iyice salmışım kendimi

Kuaforler soyler tabi sana biseyler yapsinda para alsin diye ama kilo yag her zaman kokar sen aynaya bak gormek istediğin bu deglse zaten belliki degil hemen değişmeye basla bakımlilik icten gelen niyet isteyen bisey kendi kendinize evde kwndiniz icin cok sey yapabilirsiniz para harcamadan hemde

En azından kişisel bakımınıza dikkat ederek başlayın işe.
Saçınızı tarayın, duş alın. Rol-on , deodarant hafif vanilya çiçek kokulu parfümler sıkın.
Kıymalı pide gibi kokmak demek korkunç bir tabir. Demek ki eşiniz de rahatsız. Lütfen kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Yaz günü ağır yiyecekler yemeyin.

Hazir farketmisken hemen adimlari atin. Bi arkadasimda dogum sonrasi ayni surecleri yasadi. Suan tam bir kocakari oldu ve farkindaligini zamanla kaybetti. Guzelim kulturlu okuyan arastiran kendine bakan ruj surmeden markete gitmeyen kiz gitti yerine bir kocakari geldi maalesef...

Belki hormonal bir bozukluk var hemen diyetisyen ile görüşüp kilo vermeye başlayın zaten kendinize bir güven gelir

Sadece akşam 6dan sonra yemek yemeyi kesseniz bile çok şey değişir kilonuzda,kendinizi bırakmamalısınız,eşiniz haklı,kıymalı pide gibi kokan bi eşe ben de tahammül edemezdim,bozulacak alınacak bişe yok,bazen eşimin ter koktuğunu düşünürüm ben bize bi kahve yapıyorum sen de bi duşa gir çık derim,ne var bunda kokuyorsan kokuyorsundur,o da bi kere yeni aldığım bi nemlendirici kremi sürmüştüm ,çok kötü kokuyor bu doğru duşa demişti,kuzu kuzu gidip yıkanmıştım,tamam aşık filanızda kokuyorsa da kokuyordur biri yapacak birşey yok

Ah canım seni çok iyi anlıyorum
Eşimde kilo ver diyor bana
Yarın başlıcam diyete
Gel beraber başlayalım destek olalım bir birimize
Başlamak isteyen kızlar varsa özelden yazsın grup kuralım hadi

Canım bazı dertlerimiz ortak... Ben de doğumdan sonra tam on kilo aldım. Kendime şişman diyemem ama fazla kiloluyum.

Ben de bebek ev işi derken kendime hiç bakamaz oldum.. eski hallerimi çok özlüyor ve kendimi çirkin hissediyorum.

Ben de sen gibi eşimin artık beni eskisi kadar beğenmediğini, arzulamadığını ve güzel bulmadığını düşünmekteyim. Zaman zaman bunun sitemini etsem ve ağzını arasam da ; o beni hayır öyle değil şeklinde teselli etse de, ben artık kendime güvenememekteyim. Bana ben ne zaman böyle şeylere önem veren biri oldum dedi geçen; şimdi buna sevinmem gerekirdi belki. Ama ben ben seni hala güzel buluyorum demesini isterdim...

Seni çok iyi anlıyorum pek çok konuda. Amma ve lakin kıymalı pide olayı olmamış. Yani her gün banyo yapmak beş dakika, deodorant sürmek iki saniye; tertemiz kokmak paha biçilemez ... Her ne kadar tonton da olsan; temizliğine diklat etmelisin. O zaman kıymalı pide değil elmalı turta gibi olursun ve eşinin de iştahı azalmaz .

İkimiz de zayıflamalı ve kendimize bakmalıyız. Ama sen en önce temizlik mevzusunu hallet. Seven sevdiğini kilolu da sever amma ve lakin kimse pis birine yaklaşmak istemez.

Bi daha aynı kuaföre gitmeyin. Aynaya baktığınızda gülümseyeceğiniz biri olun. İstiyosanız kilo verin istemiyosanız şimdi kalkıp ekmeğe bal kaymak sürün. Ama siz ne istiyosanız onu yapın :)

Mesele kişisel bakım/temizlik değil ki.. daha öhce mesajlarda da ara ara söyledim. Ter kokusu değil problem. Kuaför evimizin altında duş alıp ğidiyorum zaten. Parfüm kullanmıyorUm anlayaçağınız.. (

fazla kilo ve yaşadığınız olumsuz durumlar özgüven eksikliği oluşturmuş sanki.
öncelikle kuaförünüzü değiştirmenizi öneririm, böyle hadsiz insanlara asla prim vermeyin. herkes haddini bilecek, ağzını toplayacak. muhattab olmayın böyle seviyesizlerle.
devlet hastanelerinde psikologlar var, ücretsiz hizmet veren. belki bir profesyonelle konuşup dertleşmek ve ondan fikir almak iyi gelebilir.
kilo mevzusuna gelince okuduğum kadarıyla çok yüksek de değil kilonuz. alın bebişinizi arabasına, çıkın serin saatlerde yürüyüşe. yürüyüş yapmak psikolojik olarak da rahatlatır. biraz da yiyeceklerinize dikkat ederseniz çözülmeyecek gibi durmuyor.önemli olan pes etmeden istikrarlı bir şekilde devam edebilmek...2 ayda hiç bir sıkıntınız kalmaz kolaylıklar diliyorum.

bebeğiniz varken parfüm sıkmamanız gayet normal ve olağan.açıklamana gerek yoktu..çokta tın parfum sıkmadığım için laf soyleyenlere.neyse gerısı sana kalmış canım ırade güç herşey sende.herşeyın farkındasın bır adım at artık.

Üzülmeyin bu kadar sıkı bi iradeyle halledebileceğinizi düşünüyorum kilonuz ne bilmiyorum ama önce bir diyetisyene sonrada bir spora salonuna gidin. Sıkı çalışmayla birazda zamanla eski halinize geri döneceksiniz.

Sen ne kadar tatlısın.
Yerim seni ben.

Iyide olay parfum skmamak degilki kotu kokmakmis : (

pıde kokuyosun demesini kotu koku olarak algılamadım.kılosundan dolayı laf gıydırmiş gıbı geldı.
:))) ben de aynen bu şekilde algıladım.
lakin biz kadınlar iyi hissetmek için kuaföre gidiyoruz. kilo aldığını bu kadar çirkin bir üslupla yüzüne vurma haddini bulamamalı kimse...can sıkıcı olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…