iyice salmışım kendimi

Evde dogal deodoranti nasil yaptiniz??

Bünyesi zayıf olup kilo alma sorunu olmayanlar nasıl kilo alırsın tavrı takiniyor

Bende stres le çok yiyen biriyim ya çok yerim yada tamamen kesilirim yemekten stres yaptigim olaya göre değişiyor
Konu sahinini anlıyorum bizzat yaşadım bende

Destek lazım sana destek ilk önce inan değişim istediğine değişim gerektiğine ve basla

BEN için de .... :))

En azından bir sıkıntı olduğunun farkındasınız. Bu da ilk adım sayılır. Hemen bir diyetle işe başlayın. Kendinize üstünüze başınıza özen gösterin. Doğum yapalı da epey olmuş. Evet siz bir annesiniz ama aynı zamanda kadınsınız da. Kadın rolünuzu es geçmeyin artık.

Aslında kilonuz boyunuza göre o kadar çok değil. Sıkı değilim yazmıssınız ama yine de çok şişman göründüğünüzü sanmıyorum. Yemeyi biraz azaltarak 5 kilo kadar verseniz biraz da sıkılassanız cok cok daha iyi gorunursunuz zaten. Biri daha yazmış pilates lastiği alın diye ben de katılıyorum. O lastikle cok guzel egzersizler yapılıyor. Hatta yanına bi de büyük toplardan aldınız mı tamamdır. Cok ucuz zaten. Açın evde ebru sallıyı haftanın 3 4 günü. 1 ayda mis gibi olursunuz valla hem biraz kilo verip hem sıkılasnca çünkü cok fazlanız yok zaten.

Bunun dışında her gün dus alın. Saçınızı yıkamasanız bile vücudunuzu yıkayıp çıkın. Dustan sonra da hafif bi parfum kullanın. İmkanınız varsa 3 4 haftada bi kuaföre gidip kıl tüy işini halledin. Yoksa evde kendiniz yapın.
Ben her sabah yüzümü yıkarken günlük peeling jellerinden kullanyorum. Cildi daha aydınlık yapıyor. Tavsiye edebilirim cildiniz yağlıysa benim gibi.
Son olarak kendinize bir kac parça yeni kıyafet alın. Alışverişe vaktiniz yoksa bilr internetten de bulabilirsiniz.

Ben olsam herkese bu laflarını yuttururdum. Bakımlı mis gibi kokan gözlerinin ici parlayan neşeli ışıl ışıl bi kadın olun bence siz de görsünler

Peeling için ne kullanıyosunuz:)

O ne bicim kuaför öyle hadsiz.
Öyle mi soylenir nezaket yoksunu. Üzülme kadin isterse herseyi halleder.

Ayrıca böyle pervasızca yiyip kilo alanlara çok kızıyorum ya nasıl kıyıyorsunuz bi tanecik bedeniniz var, o kilolar gitse bile eskisi gibi olunuyor mu? Cildinize yazık.

Aynen katılıyorum size o hatayı ben yaptım bacaklarım çatlak dolu aynaya bakıp ağladım halime. Gerçekten de insanın kendini salmaması gerekiyormuş

Tamam konu sahibi tum uyarilari dikkate alup uygulamaya baslamali ama eş kişi si cocuk dunyaya geleikten sonra evle es ile cocukla ilgilense kadınlarımız da bu halde olmayacak. Bu aralar iyice kızgınım erkeklere toplumdaki erkegin egosunu tavan yapan zihniyete.

evet kendine bakim yap.kendini sev ama kendin icin arkadasim guzel gunlerjn olsun

Kuaför kim köpek sizinle o şekilde konuşuyor neden izin veriyorsunuz hepimiz kilo alıp kendimizi salıyoruz bir dönem oluyor geçici bir süreç olarak düşünün şimdi bu halinizle kendinizi sevin ki kilo verebilin hafif hafif bakım yapmaya başlayın önce motive edin kendinizi sonra başlayın diyete

Öncelikle kocan için değil kendin için değiş eğer istiyorsan . Kilodan önce kişisel bakımına dikkat et ve kendini sevvvv. hadsiz kuaförle ilgili yorum bile yapmıyorum .Git saçını başka yerde kestir boyat . Bir daha da o kuaföre gitme. Güzel ve bakımlı olmak zayıf olmak demek değildir. Böyle düşünürsen işin daha kolay olur.

Evde dogal deodoranti nasil yaptiniz??

Internette bircok tarifi var, bakabilirsiniz. Benim yaptigim bana göre en basitiydi, bulmasi kolay malzemelerdi cünkü.
Kabartma tozu, nisasta, hindistan cevizi yagi ve koku olarak da gül yagini kullandim. Bunlar sadece, karistirip bir kivam elde ediyorsunuz kremden sert ama tene degince eriyor. Cok memnunum. Tavsiye ederim

salma kendini salma
önce kendin için
kendine saygını korumak için...

Care sizin kararli olmanizda.
Esinizden destek beklerseniz cok beklersiniz.
Kendiniz icin verin kilolari.
Hormonel bi sIkintiniz yoksa kilolari verirsiniz.
Aksam 6 dan sonra bisey yemeyin.
Gunduz yenilenler degil gece yemeleri insani sisiriyor.
Kuafor patavatsiz evet, ama bu elestiriyi dkkate alin.
Yazin insan daha bi kokuyor cunku.
Cocugunuz uyudugu an 5 dk suyun altina girin cikin.
Kilo vermekte zorlaniyorsaniz hormonlariniza bi baktirin, belki tiroid sorununuz olabilir.

Zayıf olmak kadar güzel bişey var mı yahu?
Bende cok olmadı dogum yapalı 6 ay olmadı daha. Beslenme düzenim yoktu günlük aldigim kalori ohoovv spor yaptim 3 ay ama bogazdan kesmedim olmadi 500gr falan belki vermisimdir:)) emzirmeme ragmen. Su an diyet yapiyorum ve patır patır gidiyo kilolar. Ustelık hiccc ac kalmiyorum. Ama tabıkı tatlı ve abur cubur yeme istegim(egom) oldugu gibi duruyo ne zaman dincek bu icimdeki yeme arzusu bilmem :))
Birden kesmeninde kesınlıkle iyi oldugunu düsünmüyorum ama. İnşallah basarirsin

Ha birde ac seyma subasına bak hergun insanin görünce zayıflayası geliyo:))

İnş.. buğün başladım eşim sabah patates kızarttı üstelik.. off umarım irademe hakim olurum

Yapmayın bunu kendinize. Yapamıyorum diye birşey yok. Bu yazdıklarınız çok vahim şeyler. Acil önlem almazsanız yakında kocanızla da psikolojinizlede alakalı sorunlarınızın olması kaçınılmaz. Yapılacakları yazmaya gerek yok. Bakımlı olun yemeyin. Acil kilo verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…