İyice umursamaz oldum

Yorulmuşsun ve olsa da olmasa da fark etmez modundasın. Bende öyleyim ve memnunum

Bu kafaya ulaşmak kolay olmuyo. Keyfini çıkarın artık

yasin her gecen gun artiyor olgunlasiyorsun. normal seyler bunlar. cocukluk ergenlik donemleri yok artik. daha az hata yapacaksin daha az guveneceksin demek bu.

Nasıl böyle oldun yaa bana da şöyle formulunu

Geçici bi süreç. Depresyon durumu aslında ama geçici olduğunu düşünüyorum dönem dönem herkeste oluyo
Valla bilmiyorum inş öyledir yada ailem hariç herkese böyle olsam yine sorun yok . Ciddiye almıyorum hiç bir şeyi koyverdim

Nasıl böyle oldun yaa bana da şöyle formulunu
Bir formül yok yaşadıklarım bu işyeri son nokta oldu aslında . Yani aslında bu iş yeri de fuar bitene kdr tutuyor beni sonra koyar kapın önüne öyle bi izlenim var genelde hislerimde yanılmam çünkü eleman yok bulamıyorlar işi de biliyorum artık .. yani pek ciddiye almıyorum diyelim . Eskiden hele allahım iş yetişmeyecek o bana bunu dedi neden dedi diye karnıma kramplar girerdi şimdi ne kadar boşmuş burada ki çaycı abla midemden oldum burada çalışmaya başladığımdan beri . Ben öyle olmak istemiyorum. Valla devam bilmiyorum gittiği yere kadar modundayım . Kovarsa kovar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…