Iyice salıverdim kendimi:(((

Bu halimizden sıyrılmamız lazım acil
Vallahi aşiri hareketli bi kizim var bir dakika oturmaz uyku zaten yok ve 2 yaş sendromunda prenses:) bunlara ragmen banyodan çıkınca saclarima sekil veriyorum yada gun içerisinde bi sekil veriyorum ewde olsam bile makyajimi yapiyorum bide deodorant ve parfumu de ihmal etmiyorum ev icersinde bu sekil takılıyorum :) bunlar basitseyler zaten yapabilirsiniz.

Bende bebek falan yok ama ben de pijamayla yaşıyorum. Yılda max 2 kez kuaföre giderim. Bebek olsa ne olacağım acaba.
Düzleştirici ve maşan varsa saçına şekil verebilirsin. Evde manikürünü pedikürünü yapabilirsin. Birazcık da makyajla kendini daha iyi hissedeceğini umuyorum.

Merak ettim de eşleriniz nasıl dolaşıyor evde. Mesela benim eşim de sürekli pijamayla eşofmanla dolaşır ben de. Sürekli kremimi sürüp göz kalemimi sürerim ama ötesinde bir şey yapmam. Halimizden memnunuz ama kendi pijamayla gezerken benden bunun dışında bakım bekleyemez. İnsan kendisi için bakımlı olmalı ama bakımdan kastınız pijamayla gezmemek değil de kişisel bakım olmalı. Yoksa pijama =huzur bence miki mouse lu olanlar tavsiye olunur

Kuaöföre hiç gitmem bu benim bakımsız olduğum anlamına gelmez

saçım başım her daim temiz ve yapılıdır

düzleştirici ve maşa ne güne duruyor

evde de pijamayla değil

tayt bluz veya uyumlu efoşmanla dolaşabilirsin

bende dahil çoğu kişi öyle zaten

kimse bihter ziyagil gibi dolanmıyor evinin içinde

kuafore gitmekten nefret edenlere bır cozum soylıyım youtubda kaş buyuk alma videoları var ben oyle kendım ogrendım kasımı bıyıgımı almayı en azından o dertten kurtulursunuz
Link yollarmısın canım

Kızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Başarıyorum canım biri 2 buçuk yaşında biri 25 günlük iki çocuğum var ve su an şu saatte bile bakımlı sayılırım:) bakım özgüven getirir

Kaç aylık bebeğiniz... ilk aylarda öyle bakımsızlık oluyor. Çok normal ama sonraları bebek büyüdükçe alışıyor insan. Onunla birlikte yaşamaya. Alışma süreci genelde bu şekilde geçiyor.

Benim oglan dört aylık oldu. İlk zamanlar süt bulaşmış pijamalarla yeni bir moda akımı baslatmstim. Lohusa depresyonu biraz ağır geçti ki hala gecemedi. Zira lohusaligimda bir travma yaşadım. Uç ayda 17 kilo verdim ki hamile kaldığım kilonun da epey altına indim. Şimdilerde yavaş yavaş toparliyorum. Toparlamaya çalışıyorum diyelim.

Bakım konusunda da kendini zorlama. İcinden geliyorsa yap gelmiyorsa yapma. Kendin için yap ne yapacaksan.

Durumum çok vahim saçımı taramıyorum bazen
Ben çocuğu büyüttüm yaz neyse de kış benimde Garfield lı ve köpüşlü picamam vazgeçilmezim :))

Off ne giyeyim evde. Sadece hasta gibi olursam. Üstüme dar bir badi giyiyorum. Bir rimel bir Ruj. Sacımıda vazgeçilmez ev hanımı topuzu. Eşim geliyor hayırdır Biyere mi gittin diyor. Yok hastayım ondan yaptım diyorum. Tövbe Estağfurullah çekiyor :))) millet ilaç ıhlamur içer bizim hanım makyaj yapıyor diye.

Ama hani halsizim diyorsun ya. Sabah ilk iş kalk elini yüzünü yıka. Sonra hafif makyaj yap. Fondoten pudra falan değil. Bir rimel bir Ruj gibi. Saçını topla. Derli toplu bir ev kıyafeti. Picama giysen bile üstüne düz spor bir badi giy. Bak halsizlikten eser kalmıyor.
Yaz olsa daha neler yazarım ama kış gelince yazacak bile takatim yok. Öyle salıyorum.

