- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Annemi evden kovdu terbiyesiz"ben bu şekilde hallediyorum işlerimi" deyip kendi bildiğinizi okuyun bence. annenizden yardım alamaz mısınız?
Evet zaten kinayi direkt kapisina koyacagimAnnesi mutlu olsun şimdi.sizde huzir birakmamis.ona anlatin yasadiklarinizi kina yaksin
Evet sayelerinde sutum kalmadi mama aliyor ama sutumu geri cogaltmaya cakisiyorum. Calismak isterdim ama hem bebegime bakacak kimse yok hemde ben kiyamam ona suan sadece bana ihtiyaci varken bırakamamçocuğunuz emiyormuş. peki mama da alıyor mu ek olarak?? şayet mama alıyorsa siz işe başlayın. çok ciddiyim. biraz ortamınız değişsin kafa dağıtın. eşinizle oturup muhabbet edicek farklı konularınız olur. bana iş iyi geliyor mesela.
Benimde onunda boyle bir niyeti olmaz emin olun...Bebeğiniz çok küçük ve çok kötü noktadasınız.yazık böyle olmamalı.ikinizdede tahammül bitmiş ve toparlamanız zor gibi sakin bi anınızda oturup konuşsanız çözüm arasanız aranızı düzeltmeye hiçmi yanaşmaz
bu mevzuyu şimdilik ertele.Annemi evden kovdu terbiyesiz
Evet sayelerinde sutum kalmadi mama aliyor ama sutumu geri cogaltmaya cakisiyorum. Calismak isterdim ama hem bebegime bakacak kimse yok hemde ben kiyamam ona suan sadece bana ihtiyaci varken bırakamam
Ailesi hatalarini kabul etmeyen en dogru en dürüs en harika en inancli en en en..... olduklarini dusundukleri icin ve asla ozur dilemeyi tesekkur etmeyi rica etmeyi konusmayi bilmeyen insanlar olduklari icin konusulacak tipte degiller. Ogullari zaten prens hazretleri beni dovmuyormus ickisi kumari karisi kizi yokmus daha ne istermisim. Kafanizda az cok bir seyler canlanmistir. Sizce konusmali miyim ?Anlaşıldı ,ikili oynadığını yüzüne vurduğunuzdan hazmedemiyor ve maske düştü dolayısıyla onda da öfke bu yüzden:)
Ah bu bazı erkeklerin denge kuruşu tam bir fiyasko...Ne yapacaksınız hep böyle didişecekmisiniz,çünkü doğru yolu bulması bu gidişle zor görünüyor?Ailesiyle konuşun bence en etkilisi bu olur!
İP kopsun ya birakalim kopsun. Ben koprcak cesareti kendimde bulmak istiyorum artik. Adamla evlendigimden beri ailesini pohpohlamaktan evliligime adapte olamadimErkekler babalık içgüdüsüyle doğmuyor. Sonradan öğreniyor. Hamilelik ve sonrası kadında olan değişiklikleri iyi yönetemeyecek kadar da vicdansızlar. Önce bunu bilelim. Çoğu erkek bu süreçlerde kadından uzaklaşıyor ve en çok aldatma vakası bu dönemlerde oluyor. Anlamıyorlar, anlam veremiyorlar. Yorgun musun, aç mısın, neden bakımsızsın, neden sürekli tetiktesin, neden ikinci plana itildim diyip asileşiyolar. Ve kadın da bu süreci yönetemiyorsa iş çığırından çıkıyor. İki tarafın da oturup çözmesi gereken bir olay bu. Mümkünse bir danışmana gidin. Yoksa ip kopma noktasına gelecek.
