İyice umursamaz oldum

Sanırım benimde çocuğum olsa rahat olamam bir tek ona olur ..
Yani yılların umursamazlığını biriktirmişim de hepsini çocuğun üzerine yağdırmışım gibi bir durum oldu malesef Fazla geldi bana biraz, umarım size de öyle olmaz

Yani olabilir ama hayattan zevk alırım gezerim tozarım sadece umursamıyorum. Mesela yanlış mı anlayacaklar diye artık umursamıyorum .. olmuyorsa olmuyor işine gelirse modundayım.
Aslında çok güzel bie davranış bu. Keşke ben de sizin gibi olsam. Kim ne dedi ne yaptı umursamasam

Ülkece hiç birşeye sasiramiyoruz bence de ondan.

Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Zamanında çok şey yaşadım.... Bu tavriniz bunun sonucu zaten. Tükenmişlik sendromu. İşin içinden cikamiyorsanız psikologa gitmenizi öneririm

Yani yılların umursamazlığını biriktirmişim de hepsini çocuğun üzerine yağdırmışım gibi bir durum oldu malesef Fazla geldi bana biraz, umarım size de öyle olmaz
Ya sanmam da öyle olmam sadece hiç bir şeyi umursamazken onunla ilgili her şeyi takarım gibime geliyor her şeyine . Umarım her şeyine karışan müdahale eden bir anne olmam

Zamanında çok şey yaşadım.... Bu tavriniz bunun sonucu zaten. Tükenmişlik sendromu. İşin içinden cikamiyorsanız psikologa gitmenizi öneririm
Yaşadım aile iş özel ne olursa tek başımaydım hep . Geçen kuzenlerle oturuyoruz eşli evlilik ilişkilerine geldi konu ihanet yalan . Valla dedim hiç öyle uğraşıp kendimi üzemem kapı orada mümkünse öyle bir şey olduğunda beni yormasın toplasın eşyalarını gitsin ben arkasından kahvemi içerim dedim kız bu ne rahatlık dedi ne diyeceğim beni aldatmış bir insanın arkasından ah vah mı edeceğim o yansın derdine ben hayatıma bakmaya devam ederim dedim. Yani genel olarak böyleyim umursamıyorum . Eğlenmek gülmek gezmek benm işim bol bol sohbet gır gır şamata ohh

Aslında çok güzel bie davranış bu. Keşke ben de sizin gibi olsam. Kim ne dedi ne yaptı umursamasam
Aynen öyle mesela iş konusunda yetişmeyecek yada olmayacak derdim yok yani aslında onay almam gerek alamadım eskiden olsa kafamda dolanır dururdu ama şimdi iyi yetişmedi kovarsa kovar vicdanım rahat modundayım eskiden olsa bu durum kafamda dolanır dururdu bak mesela dün patronuma bir şey söylemem gerekiyordu tam çıkarken arabaya doğru giderken peşinden seslendim duydu baktı ama duymamazlıktan gelip sırf peşinden koşayım diye adımlarını hızlandırdı öğle arası bütün fabrika gördü . Müdürlerimizden biri yaptığı ne büyük terbiyesizlik dedi ne yapayım abi dedim güldüm geçtim eski ben olsa takardım bnu ama şimdiki ben onun ayıbı dedim geçtim umurumda değil .

Ya sanmam da öyle olmam sadece hiç bir şeyi umursamazken onunla ilgili her şeyi takarım gibime geliyor her şeyine . Umarım her şeyine karışan müdahale eden bir anne olmam
Yoo zaten bişeye karışmak gibi bir durum olmuyor, sadece kendine yapıyorsun, mesela hasta mı olacak canı mı acıyacak, böyle yaparsam şöyle mi olur gibi ve herşeyi çok doğru yapmaya çalışmak gibi şeyler Çocuğa sezdirmiyorsun ama bu hisler insanı yiyip bitiriyor. Ben anksiyete tedavisi görmeye başladım mesela 4 aydır Tabi benim olayımda başka girdiler de var (çok zor çocuk sahibi oldum, doğduğunda çocuğum 7 gün ölümle mücadele etti gibi durumlar) onların da çok etkisi oldu Sizinki bu kadar olmaz

napcan bi zaman sonra insanin beyni yoruluyor bosver kafa yormaya deymez diyor nasil olsa öylede yapsam böylede yapsam tinmiyorlar sende bosver gitsin diyor en azindan kimsenin olumsuz toksitleriyle mesgül olmuyorsunuz

Ben bu duruma olgunluk diyorum aslında.
İnsan bazı şeyleri iyi ya da kötü tecrübe ede ede tepkisiz kalmayı öğreniyor.
Tepki koysan da, evham yapsan da, öfkelensen de, stres olsan da sonuçta her şey olacağına varıyor.
Bilinç bunu zamanla idrak ettiği için artık kendini dizginliyor.

Bence güzel bir şey, keyfini çıkarın :)

Evet sizin o süreç etkili olmuş olabilir çok geçmiş olsun üzüldüm Allah uzun ömürler versin . Bilmiyorum bakalım ben nasıl olacağım

napcan bi zaman sonra insanin beyni yoruluyor bosver kafa yormaya deymez diyor nasil olsa öylede yapsam böylede yapsam tinmiyorlar sende bosver gitsin diyor en azindan kimsenin olumsuz toksitleriyle mesgül olmuyorsunuz
Orası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..

Umarım dediğiniz gibidir ve umarım bu kadar umursamamazlık başıma iç açmaz

Orası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..kötüyü düş
Sanırım fazla bizimle alakası olmayan olumsuz şeylere kafayı takmayınca güzellikler kendiliğinden geliyor hayat daha rahat yaşanır hale geliyor püf noktası bu herhalde

Keşke sizin gibi olsam gelecek kaygısı ve stresten kötü kabuslar görüyorum, gün içinde hep gerginim ve saçlarım dökülüyor Aşırı stres bir insanın kendine yaptığı en büyük kötülük

Orası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..
aynen bosver seni cokta alaka etmeyen baskalarinin rahatsiz edici konularina girme hic yardim edebilecegin durum varsa edersin zatende ucu sana dokunuyorsa temkinli ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…