Ben bunun yaşam tarzı olduğuna inanıyorum.
Çevreme, arkadaşlarıma bakıyorum önceden ne iseler yine öyleler.
Önceleri çok bakımlı olup, salanı görmedim, yine bakımsız olup ta sonradan kabak çiçeği gibi açılanı da.

Benim çocuğum yok, ama gördüklerim bunlar.

Saclarini gece dus sonrasi or sabah uyaninca ac diger dusa kadar 2 gun o dalgayi kullanirsin zaten. Saclarin bakimli gozuktu bile. Evde giyinik dolasmanin manasi yok bebekle ugrasirken. Yine esofman giy ama paspal olmasin derli toplu bisey olsun. Bb krem kullan her sabah yuzunu yikadiktan sonra surersin 10 saniyelik is. Yuzun dinlenmis ve ferah gorunur en azindan. Evde makyaj gereksiz bence ama ille yapacaksam rimel surerdim heralde daha dinc gorunmek icin.

Ben cocuk olunca dusa girmeyeninide gordugum icin bu boyutta degilseniz sorun yok. Yeni kremler, maskeler alarak baslarsiniz aslinda yeni urun alinca insan bi hevesleniyor.
Oglum uyumadigi surece duşa giremiyorum tek başına kalınca çok ama çok ağlıyor lavaboya gidince kapıda bekliyor :/

2 çocuk büyüttüm hiç paspal gezmedim evde....pijamayla evde dolanılır mı? Eşofman giy, tayt tunik giy..
Evde sürekli rimel kaleme de karşıyım....hergün sürerseniz göz alışıyor sürmediğiniz gün ruh gibi görünüyorsunuz ki fecii...
Parfüm de olmaz sürekli...hem anneye hem bebeğe zarar...
Depresyon varsa başka ama normal zamanda saldım vaktim yok diyeni anlamıyorum....bebek küçükse 5-6 kez uyuyor zaten...birinde banyonu yap...uyanıncaya kadar çıkarsın zaten banyodan...emzir altını temizle en az bir saat durur yavrucak..yatır yatağın ortasına...o arada ohooo neler neler yapılır..

ev hanımıysanız eşofman takımları alın kremlerinize dikkat edin altınıza pelus ev tbotu giyin alın kahvenizi gezin saçlarınızı boyayın dışarı cıkarken süsünüz püsünüz yerinizde olsun saçlarınızı evde yapabilirsiniz bence siz yapmak isteniyorsunuz.ben ikiz dogurdum şu an 9 aylıklar bende savmıştım kendimi ama toparladım mis gibiyim sadece kilolarımı veremedim henüz ve banyo yapmaya erniyorum bazen :) calışan bir bayanım üstelik ama herşeyim t-yer,nde kocamım gözünü kaydırmamak adına bu benim kendime saygım

İki günde bir duş alırım bahsettiğim kişisel hijyen değil mesela saç makyaj güzel giyim
O zaman hiic sorun degil. Boyle yeni yeni maskeler urunler deneyin dedigim gibi bende saldigimda yeni birseyler bakinirim
Oglum uyumadigi surece duşa giremiyorum tek başına kalınca çok ama çok ağlıyor lavaboya gidince kapıda bekliyor :/
Yok ondan bahsetmedim tabiki olabilir ben hijyen anlaminda salma olarak ornek verdim. Imkan olupta dusa girmemekten bu en beter salma bicimi zaten

Bakımlı kadınlara çok özeniyorum ben öyle değilim bebeğim küçük her an kuaföre gidemem
Ben kendimi bildim bileli 'her an' kuaföre gitmem
Ama uzun zaman gitmedin sen herhalde
Bebeği annen ya da kayınvalidene ver 1 saat kuaföre git gel
Önce sen mutlu ol ki çocuğunu da mutlu edebilesin
Tek kuaför için demiyorum işte kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap, kukumav kuşu gibi sadece düşünüp durma uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…