İP kopsun ya birakalim kopsun. Ben koprcak cesareti kendimde bulmak istiyorum artik. Adamla evlendigimden beri ailesini pohpohlamaktan evliligime adapte olamadim
Anneniz halen babanızla evlimi?Annemi evden kovdu terbiyesiz
Her yolu denedim. Olmuyor. SEssizde kaldim sessizligimi kendi hakkliligi gordu sakin aninda derdimi anlattim kavgaya cevirdi yine beni haksiz koydu. Aile terapistine gidelim dedim istemedi. Buradan tasinalim dedim ona da yanasmadi. Ailesi aldi eline sazi bana yapmadiklarini birakmadilar gikini cikarmadi. Gec kaldim bencevallahi annem derki ne dertleniyorsun daha elin kahrini cekmedin daha dur der..sizinki o hesap kocaniz size tahammul edemiyor sanirim ... belkide siz akisina birakmalisiniz artik soylenmeyin bir sure bakin eskisi gibi davraniyor mu ? eskisi gibiyse artik demir alin o limandan
Evet ailesi en buyuk derdimiz. Mukkemmel sarayli ailesi...Acaba ailesi dolduruyor mu bj adami. Yoksa gayet basit bir sorunmus. Belki aclik uykusuzluk filanda agresifligini arttirmistir. En az sekilde muhatap ol bencede. Yazik bebeginiz de varmis. Esinin yakin arkadadi varsa bi ogren derdi tasasi neymis. Ondan rica et guzelce nasihatler versin esine
Bakın insanlar bazen konuşarak bir şeyleri düzeltebileceklerini sanmakla yani beklentiye girmekle iletişimi karıştırıyorlar .Ben de bunun için konuşmaya değer ya da değil insanlardan bir beklentiye girmem.Konuşmak,kendinizi ifade etmek ister anlaşılsın ister sorunlar düzelsin ister düzelmesin ; sakinleştirmeye yarar.Siz konuşunca beklentiye girmeyin kendi beklentinizi karşılayın,konuşup içinizi dökün sonrası meçhul.İster düzelirler ister düzelmezler ama siz rahatlarsınız bu bir gerçek...Eteğindeki taşları dökmek tabiri; hafifletir,ağırlığınızı giderir.Belki de sonu iyi olur bilemem,bilemeyiz...Ailesi hatalarini kabul etmeyen en dogru en dürüs en harika en inancli en en en..... olduklarini dusundukleri icin ve asla ozur dilemeyi tesekkur etmeyi rica etmeyi konusmayi bilmeyen insanlar olduklari icin konusulacak tipte degiller. Ogullari zaten prens hazretleri beni dovmuyormus ickisi kumari karisi kizi yokmus daha ne istermisim. Kafanizda az cok bir seyler canlanmistir. Sizce konusmali miyim ?
Cok haklisiniz ah birde ben kendimi boyle yureklendirsem neyden ne icin cekiniyorum bilmiyorum sevgimi bagimlilikmi ne bu bilmiyorumya varya biz kadınlar gücümüzün farkında değiliz
arkadaşım sen karnında koca bir dünya taşıdın
ve onu bu dünyaya getirdin
nekadar güçlüsün gör lütfen
ne siliği ne eziği ne cesaretiiiinden bahsediyorsun sen
BU Ne ki en ufak bir seyde defol git dangalak gerizekali vs vs envai cesit hakaretBen asla küfürlü konuşan biri değilimdir. Edenden de nefret ederim.
Ama eşim öyle bir ana getiriyorki istemsizce bende ona diyorum. Yalnızca eşime susar susar bir bağırırım adeta çığlık olur. Çünkü tahammül kalmadı heleki Allah belanı versin dedimi bana deliriyorum. Yavrum var Allah belanı verirse ona nolcak diye kafayı yiyorum. İnsanın hayat arkadaşına bu kadar a.b.v demeside delirtiyor tabii.
Demem o ki sizi çok iyi anlıyorum. İki kelime bileyden dert yanmana dayanamayan adamla ömür mümkün değil geçmez. Sus sus be kadın diye. Afedersinde kocan tam bir embesil.
Daha once bu konuyu actim. Hakliymis beyefendi.bu mevzuyu şimdilik ertele.
çocuğunla bir düzen oturt.
ruhen daha iyi ve güçlü olduğunda bu konuda hesap sorarsın eşine.
Aslinda pozitif bir insan-dim. Ailesi ve kendisi butun hayat enerjimi yasama sevincimi cekip aldilar. Bin pisman oldum evlendigimebakacak birini bulun bence. yoksa kızınız huzursuz bir yuvada büyümek zorunda kalacak. analık izinleri genelde 3,5 aylıkken bitiyor. sizin de pek bir şey kalmamış zaten. bir de bu yolu deneyin. çünkü artık minicik şeylerden ortalık toz duman oluyor sizde.
Ben neler dediğini yazamıyorum yazarken utanıyorum. Ha bende susmuyorum. Geçenlerde dediki şimdi kırcam ağzını burnunu bende tövbe est kır kırda bak ben nasıl polis çağırıp g.. şişeyi s.. dedim. Çok iğrenç ve çirkin. Ama sizin gibi benim annemde babam tarafından küfür ve şiddete maruz kaldı. Babam alkolikti. Halen içer bide şeker hastası ilaç kullanır. Biyerde zehirlenip ölcek ama bırakmıyor.Biz büyüyünce annem artık polis çağırmaya başladı bi kere polisler babamı dövmüşler. O olaydan cesaret alarak böyle dedim. Bilincimin altıda üstüde babamın şiddetiyle dolu.BU Ne ki en ufak bir seyde defol git dangalak gerizekali vs vs envai cesit hakaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?