sadece yürüyüş yspıyordum çok aşırı bi spor değildi :) listemde her hafta değişiyordu yanlış anlamazsanız kaç kg sınz kiNeler yediniz spor yaptınız mı
Böyle bir şey olsa şimdiye kadar fark ederdiniz sanki, bilemedim...Belki ben de onlardan biriyim bilemiyorum kendime kokmuyorum ama öyleysem diye çözüm arıyorum
69sadece yürüyüş yspıyordum çok aşırı bi spor değildi :) listemde her hafta değişiyordu yanlış anlamazsanız kaç kg sınz ki
Çok uzun bir emzirme dönemi.olmuş krese baslamali sanki artik...Tebrikler tekrar saglikli.kilo vermissiniz demek ki..Peşpeşe gelen 2 hamilelik ile almıştım kiloları küçük 5 aylıkken başladım diyete ve spora şu anda estetik bir sorun yok ama emzirme dönemim bittiğinde göğüslerimin pek iyi durumda olamayacağını düşünüyorum (34 aydır emziriyorum büyük olan hiç sütten kesilmedi) kürek çekiyorum toparlayabilir göğüsleri ama olmadı başka yöntemler deneyebilirim. 3 çocuğum var ufak tefek şeylere takılmak istemiyorum ama göğüs boş ve sarkık olursa buna fazlasıyla takılırım
Psikoloğa gittim aslında,eşimle alakalı sorunlardan kendimden kilomdan memnun olmayışımdan her şeyden bahsettim ve belki de olması en saçma şey oldu,3. Görüşmede bana karşı duyğusu olduğunu söyledi psikoloğ. Hiç bir yardımı da olmadığı gibi beni de soğuttu terapilerden gene de hepsi böyle değildir dedim başkasıa gittim bu sefer kadın psikolog buldum o da bana liseli tavsiyeleri verdi.. sorunlarım terapilerle daha da gün yazüne çıktı tabi ve çözemediğim gibi iyice içine çektiler beni..Üzüldüm ben size, samimiyetle... sizin fiziksel değil ruhsal sorunlarınız var. Kilonuz evet boyunuza göre fazla ama korkunç değil, verilemeyecek bir kilo değil.
Bu kiloyla olsa olsa balık etli görünürsünüz.
3 ay kendinizi sıksanız hemen toparlanırsınız.
Ama siz psikolojik olarak çökmüş gibisiniz, keşke destek alsanız. O zaman kendinize olan güveniniz artar, kilo vermeniz de kolaylaşır
Yok artık bnde bi 90 100 sandm. 69 nedirki ya :) moral bozup konu açmaya değmez:) hemen iki aylık bi diyet ve biraz bakım ve koca yeniden aşık:)
55 olmak istiyorum bekarlığımdaki ğibiYok artık bnde bi 90 100 sandm. 69 nedirki ya :) moral bozup konu açmaya değmez:) hemen iki aylık bi diyet ve biraz bakım ve koca yeniden aşık:)
Üzülmeyin
Cidden psikolog size sulandi mi cok sasirdim.Kilonuz cok degil cok uzun surmez vermeniz.Sigara iciyor musunuz? Bi de az su icince insan daha bi kokuyor gibi geliyor.Psikoloğa gittim aslında,eşimle alakalı sorunlardan kendimden kilomdan memnun olmayışımdan her şeyden bahsettim ve belki de olması en saçma şey oldu,3. Görüşmede bana karşı duyğusu olduğunu söyledi psikoloğ. Hiç bir yardımı da olmadığı gibi beni de soğuttu terapilerden gene de hepsi böyle değildir dedim başkasıa gittim bu sefer kadın psikolog buldum o da bana liseli tavsiyeleri verdi.. sorunlarım terapilerle daha da gün yazüne çıktı tabi ve çözemediğim gibi iyice içine çektiler beni..(
Buğün başladım burdan aldığım gazla ama umarım sürdürmeyibaşarırımÜzülmeyin
Ben de 68.8 le başladım 15 haziranda
Şimdi 66.7 falanım not etmiştim
İsterseniz diyet gruplarında motive olabilirsiniz
Düşünmektense
Başlayın bugünden
Kafanıza koyarsanız ben destek olurum
Zayıflayın
Sora düşünürsünüz bapıcağınızı
Evet malesef ve tacizi çok uzun sürdü,savcılığa suç duyurusunda bulunmak zorunda kaldım.. gerçekten kötü bir tecrübe oldu.Cidden psikolog size sulandi mi cok sasirdim.Kilonuz cok degil cok uzun surmez vermeniz.Sigara iciyor musunuz? Bi de az su icince insan daha bi kokuyor gibi geliyor.
Nasıl bir liste uyğuluyorsunuzÜzülmeyin
Ben de 68.8 le başladım 15 haziranda
Şimdi 66.7 falanım not etmiştim
İsterseniz diyet gruplarında motive olabilirsiniz
Düşünmektense
Başlayın bugünden
Kafanıza koyarsanız ben destek olurum
Zayıflayın
Sora düşünürsünüz bapıcağınızı
Kolik bir bebekti oğlum.mumkun değil iki do bile zamanım olmazdi. Uykusuz.afedersiniz kuşluk kıyafetli.bir kadın olup çıkmıştım.ne bulsam üzerime giyiveriyordum. O kadar kusuyordu ki oğlum banyo bile yapamıyordum birkaç gün.sonra ne mi oldu? Aynaya baktım.hayir bu sen olamazsin dedim.esim izin al çalışma dedi.hayir çalışmaya başlıcam dedim.cunku benim evden uzaklaşıp biraz nefes almam gerekti.calismaya başlayınca otomatik hepsi düzeldi ... Daha pozitif oldum.kendime küçük zamanlar ayırdım...ruhum düzeldi. Oğlumun daha mutlu bir annesi var.ne yazıkki biz kadınlar omrumuzu herşeyimizi çocuğunda adayınca iyi bir anneyiz sanıyoruz.halbuki bizde insaniz.sosyallesmeye birazcık nefes e bizim de ihtiyacımız var...Harikasınız
Kalori hesaplıyorumNasıl bir liste uyğuluyorsunuz
Olur olurrrBuğün başladım burdan aldığım gazla ama umarım sürdürmeyibaşarırım(
Baharattan mi acabaGerçekten bazı insanlar kıymalı pide gibi kokuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?