- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Saol canımMutlu yillar
Ay onuda unutursa artıkMutlu yıllar.
En azından doğum gününüzü hatırlamış
Çok saol canımDoğum günün kutlu olsun
Akşam haberleri veririm yapmadı diye.yapmıycak bence canım.öyle hissediyorum.
Yok canım sabah öyle çokta erken bi saatte kalkmıyo.8 de kalkıyo.yok kutlamasa derdim bi süprizle kutluycak diyede şimdi beklemem artık.gerçi en son sevgililer gününde mesaj atmıştı önce sonra çiçek yollamıştı.bundada öyle bişey yaparmı kiSabah insan uyandığında bir dilek hakkı olsa zenginliği, sağlığı değil de beş dakika fazla uyumayı seçiyor sonuçta adam sabah sabah ne yapsın? :) Kimbilir kaçta çıkıyor işe yetişmek için. Bir de sabahın köründe pastadır, sürprizdir olmaz ki.
Unutmuş gibi lisedeyken filan yapıyorduk biz, koskoca yetişkin insanlarsınız. Sabah kutlamış akşam da hediyesini alır gelir merak etme. Bi de sabah kutlamasa "eşim doğum günümü unuttu" diye konu açardın valla bak :)
Doğum günün kutlu olsun. Mutlu, sağlıklı nice senelere sevdiklerinle. Akşam yazarsın artık napmış, netmiş. Ona göre biz buradan kınarız kocanı
Saol tatlım.yaşta gidiyo bi yandan bak neye üzülcemi bilemedim şimdiBu arada doğum günün kutlu olsun. Muusmutlu nice yıllara :)
Saol tatlım.yaşta gidiyo bi yandan bak neye üzülcemi bilemedim şimdi
Evet canım 90 doğuluyum.iki çocuk olunca ruh yaşın biraz daha yaşlı oluyo.iki çocukla insan kendini ne kadar şımartabilir tatlım.bak bütün işler beni bekliyoAnladığım kadarıyla 90 doğumlusun?
Kıııız ben 86 doğumluyum
Amaan be boşver her yaşın ayrı güzelliği var, anın tadını çıkar, boşver kocişin kuru kuruya doğum gününü kutladı diye dert etme. Onun demesiyle mi mutlu olacaksın. Umursama bile, bugün şımart kendini. Ara anneciğini iyi ki doğurmuşsun beni diye anneni kutla :)
Saol canım:)günaydınlar doğum gününüz kutlu olsun
Saol canım yok beklentim kalmadı zaten.doğum gününüz kutlu olsun
gün daha yeni başlıyor ama gerçekten kimi insan hiç sevmez böyle özel şeyleri
beklentiyi çok tutmayın lütfen..
Saol canımmmm
mutlu yıllar dogum gunun kutlu mus mutlu olsun ,
Olsun kutlamış ya. Belki akşama bir hediye alır. Belkide yıllarca hiç kutlamayan bir tip kocadır. Kocan nasıl biri acaba. Sabah kutlamış mesela, akşamada çiçek falan alır gibi geliyor bana.Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki
Ya daha önceki yıllarda ayakkabı filan almıştı.öyle çok romantik değildir.Olsun kutlamış ya. Belki akşama bir hediye alır. Belkide yıllarca hiç kutlamayan bir tip kocadır. Kocan nasıl biri acaba. Sabah kutlamış mesela, akşamada çiçek falan alır gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?