iyice salmışım kendimi

Üzüldüm ben size, samimiyetle... sizin fiziksel değil ruhsal sorunlarınız var. Kilonuz evet boyunuza göre fazla ama korkunç değil, verilemeyecek bir kilo değil.
Bu kiloyla olsa olsa balık etli görünürsünüz.
3 ay kendinizi sıksanız hemen toparlanırsınız.
Ama siz psikolojik olarak çökmüş gibisiniz, keşke destek alsanız. O zaman kendinize olan güveniniz artar, kilo vermeniz de kolaylaşır

Çok uzun bir emzirme dönemi.olmuş krese baslamali sanki artik...Tebrikler tekrar saglikli.kilo vermissiniz demek ki..

Psikoloğa gittim aslında,eşimle alakalı sorunlardan kendimden kilomdan memnun olmayışımdan her şeyden bahsettim ve belki de olması en saçma şey oldu,3. Görüşmede bana karşı duyğusu olduğunu söyledi psikoloğ. Hiç bir yardımı da olmadığı gibi beni de soğuttu terapilerden gene de hepsi böyle değildir dedim başkasıa gittim bu sefer kadın psikolog buldum o da bana liseli tavsiyeleri verdi.. sorunlarım terapilerle daha da gün yazüne çıktı tabi ve çözemediğim gibi iyice içine çektiler beni.. (

Üzülmeyin
Ben de 68.8 le başladım 15 haziranda
Şimdi 66.7 falanım not etmiştim
İsterseniz diyet gruplarında motive olabilirsiniz
Düşünmektense
Başlayın bugünden
Kafanıza koyarsanız ben destek olurum
Zayıflayın
Sora düşünürsünüz bapıcağınızı

Merhaba Merve bilge Atalay’ın 28 gün yeter kitabı var onu öneririm kilo vermek için. Diyet değil sağlıklı beslenme listeleri var. 25 30 kilo veren insanlar var bu kitapla. Öneririm mutlaka.

Cidden psikolog size sulandi mi cok sasirdim.Kilonuz cok degil cok uzun surmez vermeniz.Sigara iciyor musunuz? Bi de az su icince insan daha bi kokuyor gibi geliyor.

Buğün başladım burdan aldığım gazla ama umarım sürdürmeyibaşarırım (

Cidden psikolog size sulandi mi cok sasirdim.Kilonuz cok degil cok uzun surmez vermeniz.Sigara iciyor musunuz? Bi de az su icince insan daha bi kokuyor gibi geliyor.
Evet malesef ve tacizi çok uzun sürdü,savcılığa suç duyurusunda bulunmak zorunda kaldım.. gerçekten kötü bir tecrübe oldu.

Nasıl bir liste uyğuluyorsunuz

Amaaan 69 kiloymuşsunuz, bi başlasanız bir aya zaten 3-5 kilo verince kendinize gelirsiniz. Küçük hedefler koyun mesela ilk hedef 65 olsun, boyun da 1,60 ve üstü ise 62-63 olunca zaten ideal kiloya inmiş olacaksınız.

Üzmeyin kendinizi ve bugün başlangıcı yapın.

Ya yeme demekle keske yemesek. Bende ayni sorun nedeniyle doktora gitmistim. Insulin degerlerimde sorun var ve ilac kullanarak durumu toparlamistim. Simdi ilaci biraktim. Yine yemege basladim. Sizde mutlaka bir doktora gozukun. Bunun baska cozumu yok. Hatta ben az once 3 tabak makarna yedim simdi de oturdum yarin sabah kahvaltida ne yesem hesabi yapiyorum. Gidisatimiz hic iyi degil kendimize gelmemiz lazim.

Kolik bir bebekti oğlum.mumkun değil iki do bile zamanım olmazdi. Uykusuz.afedersiniz kuşluk kıyafetli.bir kadın olup çıkmıştım.ne bulsam üzerime giyiveriyordum. O kadar kusuyordu ki oğlum banyo bile yapamıyordum birkaç gün.sonra ne mi oldu? Aynaya baktım.hayir bu sen olamazsin dedim.esim izin al çalışma dedi.hayir çalışmaya başlıcam dedim.cunku benim evden uzaklaşıp biraz nefes almam gerekti.calismaya başlayınca otomatik hepsi düzeldi ... Daha pozitif oldum.kendime küçük zamanlar ayırdım...ruhum düzeldi. Oğlumun daha mutlu bir annesi var.ne yazıkki biz kadınlar omrumuzu herşeyimizi çocuğunda adayınca iyi bir anneyiz sanıyoruz.halbuki bizde insaniz.sosyallesmeye birazcık nefes e bizim de ihtiyacımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…