- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Kendin söylemişsin sevgiliyken de kutlamamıştık diyeKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç biarada olmadık doğum günümde.bencede yapmıycakEsin boyle alismis sevgiliyken ses etmemissin adam boyle gelmis boyle gider dusunuyo. Iyiki dogdun ama bekleme kocan supriz yapmicak.
Saol canım nasıl aynı sorular anlamadım?6 senedir, aynı soruları soruyorum kendime
iyiki doğdun, hep mutlu yaşa...
Saol canım.yok yapmış olsa unutmuş gibi yapardı.bence bişey beklemeyim diye kutladı sabah sabahDoğum günün kutlu olsun. Sabah sabah sürpriz bekleme bence. Akşam için bişeyler yapmıştır belki. Üzülmek için daha çok erken
Çok saol canım:)Öncesinde belliymiş aslında böyle olacağı.
Mutlu yıllar
insan bi süpriz yapar bi hediye alır demiSaol canım nasıl aynı sorular anlamadım?
Sevgiliyken yapmayan kocadan sürpriz beklemek bana gereksiz mutsuzluk beklentisi olarak geliyor kusura bakma. Yeni yaşların güzellik getirsinKızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?