iyice salmışım kendimi

Kilolu kadınlar ilişkilerinde yakışıklı adamlarla mutlu olmaz demek mi desteklemek ? Farkında değilsiniz resmen hakaret bu.

Harikasınız, neler yaptığınızdan bahseder misiniz ne kadar sürede verdiniz? Nasıl beslendiniz hiç durma oldu mu? Spor yaptınız mı vs?
Hiç durmadı kilo vermem az yada çok her hafta eksideydim. İlk başladığımda sadece yürüyüş yaptım ama uzun süreli yürüyüşler ilk 10 kiloyu verdikten sonra yine kendi çapımda evde spor yaptım. Youtube sağolsun video çok.
Birde çocuklar var tabi büyük oğlanla hergün 1 saat powerboard sürüyorum kolay görünsede denge işi ve duruş pozisyonumu düzeltmeye katkı sağlıyor. Ortancaylada 1 saate yakın scooter sürüyorum. Bebek şimdi 9 aylık ona da dumbel muamelesi yapıyorum. Her sabah ve akşam onlar evde oyalanırken yürüyüşümü yapıyorum
Şekerli ürünleri genel olarak yemiyorum.
14. Takımda zayıfladım günlük bildirimlerim var oradan görebilirsin

Evet o yüzden en basında kandırmayın kendinizi yok ilişkiler çok fiziksel etkileşime bağlıdır diye konuya girdiniz .
Bari söylediğiniz arkasında durun .
Kilo fasistligi yapıyorum diyin . Yaptığımız başka bir şey değil.
Ben öyle bişey söylemedim uyduruyosunuz tamamen.Öyle bi ilişki görmedim dedim.

İnşallah benimde öyle olur şimdiden bi gevşeklik hissediyorum annemin göğüsleri ben bildim bileli sarkık o yüzden biraz karamsarım bu konuda

Ben kendim için parfüm kullanırım mis gibi kokmak hoşuma gider hijyenime fazlaca önem veririm ayrıca kilomada..hepsini kendimi iyi hissetmek için yaparım çünkü kendime saygı duyuyorum biri bana ilgi göstersin sevsin diye değil. Kendim için yaptığım için zaten eşimin hem ilgisini hemde sevgisini hissediyorum insan kendini sever saygı gösterirse karşı tarafta emin ol aynı sevgi saygıyı gösterir...

Fiziksel etkilenme denilen şey tek tip vücut ölçülerine bağlı değil siz bunu anlamıyorsunuz ya da hayatta tutunduğunuz tek övünme aracı zayıfım fitim olduğu için anlamak istemiyorsunuz. Project runway diye ünlü moda yarışmasında bile büyük beden mankenler çıkıyor podyuma benim diyen 36 beden kadın çıksın bunlarla çekicilik yarıştırsın bakalım. Bazı insanlar zayıf beğenir bazıları kıvrımlı hatta obez kadınlara hayran bakan erkekler bile var bazen de öyle aşık olursun sana öyle biri aşık olur ki vücudun ona dünyanın en güzel vücudu gibi görünür. Allah bizi sürekli zayıf sürekli bakımlı kalarak muhafaza edebileceğimiz aşklardan sevgilerden korusun

Evet öyledir aşkın altında yatan fiziksel çekimdir bilmiyosanız açıp biraz psikoloji kitabı okuyabilirsiniz.Ayrıca burdan yakışıklı erkekler kilolu kadınlarla mutlu olamaz sonucunu çıkarıyosanız ben özgüvenliyim diye de boşa hava atmayın insanlara çünkü komik durdu şu an.İstediğimi de söylerim size hesap vericek değilim.

Ben insanlardaki genel kanıdan bahsettim herkes böyle demedim zaten kafanıza göre lafları yorumlamayın

Özgüvenli olduğum için karşı çıkıyorum zaten . Yoksa susup otururum .
Siz çok gülmeyin ama kırışıklık olur yüzünüzde begenilmezsiniz falan.

Özgüvenli olduğum için karşı çıkıyorum zaten . Yoksa susup otururum .
Siz çok gülmeyin ama kırışıklık olur yüzünüzde begenilmezsiniz falan.

Siz özgüveni çok yanlış anlamışsınız bence neyse size burda özgüveni anlatamicam artık.Bakın herkes ne demiş kendine saygısı olan o kadar kilolu gezmez zaten demiş neyse size kilolarınızla mutluluklar dilerim.

Konu sahibi, bol bol yemeye devam et her ne kadar eşin senin kilolu haline burun kıvırsa da önemli olan özgüvenmiş bak.Yakında özgüvenli ve terkedilmiş bi kadın olursan sorumlusunu bu akılları veren arkadaşlarda ararsın artık...

Burada kiloluyum diyen kadınlar bu görseldeki model gibi 180 boyunda, orantılı ve yüz güzeli ise problem tabii ki yok. Ayrıca ilk görseldeki kadın ibretlik. Zayıf, ince ya da fit derken kimse bunu kastetmiyor.

Kilo bu canım alınır verilir . Git hemen bi diyetisyene görüş durumun varsa bi spor salonuna yazıl yoksa hergün çık yürü . Birazda bakım oldu bitti işte ne çok büyütmüşsünüz gözünüzde

Evet tüm futbolcular, ünlüler, mankenler, oyuncular hep obezleri tercih ediyor haklısınız.Bi obeziteyi övmediğimiz kalmıştı zaten.İyi günler.
Bi kere güzellik kriterlerini futbolcular mankenler belirlemiyor. Obeziteyi övmedim bunu bile çekici bulan erkekler var dedim. Size de iyi günler

mrblar okurken senin psikolejini cok iyianladım. dönem dönem insan böyle kendini kötü hissedebiliyor normal ama acilen toparlnmanız gerek. maalesefki erkekler kilo hiç sevmiyo. bende diyetisyene gidip 3 ayda 12kg verdim. hatta ramazanda 2-3 kg alnca eşime dedm sence aldmmı dedm evet dedi şkayla güldü farkediyorlar yani herşeyi :) diyetisyene gidebilirsen kesinlkle git hatta isnbldysan kendi diyetisyenii önerebilirim şahane biri. instagramdan fitgunluk sayfasınıda takip etmeni öneririm çok güzel kürler paylaşıyor başlagıç için güzel b, detoks yapabilirsin. ama koku meselesi kesnlkle herkesn hasssas noktasıdır bende dönem dönem kg alıp veririm ama deodorant ve parfumsuz gezmem :) hemen sende kendine güzel mis gibi kokan bi parfum belirle :)

Neler yediniz spor yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…