Tükenmişlik sendromu olmasınKızlar selam
Normalde genel yapım her şeye kafaya takan tarafımdır ve ne hikmetse her şeyi de anlarım . Yada bazen yanlış anlarım kuruntu yaparım vs vs. İşyerinde özel hayatımda vs. İş yerinde mesela yanımda geldiğim günden beri bana yardımcı olan abla var severim iyidir genel olarak ama bazen arkamdan konuştuğuna demeyeyim de tepkisine şahit oldum bazen söyler de suratıma bir şey olduğunda. Mesela işten çıkarılacağım zaman internete verilmiş ben çok sonra gördüm ama o görmüş çaycı ablayla konusuyorlrdı aman banane umurumda değil dedi geldim sustular sonra konusu oldu aşkolsun dedim söylemediniz bilmiyorduk ayağına yattılar ( anlarım söylememelerini iş hayatı sonuçta ) ama çoğu kez böyle şeylere şahit oluyorum arkamdan iş çevirdiklerini fln..
genel olarak hayatımda da çoğu şeyi umursamamaya ciddiye almamaya başladımaman ne olacaksa olur modundayım olmadı mı boşver bitti mi boşver kovuldum mu boşver kaçmış mı boşver sallamıyorum artık . Bir şey oluyor siz bilirsiniz haklısınız modundayım . Özel hayatımda da bu böyle iyi peki tamam olur bu nedir arkadaşlar ben nasıl böyle oldum anlamadım . Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Yani olabilir ama hayattan zevk alırım gezerim tozarım sadece umursamıyorum. Mesela yanlış mı anlayacaklar diye artık umursamıyorumTükenmişlik sendromu olmasın
Yaaa ne kadar güzel bir şey. Keşke nasıl başarabildiğinizi farkedip bu yöntemi bizimle de paylaşabilseniz çok mutlu olurum...Kızlar selam
Normalde genel yapım her şeye kafaya takan tarafımdır ve ne hikmetse her şeyi de anlarım . Yada bazen yanlış anlarım kuruntu yaparım vs vs. İşyerinde özel hayatımda vs. İş yerinde mesela yanımda geldiğim günden beri bana yardımcı olan abla var severim iyidir genel olarak ama bazen arkamdan konuştuğuna demeyeyim de tepkisine şahit oldum bazen söyler de suratıma bir şey olduğunda. Mesela işten çıkarılacağım zaman internete verilmiş ben çok sonra gördüm ama o görmüş çaycı ablayla konusuyorlrdı aman banane umurumda değil dedi geldim sustular sonra konusu oldu aşkolsun dedim söylemediniz bilmiyorduk ayağına yattılar ( anlarım söylememelerini iş hayatı sonuçta ) ama çoğu kez böyle şeylere şahit oluyorum arkamdan iş çevirdiklerini fln..
genel olarak hayatımda da çoğu şeyi umursamamaya ciddiye almamaya başladımaman ne olacaksa olur modundayım olmadı mı boşver bitti mi boşver kovuldum mu boşver kaçmış mı boşver sallamıyorum artık . Bir şey oluyor siz bilirsiniz haklısınız modundayım . Özel hayatımda da bu böyle iyi peki tamam olur bu nedir arkadaşlar ben nasıl böyle oldum anlamadım . Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Güzel mi yani bilmiyorumYaaa ne kadar güzel bir şey. Keşke nasıl başarabildiğinizi farkedip bu yöntemi bizimle de paylaşabilseniz çok mutlu olurum...
Biraz fazla rahatlık gibi geldi . Geçen patronun masanın üzerinde bi tomar para çaycı girememiş aman bir şey olur diye aman ne olacak dedim ne lazımdı bardağı alacaktım dedi çıktım aldım kapısını da kapattım sonra söyledim hiç çaycıyı karıştırmadan kapınızı ben kapattım bardağı ben aldım neymiş para yerinden oynamış hmm doğrudur dedim çıktım .. yani başkası olsa durduk yere o lafa takardı umursamadım açıkçası suçlasaydı da umursamazdım gibi .Süper bişey bu , kendini gereksiz yere üzmuyorsun işte .
