- 19 Şubat 2018
- 511
- 391
- 103
- 33
Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Canım bazı dertlerimiz ortak... Ben de doğumdan sonra tam on kilo aldım. Kendime şişman diyemem ama fazla kiloluyum.
Ben de bebek ev işi derken kendime hiç bakamaz oldum.. eski hallerimi çok özlüyor ve kendimi çirkin hissediyorum.
Ben de sen gibi eşimin artık beni eskisi kadar beğenmediğini, arzulamadığını ve güzel bulmadığını düşünmekteyim. Zaman zaman bunun sitemini etsem ve ağzını arasam da ; o beni hayır öyle değil şeklinde teselli etse de, ben artık kendime güvenememekteyim. Bana ben ne zaman böyle şeylere önem veren biri oldum dedi geçen; şimdi buna sevinmem gerekirdi belki. Ama ben ben seni hala güzel buluyorum demesini isterdim...
Seni çok iyi anlıyorum pek çok konuda. Amma ve lakin kıymalı pide olayı olmamış. Yani her gün banyo yapmak beş dakika, deodorant sürmek iki saniye; tertemiz kokmak paha biçilemez ... Her ne kadar tonton da olsan; temizliğine diklat etmelisin. O zaman kıymalı pide değil elmalı turta gibi olursun ve eşinin de iştahı azalmaz .
İkimiz de zayıflamalı ve kendimize bakmalıyız. Ama sen en önce temizlik mevzusunu hallet. Seven sevdiğini kilolu da sever amma ve lakin kimse pis birine yaklaşmak istemez.
fazla kilo ve yaşadığınız olumsuz durumlar özgüven eksikliği oluşturmuş sanki.Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Üzülmeyin bu kadar sıkı bi iradeyle halledebileceğinizi düşünüyorum kilonuz ne bilmiyorum ama önce bir diyetisyene sonrada bir spora salonuna gidin. Sıkı çalışmayla birazda zamanla eski halinize geri döneceksiniz.Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Sen ne kadar tatlısın.Yanı 26 yaşındayım hayatımın bir çok alanında kilolu oldum çünkü yeme bozukluğum var
Insanların dışardan bakıp yiyip yiyip kilo aldin olayı değil bizzat beynin bağlantılarını değiştiren bir bağımlılık .
Her neyse hep kilolu oldum son zamanlarda 90 lardaayim . Diyet yapmak yerine psikolojik destek alıyorum .
Hiç bir beğendiğim adamdan karşılıksız kalmadım diyebilirim . En son sevgilim bana deli gibi aşıktı ve çok ilişkim olmuştur hani ona denk geldi degil . Ilişkiler dışınada çok begenilirim vs
Ben bu tarz beğenilme olaylarını sadece ve sadece kendimizi nasi gördüğümüze odakliyirum . Ben kendimi cidden çok güzel buluyorum ve bu yansıyor . Sizin de hic güzel bulmadığınız yansıyor .
69 kilo çok normal bir kilo sizin için . Eminim gözleriniz değişirse kendinize karşı her şey değişecek . Çözüm makyaj spor diyet vs değil bunlar geçici çözümler.
Sağlık problemi vs olmadığı sürece kilo önemsiz .
Önemli olan kendini sevmek kendini gerçekten beğenmek.
Iyide olay parfum skmamak degilki kotu kokmakmis : (bebeğiniz varken parfüm sıkmamanız gayet normal ve olağan.açıklamana gerek yoktu..çokta tın parfum sıkmadığım için laf soyleyenlere.neyse gerısı sana kalmış canım ırade güç herşey sende.herşeyın farkındasın bır adım at artık.
pıde kokuyosun demesini kotu koku olarak algılamadım.kılosundan dolayı laf gıydırmiş gıbı geldı.Iyide olay parfum skmamak degilki kotu kokmakmis : (
Biri bana ole dese:) o gun pide yspmadysam o kiyafetle:) ki ev kiyafeti ayridir illaki.. kotu anlarim vallapıde kokuyosun demesini kotu koku olarak algılamadım.kılosundan dolayı laf gıydırmiş gıbı geldı.
:))) ben de aynen bu şekilde algıladım.pıde kokuyosun demesini kotu koku olarak algılamadım.kılosundan dolayı laf gıydırmiş gıbı geldı.
Bebeği dediginiz 2,5 yaşındabebeğiniz varken parfüm sıkmamanız gayet normal ve olağan.açıklamana gerek yoktu..çokta tın parfum sıkmadığım için laf soyleyenlere.neyse gerısı sana kalmış canım ırade güç herşey sende.herşeyın farkındasın bır adım at artık.
kesınlıkle ..bır ınsana yakışmayacak sozler.:))) ben de aynen bu şekilde algıladım.
lakin biz kadınlar iyi hissetmek için kuaföre gidiyoruz. kilo aldığını bu kadar çirkin bir üslupla yüzüne vurma haddini bulamamalı kimse...can sıkıcı olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?