İyiki doğdum:(

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gitti insan bi süpriz yapar bi hediye alır demi.bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki

Son düzenleme:
Çok sağolun kızlar ya bana küçücük bi hediyede alsa ben mutlu olurdum.bişey yapcak olsa unutmuş gibi yapardı

Kendin söylemişsin sevgiliyken de kutlamamıştık diye
Bence fazla bi beklentiye girme
Genelde sevgiliyken nasıllarsa evlenince de öyle devam ediyorlar hatta bazıları iyice oduna bağlıyor
Üzme kendini demek ki bu kadarını becerebiliyor
Doğumgünün kutlu olsun bu arada :)

İyi dogdun ben beş yıllık evliyim dogum günü,sevgililer günü vs.inan hiç kutlamadık takılmıyorum çünkü bende unutuyorumama evlilik yıldönümümüzü unumayız birtek onda da çıkar bi yemek yer eve döneriz

Doğum günün kutlu olsun. Sabah sabah sürpriz bekleme bence. Akşam için bişeyler yapmıştır belki. Üzülmek için daha çok erken

Sevgiliyken yapmayan kocadan sürpriz beklemek bana gereksiz mutsuzluk beklentisi olarak geliyor kusura bakma. Yeni yaşların güzellik getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…