Kilolu kadınlar ilişkilerinde yakışıklı adamlarla mutlu olmaz demek mi desteklemek ? Farkında değilsiniz resmen hakaret bu.Neden olayı kişiselleştiriyosunuz ki?ben yüzdeliklerle yaşasam veya ben öyle düşünsem ne böyle düşünsem ne?insanların toplumda ne tür kadınlara veya erkeklere ilgi duyacağını ben mi belirliyorum da bana ters yapıyosunuz?
İnsanın kendiyle barışık olması özgüven sahibi olması tabii ki güzel bişey ama kilonun da övülecek bi yanı yok kusura bakmayın her şeyden önce fazlasıyla sağlıksız ve konu sahibini de kilosuyla mutlu olmaya teşvik etmektense kilo vermesi için desteklemeyi tercih ederim.
Hiç durmadı kilo vermem az yada çok her hafta eksideydim. İlk başladığımda sadece yürüyüş yaptım ama uzun süreli yürüyüşler ilk 10 kiloyu verdikten sonra yine kendi çapımda evde spor yaptım. Youtube sağolsun video çok.Harikasınız, neler yaptığınızdan bahseder misiniz ne kadar sürede verdiniz? Nasıl beslendiniz hiç durma oldu mu? Spor yaptınız mı vs?
Kilolu kadınlar ilişkilerinde yakışıklı adamlarla mutlu olmaz demek mi desteklemek ? Farkında değilsiniz resmen hakaret bu.
Ben öyle bişey söylemedim uyduruyosunuz tamamen.Öyle bi ilişki görmedim dedim.
İnşallah benimde öyle olur şimdiden bi gevşeklik hissediyorum annemin göğüsleri ben bildim bileli sarkık o yüzden biraz karamsarım bu konudaEmzirmeyi bırakınca en fazla 3 ay boş gb görünüyor ama sonra hemen toparlanıp bebekten önceki haline dönüyor merak etmeyin :) benim iki evladımda da emzirmeyi bıraktıktan 3 ay kadar sonra eski haline döndü çok şükür
Fiziksel etkilenme denilen şey tek tip vücut ölçülerine bağlı değil siz bunu anlamıyorsunuz ya da hayatta tutunduğunuz tek övünme aracı zayıfım fitim olduğu için anlamak istemiyorsunuz. Project runway diye ünlü moda yarışmasında bile büyük beden mankenler çıkıyor podyuma benim diyen 36 beden kadın çıksın bunlarla çekicilik yarıştırsın bakalım. Bazı insanlar zayıf beğenir bazıları kıvrımlı hatta obez kadınlara hayran bakan erkekler bile var bazen de öyle aşık olursun sana öyle biri aşık olur ki vücudun ona dünyanın en güzel vücudu gibi görünür. Allah bizi sürekli zayıf sürekli bakımlı kalarak muhafaza edebileceğimiz aşklardan sevgilerden korusunKendimizi kandırmayalım arkadaşlar tüm duygusal ilişkilerin özünde çok büyük oranda yine bi fiziksel etkilenme olayı yatar.Bu 10 yıllık evli olsanız da böyledir.
Boyum 165 kilom da 50 ama hala kendime ekstra baktığımda eşimin ağzının suyu akar sırf zayıflık ve fit bi görünüm bile tek başına yeterli değil...
90 kilo olup da 70 kilo vücutlu yakışıklı sevgilisiyle mutlu olan bi kadın görmedim ben bugüne kadar.
Evet o yüzden en basında kandırmayın kendinizi yok ilişkiler çok fiziksel etkileşime bağlıdır diye konuya girdiniz .
Bari söylediğiniz arkasında durun .
Kilo fasistligi yapıyorum diyin . Yaptığımız başka bir şey değil.
