Iyice salıverdim kendimi:(((

Duygularımız düşüncelerimiz bir ayşaa

bunun bebekle çocukla alakası olduğunu sanmıyorum.

ben küçükkende annemle hem temiz hem bakımlıydı dışarı çıkarken 1 saat beklerdik onu. evde de hep makyajlı güzel giyinirdi. yemek yaptımı temizlik yaptımı hemen üstünü drğiştirir makyajını yapardı.
ki amcamın eşi sürekli evi terkettiği için onun kızlarıda bizdeydi yani toplam 4 çocukla oluyosa neden olmasın ki

Başlarda insanin bi bocalamasi salması normal tabi kolay değil ki yeni bi bebege uyum sağlamak.Ben de yaklaşık 6 ay saldım. Ancak bebekle hayata devama etmeyi öğrenmek gerek. Nitekim zaten içinde varsa bakimli olmak her şartta oluyorsun. Her şartta derken kolik bebek annelerini ayrı tutuyorum.

bu insanın kendisine olan saygısı ile alakalı bir durum.
saç taramamak nedir yahu, depresyonda falan mısın?

Evli değilim, ama evli bir arkadaşım var söylemezsem burda gerçekten çatlarım yani.Bir kız düşünün 22 yaşında evli. Bir tane yaramazmı yaramaz çenelimi çeneli bir kızı var. Kaynanası insan değil gelini köle sandığı için evinde bardağı salondan alıp mutfağa taşımaz.Gelin yarın gün içinde gelirde yapar diye.Tabi bide bu kızın evlendiği aile çok kalabalık bi aile olduğundan ve oturdukları yerde eşinin hep büyükleri oturduğundan misafiride hiççç mi hiç eksik olmaz.Ve size yemin ediyorum, ben o arkadaşımı bir güne bir gün saçları düzleştirilmemiş,makyaj yapmamış,parfüm kokmadığı bir gününü GÖR-ME-DİM. Bazen diyorum canım arkadaşım hem bu kadar milyon işe koşturup hem bu yaramaza bakıp hem nasıl bu kadar bakımlı oluyorsun. Onunda cevabı hep aynı. ''Kocamı çok seviyorum, çocuk doğurdum diye o adam zaten benim paspallığımı berbatlığımı çekmek zorunda değil'' doğumdan sonra azimle 25 kilo verip şuanda 50 kilo dal gibi bir kız gibi gezdiğinide söylemeden edemicem tabi. Her zaman bir giydiği tayt,uzerine bir tunik kazak herneyse,onun üzerine bir hırka, saçlar boyalı düzleştirilmiş, yüzde hiç yoksa kapatıcı ve rimel, üzerinde mutlaka mis gibi bir parfüm VAR. yani gerçekten ben anladımki neçocuk ne iş ne kalabalık bir kadının paspal olmasını gerektirmiyor. İnsanın kendisine saygısı olması şart. Bende o arkadaş kadar dikkat ediyorum herşeyime ama bende ne koca var ne çocuk ne hizmet koşturma.Onun o hem her işe yetişip hem çok güzel yemekler yapıp hem çocuğuyla ilgilenip hem bakımlı sultanlar gibi gezmesine BA-YI-LI-YO-RUM! İdolüm :)))
Yalnız sevgili konu sahibi, belki arkadaşımın yaptıkları size zor gelir ama, saçınızı taramayı bile unutmak ne demek? İnanılmaz abartmışsınız. Hiç hoş değil şaşırdım.

Mesela kocamın eve gelmesi yakın zar zor yemek yapıyorum bebiş durmuyor git güzel giyin rujunu sür falan o heves kalmıyor yorgunum hep
Benim kizimda 8 aylik aynen hayal ediyorum esimin gelmesine makyaj yapiyim filan bi bakmisim unutmusum hatta esime diyom askim boyle yapcaktim oda diyo bosver ben seni oyle goruyorum sonra yapma geregi duymuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…