Vallahi aşiri hareketli bi kizim var bir dakika oturmaz uyku zaten yok ve 2 yaş sendromunda prenses:) bunlara ragmen banyodan çıkınca saclarima sekil veriyorum yada gun içerisinde bi sekil veriyorum ewde olsam bile makyajimi yapiyorum bide deodorant ve parfumu de ihmal etmiyorum ev icersinde bu sekil takılıyorum :) bunlar basitseyler zaten yapabilirsiniz.Bu halimizden sıyrılmamız lazım acil
Link yollarmısın canımkuafore gitmekten nefret edenlere bır cozum soylıyım youtubda kaş buyuk alma videoları var ben oyle kendım ogrendım kasımı bıyıgımı almayı en azından o dertten kurtulursunuz
youtubda bi sürü var kaş bıyık alma yazarsan cıkıyorLink yollarmısın canım
Başarıyorum canım biri 2 buçuk yaşında biri 25 günlük iki çocuğum var ve su an şu saatte bile bakımlı sayılırım:) bakım özgüven getirirKızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Ben çocuğu büyüttüm yaz neyse de kış benimde Garfield lı ve köpüşlü picamam vazgeçilmezim :))Durumum çok vahim saçımı taramıyorum bazen
Oglum uyumadigi surece duşa giremiyorum tek başına kalınca çok ama çok ağlıyor lavaboya gidince kapıda bekliyor :/Ben cocuk olunca dusa girmeyeninide gordugum icin bu boyutta degilseniz sorun yok. Yeni kremler, maskeler alarak baslarsiniz aslinda yeni urun alinca insan bi hevesleniyor.
O zaman hiic sorun degil. Boyle yeni yeni maskeler urunler deneyin dedigim gibi bende saldigimda yeni birseyler bakinirimİki günde bir duş alırım bahsettiğim kişisel hijyen değil mesela saç makyaj güzel giyim
Yok ondan bahsetmedim tabiki olabilir ben hijyen anlaminda salma olarak ornek verdim. Imkan olupta dusa girmemekten bu en beter salma bicimi zatenOglum uyumadigi surece duşa giremiyorum tek başına kalınca çok ama çok ağlıyor lavaboya gidince kapıda bekliyor :/
Ben kendimi bildim bileli 'her an' kuaföre gitmemBakımlı kadınlara çok özeniyorum ben öyle değilim bebeğim küçük her an kuaföre gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?