Fiziksel etkilenme denilen şey tek tip vücut ölçülerine bağlı değil siz bunu anlamıyorsunuz ya da hayatta tutunduğunuz tek övünme aracı zayıfım fitim olduğu için anlamak istemiyorsunuz. Project runway diye ünlü moda yarışmasında bile büyük beden mankenler çıkıyor podyuma benim diyen 36 beden kadın çıksın bunlarla çekicilik yarıştırsın bakalım. Bazı insanlar zayıf beğenir bazıları kıvrımlı hatta obez kadınlara hayran bakan erkekler bile var bazen de öyle aşık olursun sana öyle biri aşık olur ki vücudun ona dünyanın en güzel vücudu gibi görünür. Allah bizi sürekli zayıf sürekli bakımlı kalarak muhafaza edebileceğimiz aşklardan sevgilerden korusun
Özgüvenli olduğum için karşı çıkıyorum zaten . Yoksa susup otururum .Evet öyledir aşkın altında yatan fiziksel çekimdir bilmiyosanız açıp biraz psikoloji kitabı okuyabilirsiniz.Ayrıca burdan yakışıklı erkekler kilolu kadınlarla mutlu olamaz sonucunu çıkarıyosanız ben özgüvenliyim diye de boşa hava atmayın insanlara çünkü komik durdu şu an.İstediğimi de söylerim size hesap vericek değilim.
Özgüvenli olduğum için karşı çıkıyorum zaten . Yoksa susup otururum .
Siz çok gülmeyin ama kırışıklık olur yüzünüzde begenilmezsiniz falan.
Burada kiloluyum diyen kadınlar bu görseldeki model gibi 180 boyunda, orantılı ve yüz güzeli ise problem tabii ki yok. Ayrıca ilk görseldeki kadın ibretlik. Zayıf, ince ya da fit derken kimse bunu kastetmiyor.Sana göre şu kadinEki Görüntüle 2160826
Şu kadından
Eki Görüntüle 2160827
Daha seksi öyle mi
Erkeklerin en dikkat ettiği yerlerden biri kadın göğsü çoğu kadin zayıf olmasına rağmen göğüs büyütme popo kaldirma ameliyelatlarina kosuyor
Ayrıca herkesin zevki bir değil bazi erkek kuru tahta gibi kadin istemiyorum diyor
Yüzde 99 u böyle diyorsunuz ben de değil diyorumBen insanlardaki genel kanıdan bahsettim herkes böyle demedim zaten kafanıza göre lafları yorumlamayın
Yüzde 99 u böyle diyorsunuz ben de değil diyorum
Bi kere güzellik kriterlerini futbolcular mankenler belirlemiyor. Obeziteyi övmedim bunu bile çekici bulan erkekler var dedim. Size de iyi günlerEvet tüm futbolcular, ünlüler, mankenler, oyuncular hep obezleri tercih ediyor haklısınız.Bi obeziteyi övmediğimiz kalmıştı zaten.İyi günler.
O da bir anneOrnek alincak cok guzel fit anneler var. Aman o eksik kalsin
mrblar okurken senin psikolejini cok iyianladım. dönem dönem insan böyle kendini kötü hissedebiliyor normal ama acilen toparlnmanız gerek. maalesefki erkekler kilo hiç sevmiyo. bende diyetisyene gidip 3 ayda 12kg verdim. hatta ramazanda 2-3 kg alnca eşime dedm sence aldmmı dedm evet dedi şkayla güldüBugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Neler yediniz spor yaptınız mımrblar okurken senin psikolejini cok iyianladım. dönem dönem insan böyle kendini kötü hissedebiliyor normal ama acilen toparlnmanız gerek. maalesefki erkekler kilo hiç sevmiyo. bende diyetisyene gidip 3 ayda 12kg verdim. hatta ramazanda 2-3 kg alnca eşime dedm sence aldmmı dedm evet dedi şkayla güldüfarkediyorlar yani herşeyi :) diyetisyene gidebilirsen kesinlkle git hatta isnbldysan kendi diyetisyenii önerebilirim şahane biri. instagramdan fitgunluk sayfasınıda takip etmeni öneririm çok güzel kürler paylaşıyor başlagıç için güzel b, detoks yapabilirsin. ama koku meselesi kesnlkle herkesn hasssas noktasıdır bende dönem dönem kg alıp veririm ama deodorant ve parfumsuz gezmem :) hemen sende kendine güzel mis gibi kokan bi parfum belirle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?