi dökün sonrası meçhul.İster düzelirler ister düzelmezler ama siz rahatlarsınız bu bir gerçek...Eteğindeki taşları dökmek tabiri; hafifletir,ağırlığınızı giderir.Belki de sonu iyi olur bilemem,bilemeyiz...

Cok haklisiniz ah birde ben kendimi boyle yureklendirsem neyden ne icin cekiniyorum bilmiyorum sevgimi bagimlilikmi ne bu bilmiyorum

BU Ne ki en ufak bir seyde defol git dangalak gerizekali vs vs envai cesit hakaret

İlişkilerde bazı şeyler kopunca duzelmesi zor oluyo rabbim yardimciniz olsun

Aslinda pozitif bir insan-dim. Ailesi ve kendisi butun hayat enerjimi yasama sevincimi cekip aldilar. Bin pisman oldum evlendigime

BU Ne ki en ufak bir seyde defol git dangalak gerizekali vs vs envai cesit hakaret
Ben neler dediğini yazamıyorum yazarken utanıyorum. Ha bende susmuyorum. Geçenlerde dediki şimdi kırcam ağzını burnunu bende tövbe est kır kırda bak ben nasıl polis çağırıp g.. şişeyi s.. dedim. Çok iğrenç ve çirkin. Ama sizin gibi benim annemde babam tarafından küfür ve şiddete maruz kaldı. Babam alkolikti. Halen içer bide şeker hastası ilaç kullanır. Biyerde zehirlenip ölcek ama bırakmıyor.Biz büyüyünce annem artık polis çağırmaya başladı bi kere polisler babamı dövmüşler. O olaydan cesaret alarak böyle dedim. Bilincimin altıda üstüde babamın şiddetiyle dolu.
Şundan eminim ki bir kız çocuğu annesinin kaderini yaşarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…