Evde dogal deodoranti nasil yaptiniz??Dogum yapali 2,5 yil mi oldu?
Toparlanmak icin pekala uyggun bir süre. Ilk zamanlar yemeyi icmeyi anlarim, ben kendimi durduramiyordum ilk alti ay neredeyse sürekli tatli yedim, onu yedim bunu yedim herseyi yedim. Ama bir yandan da düsünceli bir sekilde firsat buldukca yürüdüm.
Sizin de siniriniz asmis ki rahatsiz olmussunuz e ne güzel iste bugünden baslayin ufak ufak degisikliklere.
Ben mesela evde dogal deodorantimi yaptim emziriyorum da hala bir bucuk sene oldu, iste onu kullaniyorum terlese de kokmuyor insan. Kulaklarimin arkasina parfüm cikiyorum dustan sonra ve de hergün kiyafet degistiriyorum cocukla ugrasirken terliyor insan. Üzerine de bana agir gelmeyen cicek kokulu hafif bir parfüm, saclarimi da genelde salarim, topuklumu giyer cikarim.
Bunlari gaza gel diye yazdim, pekala örnek alabilirsin.
Ilk aylar bebekler gercekten cok zor oluyor insan dus almaya ne vakit ne enerji bulabiliyor. Ama yeterince zaman gecmis toparlanma vakti gelmis coktan.
Ben ilk dogumumdan sonra esime yaklasiyorum adam gidiyor falan, iliski istemiyor, dedim ne oluyor yaaa zorladim. Ter kokuyorsun dedi bana. Inanin yerin dibine girdim, cünkü dus almaya zaman ayiramiyordum ama esimle de kisa olsa yakinlasmak istiyordum. Neymis ikisi bir arada olmuyormus. Cok üzülmüstüm. Kizmistim ona insan sen gir dusa ben bebege bakarim der diye cemkirmistim. Gerci dusa giremeyecek kadar yorgundum o aralar, dünyam dönmüstü.
Neredeeen nereyeee.. Simdi parfümsüz disari cikmam. Spor olarak yürüyüs yaparim zaman buldukca. Eskiye göre cok daha sik üzerimi degistiririm gün icerisinde. Topuklu ve saclar bitis.
Umarim yazdiklarim size moral olmustur.
Annelik zaten zor, toparlanma süreci kimileri icin cok travmatik gecebiliyor. Ben de zor atlatanlardandim. Ama düsünün iki cocukla bu hale geldim sonunda, ha evim sürekli dagilir, daginik kalir pislenir, yetistigi kadar yaparim.
toparlanabilirsiniz, hatta eskisinden de bakimli olabilirsiniz.
Moral icin yürüyüs yapin derim, insnai gercekten yükseltiyor.
En azından bir sıkıntı olduğunun farkındasınız. Bu da ilk adım sayılır. Hemen bir diyetle işe başlayın. Kendinize üstünüze başınıza özen gösterin. Doğum yapalı da epey olmuş. Evet siz bir annesiniz ama aynı zamanda kadınsınız da. Kadın rolünuzu es geçmeyin artık.Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Peeling için ne kullanıyosunuz:)Aslında kilonuz boyunuza göre o kadar çok değil. Sıkı değilim yazmıssınız ama yine de çok şişman göründüğünüzü sanmıyorum. Yemeyi biraz azaltarak 5 kilo kadar verseniz biraz da sıkılassanız cok cok daha iyi gorunursunuz zaten. Biri daha yazmış pilates lastiği alın diye ben de katılıyorum. O lastikle cok guzel egzersizler yapılıyor. Hatta yanına bi de büyük toplardan aldınız mı tamamdır. Cok ucuz zaten. Açın evde ebru sallıyı haftanın 3 4 günü. 1 ayda mis gibi olursunuz valla hem biraz kilo verip hem sıkılasnca çünkü cok fazlanız yok zaten.
Bunun dışında her gün dus alın. Saçınızı yıkamasanız bile vücudunuzu yıkayıp çıkın. Dustan sonra da hafif bi parfum kullanın. İmkanınız varsa 3 4 haftada bi kuaföre gidip kıl tüy işini halledin. Yoksa evde kendiniz yapın.
Ben her sabah yüzümü yıkarken günlük peeling jellerinden kullanyorum. Cildi daha aydınlık yapıyor. Tavsiye edebilirim cildiniz yağlıysa benim gibi.
Son olarak kendinize bir kac parça yeni kıyafet alın. Alışverişe vaktiniz yoksa bilr internetten de bulabilirsiniz.
Ben olsam herkese bu laflarını yuttururdum. Bakımlı mis gibi kokan gözlerinin ici parlayan neşeli ışıl ışıl bi kadın olun bence siz de görsünler
Bunu kullanıyorum su anda. Bundan once bunun turuncusu vardı ondan da memnundumPeeling için ne kullanıyosunuz:)
Ayrıca böyle pervasızca yiyip kilo alanlara çok kızıyorum ya nasıl kıyıyorsunuz bi tanecik bedeniniz var, o kilolar gitse bile eskisi gibi olunuyor mu? Cildinize yazık.
Evde dogal deodoranti nasil yaptiniz??
salma kendini salmaBugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Pembesini kullanıyorum bende. harika harikaaEki Görüntüle 2160795
Bunu kullanıyorum su anda. Bundan once bunun turuncusu vardı ondan da memnundum
İnş.. buğün başladım eşim sabah patates kızarttı üstelik.. off umarım irademe hakim olurumZayıf olmak kadar güzel bişey var mı yahu?
Bende cok olmadı dogum yapalı 6 ay olmadı daha. Beslenme düzenim yoktu günlük aldigim kalori ohoovvspor yaptim 3 ay ama bogazdan kesmedim olmadi 500gr falan belki vermisimdir:)) emzirmeme ragmen. Su an diyet yapiyorum ve patır patır gidiyo kilolar. Ustelık hiccc ac kalmiyorum. Ama tabıkı tatlı ve abur cubur yeme istegim(egom) oldugu gibi duruyo ne zaman dincek bu icimdeki yeme arzusu bilmem :))
Birden kesmeninde kesınlıkle iyi oldugunu düsünmüyorum ama. İnşallah basarirsin
1 hafta dişini sık bak nasıl kg verdigini göreceksin .. o sana motive olurİnş.. buğün başladım eşim sabah patates kızarttı üstelik.. off umarım irademe hakim olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?