- Konu Sahibi esenruzgar
Mesaj tekrarı.................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şeyler yaşamışsınız belli...
Hem geçmiş olsun...
Hem şuandaki ikinci evliliğiniz için hayırlı olsun diyorum...
Birinci evliliğinizde hem mutluydunuz ve anlaşıyordunuz da niye ayrıldınız ?
İkinci evliliğinizde karşı tarafa nasıl güvendiniz ? Sonuçta çocuğunuz var. İnsan o yönden zorlanır....
öyleydı goruntu oydu ama ayrıldıgımızda daha dogrusu kendısı bızı terk ettıgınde
evet habersızce
oylece gelecegını bılerek rutın markete gıtmıstı![]()
bı kadın oldugunu ogrenmıstıım ama detay bılmıyordum henuz
benımle oynadıgını mutlu olmadıgımızı mutlu gıbı durdugumuzu 3.kısıye alısamadıgını el kadar bebek gobek bagı yenı dusmus(((((
Allah kahretsın onu
uzun uzun anlatırım ancak suan degıl
nasıl guvendım bılmıyorum
bırbırlerıne benzıyor oglumla nısanlım yanı babası cok enteresan
anlatıcam sımdı cıkmam lazım
bende çok sıkıntıdayım, eşimle 2 gün iyi olsak 2 hafta kavgalıyız, geçinemiyoruz, uyuşamıyoruz, sevgi, saygı ve güven yok. Kızım 8 aylık ne yapcağımı şaşırdım.
Ne güzel bunları duymak.
Ne kadar süre önce ve niçin boşandınız ?
Kızınız kaç yaşında ?
Tek başına mı büyütüyorsunuz kızınızı ?
Kızını ne diyor gitmemek için babasına ?
kızım 4 yaşında, gitmek istemediğin söylüyor sadece ama ben onu ikna ediyorum, seni çok özlemiş, çok eğleneceksiniz filan diye...8 ay oldu resmen boşanalı...sebebini anlat anlat bitmez, ama kısaca kişilik bozukluğu diyelim![]()
Merak ettiğim birşey daha var...
Boşanırken hangi aşamalardan geçiliyor?
Anlaşmalı boşanan var mı ? şartları neler?
Çocuk velayetini genelde anne alıyor ve boşanma sonrasında baba ile görüşmeleri ne sıklıkla nasıl oluyor?
Elalem hic susmaz susmayacak sen kendini düşün psikolojik siddet siddetlerin en ağırıMerhaba. Son durumunuz nedir. Benim de oğlum 9 aylık birebir aynı durumdayız. Karar tamam ama bu 18 gün yasak yüzünden dava açamadım. Herşeyde haklı iken karşımda ki cahiller yüzünden haksız görülüyorum. Eşim dövmüyor aldatmıyormuş. Hakaret psikolojik şiddet sevgi saygı yokluğu boşanma nedeni olarak görmüyor ailesi. Ve tabi bebeğim küçük olduğu için ve daha fazla katlanmadığım için vicdansız olacağım onlar için.
İşiniz çok yoğunAgresif bir eş, 7/24 "oğlum ben siizn için neler yaptım" diye ağlayan ve yaptığı duygu sömürüsü ile gurur duyan, benimle ilgili sevmediği özellikleri yüzüme söylemek yerine arkadan opğlunu işleyen bir k.valideden, eşimin hakaretlerinden kurtuldum için oh diyorum.
sanırım eşimi artık sevmiyorum ama yokluğuna alışmak yine de zor oluyor. çocuk konusunda 1,5 yaşında kızım var işim çok yoğun olduğu için bir akrabam yatılı bakıcı olarak kalıyor çünkü hiç bir akrabamın olmadığı bir şehirdeyim ve eski eşim ölüyoruz desem annesinden izin almadan gelmez. annesi de izin vermez. o yüzden çocuğun çok zorluğunu hissetmiyorum.
En büyük zorluk eski eşimle hiç yüzyüze bakmadığımızdan ve nefret ettiğimizden düzenlenemeyen çocukla ilişki. bunun dışında bir kursa yazıldım. işim yoğun zaten. bol bol kitap okuyorum. böylece zamanın geçmesini sağlamaya ve düşünmemeye çalışıyorum.