Güzel güzel. Gerçekten çok güzel bir şey bu. Çünkü diğer türlü hayat çok zor olur, çok yıpratır... Vedalaşma konusu örneğinde de bence her insan yapısı gereği ya duygusaldır ya değildir, üzülürsün ama dışarıya çok fazla belli etmezsin, gereği ne ise onu yaparsın falan yani en azından ben öyle düşünüyorum...Güzel mi yani bilmiyorumki biraz fazla rahat gibi . Mesela bugün çok sevdiğim komşum taşınıyor çok uzağa değil ama o çok üzgündü vedalaşmadı bile benimle tamam bi ihtiyacın var ise ara fln dedim ama üzülmedim hee gidiyo o ayrı sadece biraz Burukluk o kadar ..
Belki de bilmiyorumBu ara bende de var. Boşvermişlik var üzerimde. Çoğu şey umrumda değil . Halbuki bende kafamı takarım çoğu şeye . Ben bunu ülkedeki genel olumsuz tabloya da bağlıyorum. Yani kötü şeyler ola ola şükretmeye mi başladık acaba ne oldu. Belki de cidden hayatımız yolunda mı ? Ben de çözemedim gerçekten .
Heh aynen işte . Yani takmıyorum umursamıyorum . Motivasyona da etki yapıyordur muhtemelen . İş gezmeye eğlenmeye gelince sıkıntı yokHer konuya olmasa da %70-80 siz gibiyim ancak memnun değilim, insanların dediklerini takmamak iyi hoş ama bu umursamazlık bana motivasyonsuzluk olarak dönüyor. Kendime doğru düzgün hedef koyamıyorum eskisi gibi. Eskiden çok hırslıydım ve tam tersi her şeyi takardım.
Ay evet ya motivasyonsuzluk yapıyor şu an bi aydınlandım. Beş- altı ay önce sürekli planlar projeler rutinler vs biriydim . Tam hayatımı yoluna koyayım işte hobilerimle uğraşayım diyorum sonra aman bu zamana kadar çok yoruldum biraz keyfime bakayım oluyorum. Keyfime bakmak da iş yerinde telefona bakmam mı yani . Bu boş yaşam iyice dibe sürüklüyor .Her konuya olmasa da %70-80 siz gibiyim ancak memnun değilim, insanların dediklerini takmamak iyi hoş ama bu umursamazlık bana motivasyonsuzluk olarak dönüyor. Kendime doğru düzgün hedef koyamıyorum eskisi gibi. Eskiden çok hırslıydım ve tam tersi her şeyi takardım.
Heh aynen işte . Yani takmıyorum umursamıyorum . Motivasyona da etki yapıyordur muhtemelen . İş gezmeye eğlenmeye gelince sıkıntı yok
Çözümü bulamadım ama sebebe dair birkaç tahminim var:Ay evet ya motivasyonsuzluk yapıyor şu an bi aydınlandım. Beş- altı ay önce sürekli planlar projeler rutinler vs biriydim . Tam hayatımı yoluna koyayım işte hobilerimle uğraşayım diyorum sonra aman bu zamana kadar çok yoruldum biraz keyfime bakayım oluyorum. Keyfime bakmak da iş yerinde telefona bakmam mı yani . Bu boş yaşam iyice dibe sürüklüyor .
İyi bisey değil mi bu?Bence ıyı bısey:)Yanı caycı gelıp aa senı isten cıkarıyolar dese ne degisecek?İS aramaya o anda baslayacak mısınız?Bence kafaya takmamak oluruna bırakmak en iyisi.Hayatınızı etkileyen bısey değilse.Kızlar selam
İşte eskiden olsa üzülür sarılır ağlardım şimdi yok kız geldi tabağım kalmış onu getirdi gel istersen dedi yok dedi vedalaşmayalım hop gitti sonra ben yazdım bir şeye ihtiyacın var ise buradayım diye o kadar ama üzülmedimGüzel güzel. Gerçekten çok güzel bir şey bu. Çünkü diğer türlü hayat çok zor olur, çok yıpratır... Vedalaşma konusu örneğinde de bence her insan yapısı gereği ya duygusaldır ya değildir, üzülürsün ama dışarıya çok fazla belli etmezsin, gereği ne ise onu yaparsın falan yani en azından ben öyle düşünüyorum...
Ne olduysa azıcık bana da olsa gece uykularım kaçıyor biri bişey diyince başıma bişey gelinceKızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?