Duş alıp gittim kuaföre o da evimizin altında zaten. Doğal kokum öyle sanırım(
+Ikinci hayatin tek bir hayatin oldugunu anladiginda başlar- Raphaella GiordanoKitap okumayı çok severim ve zevkle tavsiyenize uyarım?
Bi ara tam olarak böyle hissetmiştim. Şimdi 3 çocukla 39 yaşımda genç kız gibi hissediyorum.Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Harikasınız, neler yaptığınızdan bahseder misiniz ne kadar sürede verdiniz? Nasıl beslendiniz hiç durma oldu mu? Spor yaptınız mı vs?Bi ara tam olarak böyle hissetmiştim. Şimdi 3 çocukla 39 yaşımda genç kız gibi hissediyorum.
Ocak ayının 27 sinde bu duyguya kapıldım 22 şubatta harekete geçtim yaklaşık 25 kilo verdim kendime zaman ayırdım
Sizde yapabilirsiniz
Çok teşekkürler sırayla hepsini okuyaçağım+Ikinci hayatin tek bir hayatin oldugunu anladiginda başlar- Raphaella Giordano
+Mutlu evliliklerin 7 özelliği-Medaim Yanık
+Mutlu evlilik psikolojisi- Nevzat Tarhan
+Evlilik oyunu- C.D. Reiss (bu kitap seks istegi icin:))
+Bosalma, orgazm ve cinsel doyum- Cem Keçe
+erkekler marstan kadinlar venüsten- john gray
+kadin beyni, erkek beyni- serkan karaismailoğlu
Bunlar aklima geldi. Benzerlerini de okuyabilirsiniz.
masallah size peki estetik oldunuz mu merak ettim cok kilo vermissiniz..Bi ara tam olarak böyle hissetmiştim. Şimdi 3 çocukla 39 yaşımda genç kız gibi hissediyorum.
Ocak ayının 27 sinde bu duyguya kapıldım 22 şubatta harekete geçtim yaklaşık 25 kilo verdim kendime zaman ayırdım
Sizde yapabilirsiniz
Offff.. bilip bilmeden doğru düzğün okumadan yazmışsınız. Banyodan sonraki kokum için dedi.Her şeyden önce koku konusuna takıldım ben ya hadi kilolusun hadi makyaj yapmıyorsun da insan yıkanmaz mı ya
Belki ben de onlardan biriyim bilemiyorum kendime kokmuyorum ama öyleysem diye çözüm arıyorumGerçekten bazı insanlar kıymalı pide gibi kokuyor ama
Yoo sabah saatiydi zaten,kahvaltı bile yapmamıştım duş alıp çıkmıştımNeden kıymalı pide gibi kokuyorsn dediğini anladim pide yiyip mi gittiniz, parfumde temizlik demek değil ki, spor salonuna gidemezseniz leslie yapım evde baya faydasi var
Banyodan sonraki koku diyorsunuz da yazdığınız ifade bana banyo yapılmadığını hissettirdi. Kıymalı pide gibi koku deyince bana öyle geldi. Ayrıca tutumunuz hiç hoş değil tabiki güzelce okudumOffff.. bilip bilmeden doğru düzğün okumadan yazmışsınız. Banyodan sonraki kokum için dedi.
Sizinki çok hoş cidden.. her neyse aradaki mesajlarda bi kac defa aynı şeyi yazdım, evet her sayfayı okumamış olabilirsiniz ama ilk mesajımı tekrar okudum yıkanmadığımı da yazmamışım değil mi? Günlük hayatınızda da olaylara böyle mi bakar insanlara böyle mi yaklaşırsınız?Banyodan sonraki koku diyorsunuz da yazdığınız ifade bana banyo yapılmadığını hissettirdi. Kıymalı pide gibi koku deyince bana öyle geldi. Ayrıca tutumunuz hiç hoş değil tabiki güzelce okudum
Yoo sabah saatiydi zaten,kahvaltı bile yapmamıştım duş alıp çıkmıştım
Tamam patavatsızca görünüyor ama dost acı söyler. Demek ki kokuyorsunuz, kuaförünüz de kokan biriyle yakın temas halinden olmaktan hoşnut olmaz haklı yani.Evet.. o kadar şaşırdım ki bana “daha önce de soğan gibi kokUyorsun” demiştim di mi ğibi bir hatırlatma yaptı.. eli çok iyi diye ona gidiyordum ama artık gitmeyeçeğim çok densizleşti..
Peşpeşe gelen 2 hamilelik ile almıştım kiloları küçük 5 aylıkken başladım diyete ve spora şu anda estetik bir sorun yok ama emzirme dönemim bittiğinde göğüslerimin pek iyi durumda olamayacağını düşünüyorum (34 aydır emziriyorum büyük olan hiç sütten kesilmedi) kürek çekiyorum toparlayabilir göğüsleri ama olmadı başka yöntemler deneyebilirim. 3 çocuğum var ufak tefek şeylere takılmak istemiyorum ama göğüs boş ve sarkık olursa buna fazlasıyla takılırımmasallah size peki estetik oldunuz mu merak ettim cok kilo vermissiniz..
Çok fazla değil ki kilonuz, 10 kilo verseniz harika olur. Boyunuz kaç?Yaşım 32 kilom 69..
Harika tebrikler nasıl verdiniz o 20 kiloyu?Tamam patavatsızca görünüyor ama dost acı söyler. Demek ki kokuyorsunuz, kuaförünüz de kokan biriyle yakın temas halinden olmaktan hoşnut olmaz haklı yani.
Kokuya benimde tahammülüm yok
Yemek yemeyi kim sevmez ki, bende çok severim özelikle ıvır zıvır yemeyi ama kilo verip aynada ko görüntünün mutluluğunu inanın hiç bir yemek vermiyor. 20 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu :) özgüveniniz yerine geliyor, eşinizin bakışları değişiyor.
Tam tersi olsa eşiniz yiyip yiyip kilo alsa hoşunuza gider mi o hali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?