İyiki doğdum:(

Sabah insan uyandığında bir dilek hakkı olsa zenginliği, sağlığı değil de beş dakika fazla uyumayı seçiyor sonuçta adam sabah sabah ne yapsın? :) Kimbilir kaçta çıkıyor işe yetişmek için. Bir de sabahın köründe pastadır, sürprizdir olmaz ki.

Unutmuş gibi lisedeyken filan yapıyorduk biz, koskoca yetişkin insanlarsınız. Sabah kutlamış akşam da hediyesini alır gelir merak etme. Bi de sabah kutlamasa "eşim doğum günümü unuttu" diye konu açardın valla bak :)

Doğum günün kutlu olsun. Mutlu, sağlıklı nice senelere sevdiklerinle. Akşam yazarsın artık napmış, netmiş. Ona göre biz buradan kınarız kocanı

Yok canım sabah öyle çokta erken bi saatte kalkmıyo.8 de kalkıyo.yok kutlamasa derdim bi süprizle kutluycak diyede şimdi beklemem artık.gerçi en son sevgililer gününde mesaj atmıştı önce sonra çiçek yollamıştı.bundada öyle bişey yaparmı ki

Saol tatlım.yaşta gidiyo bi yandan bak neye üzülcemi bilemedim şimdi

Anladığım kadarıyla 90 doğumlusun?
Kıııız ben 86 doğumluyum

Amaan be boşver her yaşın ayrı güzelliği var, anın tadını çıkar, boşver kocişin kuru kuruya doğum gününü kutladı diye dert etme. Onun demesiyle mi mutlu olacaksın. Umursama bile, bugün şımart kendini. Ara anneciğini iyi ki doğurmuşsun beni diye anneni kutla :)

Evet canım 90 doğuluyum.iki çocuk olunca ruh yaşın biraz daha yaşlı oluyo.iki çocukla insan kendini ne kadar şımartabilir tatlım.bak bütün işler beni bekliyo

doğum gününüz kutlu olsun
gün daha yeni başlıyor ama gerçekten kimi insan hiç sevmez böyle özel şeyleri
beklentiyi çok tutmayın lütfen..

Olsun kutlamış ya. Belki akşama bir hediye alır. Belkide yıllarca hiç kutlamayan bir tip kocadır. Kocan nasıl biri acaba. Sabah kutlamış mesela, akşamada çiçek falan alır gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…